en sallad på ett granatäpple

Jag kände kreativitetens låga brinna idag för 5 minuter så jag förvandlade smått plock i kylskåpet till en sallad. Granatäpple, fetaost, tomater, gurka och en avocado. Gott! Tänk vad lite granatäpple kan lägga glamour på en sketen gurkochtomatsallad. Trolleri!


Förresten så läste jag en intressant artikel om kalorier och näringsrik vs näringsfattig mat idag. (LÄNK).  Tror lite på dendär teorin att kroppen inte vet vad den ska göra när det ramlar in näringsfattig äckelmat så den lagrar det direkt som fett. Typ "Vart fan ska det här?! Äh! Vi slänger det dit på fetthyllan tillsvidare".


Ett tips:Har ni en liten längtan att börja äta hälsosammare så hjälper det att läsa dylika texter. Man blir liksom mer sugen på sallad än på friterade kycklingvingar. Åtminstone funkar det så på mig. Hjärntvätt is the key.

Veckans träningsupplägg

Jag har varit pigg hela dagen idag, trots att jag vaknade redan 05:15. Hur länge kan det hålla i sig månne? Tills just före kvällens bodycombat om jag riktigt har oturen med mig förstås.

Nöjd är jag över morgonens prestation - inget slår den där nöjdheten efter morgonträningen. Äckligt.

Såhär ser veckans plan ut:

Idag: styrketräning + bodycombat (instruerar)
Tisdag: kettlebells  + taekwondo (instruerar båda)
Onsdag: styrketräning
Torsdag: morgonpromenad
Fredag: styrketräning
Lördag: vem vet vad som händer här.
Söndag: nunchakuträning + taekwondo (instruerar)





Gym å sånt



Morgongymmet klart. Rygg och triceps har jobbat hårt. Jag hade inte svårt att komma mig upp idag. Vaknade kvart över fem och kunde inte somna om. Suck på den!

Annars. Sista oktober idag. Tiden tickar och trettiårsdagen närmar sig... Det tar sig i uttryck genom att ögonskuggan har adderats till i vardagsmaken. Och nytt läppstift från Dior! Jättebäst!


- Posted using BlogPress from my iPhone

...

Det är tungt att ta en dagstripp till Åbo. Jag kunde lika gärna ha druckit tequila och dansat hela natten igår. Så har känslan varit idag. Totalt slut. Jag sov bort halva eftermiddagen - det var så skönt!

Vi steg alltså upp igårnatt klockan 02.10 och körde till Långnäs. Hoppade på färjan och sen var det väckning kl 07.00. Sen kom vi hem just före klockan två inatt. I åbo var det dessutom full rulle med tre träningar osv...

Nu ska jag packa tränignsväskan. Jag SKA till gymmet imorgonbitti. Det ni! Tror ni jag fixar det?
Jag ska vara provkanin till ett studieprojekt min sambo har. Jag ska ha en suunto-mätare på hela dagen . Det ser ut som ett vanligt bälte till en pulsklocka. Jag ska ha på den hela dagen och så samlar den upp en massa fakta. Det är återhämtningen som ska studeras och för att få lite häftigare resultat så lägger vi in två träningar imorgon: ett styrketräningspass och sen bodycombat.

Men nu är det Pan Am. Tittar ni?

Åbo

Jag hoppade på färjan inatt och sitter nu och smälter frukosten i åbo hamn. Träningsläger med taekwondoklubben hela dagen!

Mera action i bloggen imorgon!

Ha en skön lördag!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Du&Vi

Bokhyllan är lite finare nu. Jag har ramat in tre foton från försommarens tagning av familjen Hjulfors. Ett familjefoto, ett syskonfoto och studentfoton av bästa lillebror togs av vår kära vän Karolina Isaksson. Hon är hälften av Du&Vi och är jätteduktig och superfin. Du&Vi's hemsida och blogg är välvärt ett besök om du gillar att se på fina bilder.

Jag älskar det här syskonfotot! Och hatar att det är så länge sen jag fick kramas med lillebror.

Sidekick-skola!


Kvällens lektyr är senaste numret av Fitness Magazine.  Vad hittar man där då? Jo, ett stort reportage om Bodycombatdrottningen själv Pernilla! De har även Pernillas sidekick-skola. Kolla in om du brukar gå på bodycombatklasser och vill slipa tekniken lite.

thaisoppa med nudlar

Såhär såg vår middag ut idag! Receptet ur Pauluns app GI-månad. För er som inte har den så gick det ca till som här nedan. Enkelt och helt gott. Som vardagsmat alltså.

Det här behövs till 2 port:
 
300 g kycklinglårfilé, strimlad
80 g vårlök/salladslök, hackad
1/2 gul paprika, strimlad
1/2 röd paprika, strimlad
15 g färsk ingefära, finhackad
4 vitlöksklyftor, finhackade
1 l vatten
2 msk Thai kycklingfond
1 msk olivolja
1 msk fisksås
1 tsk sambal oelek
färsk koriander, hackad
1 pkt platta och breda risnudlar (250 g) 
 
 
Gör så här
1. Blanda alla ingredienser utom koriandern och risnudlarna i en kastrull och låt koka upp. Låt sjuda i 5 minuter och ta sedan bort kastrullen från plattan.
2. Koka samtidigt två portioner risnudlar enligt instruktionerna på paketet.
3. Blanda varje portion nudlar med en portion soppa. Toppa med hackad koriander efter smak. Servera. 
 
Funkar att äta framför senaste avsnittet av Sons of anarchy. Jisses va spännande det börjar va nu!
 

Grattis Sarah!




Jag hade en odramatisk dragning i vardagsrummet just och vinnaren i lotteriet är Sarah! Grattis!! Du får shoppa loss för 60 euro på SnowAndMotion!
Mejlar du din e-mailadress till jennyskladskap(a)gmail.com så du får vinsten (en kod) skickat åt dig.

Tack alla som deltog! Tyvärr har jag inte makt att dra flera vinnare. Kanske det dyker upp nån till tävling i framtiden? Who knows! Kram!

morgongymmet

Det är femte onsdagsmorgonen i rad jag ska iväg till gymmet nu. Det känns bra. Jag har fått rutin på det nu! Fredagsmorgnar ska också bli rutin har jag tänkt och det är inte långt ifrån att det lyckas det heller.
 
Onsdagar betyder benträning. Fredagar rygg och triceps. Vilket lämnar axlar, bröst och biceps. Bröst är jag inte så orolig över men vi vet ju alla att formen mäts i hur stor biceps man har och vältränade axlar är viktigt om man vill se fit ut. Ja, det finns väl andra orsaker som bra hållning och sånt - men jag tränar nog axlar för att jag tycker det är assnyggt och för att det är så roligt! Axlarna får sig ändå lite med tanke på kettlebellsträningen så det är inte värsta paniken.

Jag hade i mitt stilla sinne tänk att jag skulle träna de resterande hemma - men eftersom det inte har blivit av (!) så måste jag nu börja överväga att ta måndagsmorgnarna i bruk.  Hm. Nå, varför skulle måndagmorgon vara värre än andra dagar? heh.

Varför jag tränar på morgonen?!

1. lite folk på gymmet = lugnt och skönt och inga köer till vikterna.
2. Jag gillar det. Bästa starten på dagen att gå till jobbet med skakande ben.
3. Jag hinner inte hitta på ursäkter. Tar jag passet efter jobbet har jag hunnit hitta på 10 orsaker att inte träna under dagen och troligtvis tränar jag inte alls. Man tränar alltså innan hjärnan har märkt vad man håller på med.
4. har fulllspäckat schema kvällstid.



Vilken tid är er bästa träningstid? Gillar ni morgnar alls?


"train in the morning"

Vinn presentkort



Jag har fått erbjudande av SnowAndMotion att lotta ut ett presentkort på 60 € till mina besökare! Perfekt tajming med tanke på att vi går mot kallare tider. SnowAndMotion säljer allt från vanliga träningskläder till skidutrustning, mössor, pulsklockor, skidvalla och fitnessgrejer. Kolla in utbudet vetja!
Det gillas ju skor i den här bloggen så jag kan ju tipsa om att ett par UGG-boots blir betydligt billigare med ett 60€-presentkort!


För att delta i tävlingen behöver ni bara göra ett par små saker:



2. Skriv en kommentar om det under det här inlägget och någon form av kontaktuppgift så jag kan meddela ifall ni vunnit. E-mailadress eller länk till er blogg.


För en extra lott kan ni skriva ett inlägg om tävlingen samt länka till tävlingen från era bloggar eller från er facebook-sida (skriv då i er kommentar att ni gjort det)!

Till 25:e oktober har du tid på dig!


Lycka till!

Tack för att ni deltog! Nu är tävlingen stängd. Vinnaren lottas ut imorgon. Kika in då!

Fail


Att packa ner ful "vit" sportbehå i misstag och tvingas matcha med fel linne. Classy!

Kettlebells nu. Vi ska köra hårt! Som vanligt!


- Posted using BlogPress from my iPhone

nya röda

Jag köpte en röd låtsasläderjacka sist jag var i Stockholm. Från MQ. Den var för snygg för att lämnas kvar i butik. Nöjd!!
Min samling läder/fejkläder-jackor växer - men jag tänker som så att man kan inte ha för många. Jag är programmerare så jag är van att tänka logiskt - om ni undrar hur jag får lyckas.


obs. Kom ihåg att imorgon är sista chansen att fixa en chans till presentkortet. Märk också att det går att delta om man bor i Sverige trots att det står euro.

set fire workout

Igår gjorde jag nåt kul! Inspirerad av Bodyrock som jag var - så eldade jag på under arslet och körde en 15 minuters hård cirkelträning innan kvällens taekwondoträning (som i sin tur blev rejält svettig).

"Set fire workout" heter den och vill ni se noggranna instruktioner samt video så kolla in den här länken.

Min version blev såhär:

Varje övning gjorde jag nonstop i 30 sekunder. Jag vilade 10 sekunder mellan varje övning bara så jag hann skriva ner hur många repetitioner jag gjorde. Detta för att jag ska vara snabbare nästa gång.

1. 4 hoppande utfall + 4 mountain climbers
2. armpressar till sidan. Alltså gick ner först mot höger hand - pressa mig upp och sen mot vänste.
3. Nummer 1 igen.
3. magövning crunches scissor. Crunches och saxa med benen på samma gång.
4. Nummer 1 igen.
5. Pullups (med fötterna på en stol som hjälp)

Allt det här körde jag 3 varv. Vilade ca ett vattenglas mellan varven.
Tänk. Så enkelt! Så tungt! Så skönt! 

Bild: en bodyrockare - Jess.

rock the body

Sitter och tänker på träning och är på samma gång superlat. Vad gör man då? Jo, man surfar in på (mjukporr)träningssidan bodyrock.tv och ser på den där bilden och sen behöver man bara läsa första meningen:

Set a fire under your arse because you are the one that has to make it happen.

Så, vad väntar jag på? *tar fram tändaren*

igårkväll

Jobbet bjöd på konferens och helgkväll igår. Bra ordnat som vanligt - skön underhållning och lättsam stämning!

Att apertifen var en stark Mojito kändes kanske som en bra idé igår - men desto mer som en dålig idé idag.


Chocken när det dök upp en väligt pratsam uppklädd kille. Jag frågade om de slagit på stort och hyrt in "sällskapsmän" men det tog han som en förolämpning. Han var ju en trollkarl! Hallå!
Han trollade bort en röd boll och istället fick han fram en potatis och en citron ur muggen. Jag utmanade honom att han skulle få ut en melon också - men han behövde öva på det lite tydligen.

Sen sjöng den här damen med sin underbara stämma. Helt otroligt bra! Fick aldrig namnet på henne dock. Nån som kan hjälpa till här?

Regler enligt Arnold

Jag trodde inte att jag skulle lägga upp en video på min blogg där man skulle få lyssna på visheter från Arnold Schwarzenegger, men här är vi nu. Det här ska ni lyssna på. Livsråd från the Terminator för dig som vill komma nånvart här i världen.

Hittade den förstås hos fenomenala mamafitnessgurun Olga.

inte en chans

Tack Sandra och Johanna för peppen men ...inte en chans att jag kom mig ut på morgonlänk idag!  haha! Det var inte ens nära. Stängde av klockan mittinatten så jag inte skulle ändra mig.  Det blir nog ingen träning överhuvudtaget idag tror jag. Jag är full av träningsvärk och känner mig ytterst lat idag och det tänkte jag grotta ner mig i! Riktigt mysa!

kvällens största fråga

Ska jag våga mig på morgonlänk imorgon? Skulle va lite småhäftigt tycker jag. En liten en bara.

Bloggpriset 2011



Just det. Snart är det slut på tiden att tipsa bloggprisettjuryn om sina 3 favoritbloggar. 3 stycken endast! Jag har inte tipsat ännu för jag har ju så många fler än 3!  Måste bestämma mig snart.

När jag frågade om livsråd av Anne Hietanen på hennes kända och efterlängtade frågestunder så sa hon så klokt att jag bara skulle läsa bloggar jag blir glad av. Det får bli ett kriterie i min tipsning tror jag. 3 bloggar jag blir mest glad av.




Har ni tipsat? Har ni inte så vet jag en bra blogg ni kan tipsa om.
*blink BLINK BLINK*  ....aj!

Daisy Jack

Det här med Daisy Jack och nya singeln. Jag gillar den! Kör hårt säger jag!

Vet inte hur läget är nu, men när jag levde det hårda vilda studielivet (ingen ironi här obs) i Vasa så var det bara Krista, vad jag vet om, som representerade det kvinnliga artisteriet i studiekretsar. Hon förgyllde många kvällar  när jag var urled på alltför många av de här manliga trubadurerna som nog tyckte att de var lite bättre än vad de egentligen var. Visst fanns det bra av dom också, men det är skönt att höra på en kvinnlig röst emellanåt och Krista skötte sig utmärkt. Dessutom är hon ju intressant att se på.

Daisy Jack på rockoff ifjol:


Morgonträningen



Morgonpasset är klart. Försov mig men for ändå - det är en stor vinst en mörk höstmorgon. Nu är benen helt mosade!

Älska morgonträning!

- bloggat från min iPhone

mina tisdagar alltså.

Ingen bloggtid idag kan jag säga. Idag har jag gjort:

Jobbat
sprungit på löpbandet på gymmet
instruerat ett kettlebellspass
ätit chiliconcarne
sett första avsnittet av säsong två The Walking dead
taekwondoträning.

Nu återstår mat och ett avsnitt Men behaving badly och sen marsch i säng!


Men the Walking dead alltså. Det är för hemskt för mig egentligen. Jag klarar inte av spänningen att en zombie kan komma och överraska när som helst. Hur länge ska dendär serien hålla på? Tänk om det är 10 säsonger? Då vet jag inte vad jag ska göra... kan inte se .. men måste ändå.

tisdag

Det är tisdag. Jag har fortfarande en stel nacke. Jävlars. Det var ett kallt Stockholm i lördags och en Jenny med för lite kläder på som är orsaken tror jag.  Hrrrmm!

Kettlebells efter jobbet idag! Sweet! Det ska bli mycket axlar idag har jag bestämt!

Ha en bra dag marklars!

ännu mera Versace+HM-bilder

Det är vågade män och magra amazoner som ska bära Versace for HM. Rekommenderat midjemått för kvinnor är 15 cm och mängden olja för männen är ca 2,3 liter. Tyckte jag läste det nånstans?

favoritsaker


En tanke: tänk om man bara skulle börja köpa favoritsaker. Jag har varit ganska bra på det på sistone - men jag kunde bli ännu bättre.

Idag hade jag massa favoritsaker på mig. Väskan från DKNY, skinnhandskarna från Stockmanns, stövlarna från Aldo, kjolen från T by Alexander Wang och skinnjackan från Joy.
ja, och min iPod och iPhone förstås! *ritar hjärtan*

hardcore edition

Jag intog den här drycken före combatpasset idag. Puh! Snacka om att få en spark i arslet! Den funkar helt klart! Jag blev sådär vidrigt speedad.. sådär spottar-när-jag-pratar-ivrig:  "Spott fräs dregel KOM IGEN gurgel spott fräs".
Fina saker alltså.

Veckans träning. Slutsaldo

Måndag: Bodycombat.
Tisdag: kettlebells (instruerar) och taekwondo
Onsdag: Styrketräning före jobb.
Torsdag: -
Fredag: CXWORX som morgonpass och Bodycombat efter jobbet (intruerar)
Lördag: -
Söndag: (Taekwondo.)

Så, där har vi veckans träning. Kvällen taekwondoträning inom parentes för att jag var inte så delaktig i själva träningen. Var där, men fotograferade lite och assisterade Kim lite. Inget jag blev svettig av - men vi hade mycket diskussioner kring självförsvar så jag lärde mig nåt antagligen.
Jag kollar vad Pia och Philip sysslar med. Coneheadfrisyren (jag har då alltså)  kan jag inte förklara nånstans.
...


Har haft en otrevlig spänning i högra delen av nacken också. Den dök upp igår på eftermiddagen och visade sig igen ikväll. Men massage och icepower hjälper kanske?



ps. Jag hade jättetrevligt i Stockholm igår. Fast mer tid med mamma och pappa skulle jag nog ha. En stressig eftermiddag i Stockholm bjuder inte på så mycket kvalitetstid. hm.

smaljeansen

Tänkte tipsa om en riktigt bra blogg som jag inte har läst mycket av ännu (det är som en tidig julklapp - ska grotta ner mig i den snart). Smaljeansen!

Några bra inlägg jag snubblat på så här långt:
*om det där att komma med dumma ursäkter som "men jag bara är sån"
*Att erkänna sina mål
*och sen denhär utmaningen!

BODYCOMBAT™ 50 sizzler

BODYCOMBAT 50


Join us to celebrate a half-century of BODYCOMBAT with Release 50 – only this isn’t a party… it’s an insane workout that will see you punch and kick calories out the door! As usual, this release delivers hardcore results that leave you wanting More – so gear up and get going!

After warming up your upper and lower body, you’ll move into your first Combat track which features a dynamic Sword KATA sequence that will work your core with every single strike you make.

Watch out for Track 4 and a new side kick inspired by Tae Kwon Do. It’s designed to generate the most power possible from a side kick and to cover more ground; so unleash yourself and go the distance!

Inspired by Capoeira, Track 6 will work your legs to the max, testing your muscular endurance. Your legs are going to love you for all the conditioning work they get in this track. If you go hard, the results will come your way.

Track 7 sees the return of the most memorable BODYCOMBAT song of all time, Eye Of The Tiger*. It’s been remastered for Release 50 and is combined with Top 40 songs to make an awesome musical line-up that will motivate you to push through the pain.

Prepare yourself for an 8-minute shoulder-endurance nightmare in Track 8; it’s a full-on punch fest which will see you reach your cardio limit, and then redefine it.
The theme of this release is ‘Reignite the Fire’ and you sure will have burned an insane amount of calories by the time it’s over, with moves that are carefully crafted to shred body fat and deliver hardcore results.





*kommentar:
Eye Of The Tiger?! hahaa! Det här blir intressant! :D

Mot Svea







Morgonkaffe och frukost på Rosella händer just nu. det är höstlov btw... Några personer åker båt idag! Tålamodet.

Vi hörs imorgon hörni. Inget mer action i den här bloggen idag!


CX-morgon

Måndag: bodycombat. Check!
Tisdag: kettlebells (instruerar) och taekwondo
Onsdag: Styrketräning före jobb.
Torsdag: -

Fredag: CXWORX som morgonpass och Bodycombat efter jobbet (intruerar)
Lördag: -
Söndag: Nunchakuträning och taekwondo.

Såhär har saldot blivit. Ingen combat i onsdags och ingen träning igår. Fast jag gjorde lite sporadiska armpressar och mag/rygg-övningar på grundkursen (taekwondo) igår så lite rörde jag på mig.

Nu har jag just varit på Les Mills nya corepass CXWORX. Stånk och stön. Det är nog ett pass som jag gör bättre ifrån mig om inte klockan är 7 på morgonen. På andra låten när vi stått i plankan i ungefär 3 sekunder tänkte jag slänga in handduken. Fy fan va tungt! men, jag gissade att det bara var kroppen som var i chocktillstånd så det gick bättre sen.
Tekniken med gummibanden var nåt jag hade problem första gången jag testade passet så jag var nöjd när jag fick det att kännas mer idag. Utsida höft blev helt slut - vilket i sin tur gjorde att låt fem när vi skulle stå i sidoplanka gick helt åt skogen. Ingen ork eller vilja överhuvudtaget.
Favoritlåten är nummer 2. Efter den är slut så kände jag en utmattning i alla magmuskler. Dit djupt långt in i magen. Fin känsla.

Annars var den tanke som snurrade i min skalle imorse att det bästa med CXWORX är att det bara håller på i 30 minuter.

30

Jag gjorde 30 armpressar idag när jag, Jane och Marina förlorade mot grundkursen i tävlingen om vem som gjorde högst kihap.
Så kom jag på efteråt att 30 armpressar (från tårna alltså) var ingen självklarhet för några år sen. Nu tog det nästan till den 24:e armpressen innan jag måste ta till extra willpower för att orka de 6 sista.

Det gäller att stanna upp och uppmärksamma små framsteg ibland. Såna som kommer i bara farten.

Godnatt.

mera kampanjbilder Versace+HM



Den svarta såg intressant ut.

Sen skymtar jag en intressant kjol i en artikel i rysk modetidning. Vogue kanske? Ett Hawaii-solnedgångstryck är inte fel enligt mig. För Hawaii-solnedgångar har jag sett på riktigt och de är faktiskt ännu finare i verkligheten än i teve. Eller på en kjol.

jättebebisar

Ååå! Finns det nån bättre bloggare än Underbara Clara? Tror inte det. Läs hennes inlägg om hur du uppfostrar din man ifall den smarta jäveln har lurat dig att han inte kan sköta hushållssysslor.

nyheter

Läste på aftonbladet att det går rykten om att Beyonces gravidmage är fejk. Hur orkar de? Sen surfar jag in på vasabladet och läser att det är vanligt att unga får förslag om sexköp.  På typ busshållplatser och sånt.
Wtf?! Vad beror det på då? Är världen full av personer som tycker det är helt normalt att vem som helst vill sälja sig eller är det så många unga som gör det?
En 13-åring erbjuds 20 euro för oralsex på en busshållplats. Suck. Många fel i den meningen.

Godnatt

Se från vilken fin sida Mariehamn visade sig igårkväll. Den är så fin biblioteksklockan... fungerar som fullmåne de gånger den inte är fram och visar sig själv.

Sov gott marklars!

Hängbuken

Minns ni tröjan (det var ett inlägg den här veckan så ni MÅSTE ju det...). Den kom idag. Den var fin - förutom att det ser ut som att jag har en platt hängbuk i den. Hur jag än sträckte på mig, placerade om den osv.. nej. går fett bort.
Att Elin Klingor kan ha dylik tröja på sig förstår man ju. Fysisk omöjlighet att såna kunde ha hängbuk. Jag däremot.. kommer inte undan med det lika lätt.
Skönhetstips från Jenny: ha inte kläder på dig som ger dig hängbuk.


Men vi gråter inte för det! Shopping på nätet är alltid en win-win situation. Nu får jag skicka tillbaka eländet och är 70 euro rikare igen!

Cataleya

Måndag: bodycombat. Check!
Tisdag: kettlebells (instruerar) och taekwondo
Onsdag: Styrketräning före jobb. 

Torsdag: oklart. Kanske styrketräning hemma. eller så tränar jag inte alls.
Fredag: CXWORX som morgonpass och Bodycombat efter jobbet (intruerar)
Lördag: -
Söndag: Nunchakuträning och taekwondo.

Det blev ingen Bodycombat ikväll. Istället gjorde vi en god sallad, åt rökt lax och vitlöksbröd till och såg senaste avsnittet av Sons of anarchy och sen filmen Columbiana. Helt okej film om man har överseende med några större detaljer (som att killen "Columbiana"  ligger med råkar ta ett foto på henne som han visar åt en kompis som sen skickar fotot i smyg åt en vän som letar upp en matchning på datorn på sitt jobb - vilket sen noteras direkt av FBI*). Roligt att se action med en kvinna i huvudrollen hursomhelst. Bad ass!!


*Hollywood-FBI har alltid världens mest avancerade programvaror i sin ägo. Man blir ju störtimponerad varje gång!

status just nu

Hur laddad som helst stängde jag dörren imorse, la på bra musik i ipoden och stegade mot cykeln. Så kom jag på att jag glömt träningsskorna. På samma gång kom jag på att jag inte hade nyckeln till lägenheten heller.
Note to self: väcker man sambon med många pling på dörrklockan pga av klåperi före klockan 7 på morgonen får man ingen godmorgonpuss fast man frågar snällt.

Skönt pass på gymmet ändå. Det blev knäböj i smithmaskin, benpress, baksida lårcurl, utfall med kettlebells och höftlyft med fötterna på stepbräda och viktplatta. Möra sköna benmuskler efter det kan jag säga!

Måndag: bodycombat. Check!



Tisdag: kettlebells (instruerar) och taekwondo


Onsdag: Styrketräning före jobb. Bodycombat? Fortfarande frågetecken kring det...
Torsdag: oklart. Kanske styrketräning hemma. eller så tränar jag inte alls.

Fredag: CXWORX som morgonpass och Bodycombat efter jobbet (intruerar)

Lördag: -

Söndag: Nunchakuträning och taekwondo.

Det går bra det här

Det gör det faktiskt. Kaffekoppen tömnd - gröten slut. Nu bara packa det sista och sen iväg till gymmet! "Just do it" som de på Nike brukar säga.

träningsdagboken

Måndag: bodycombat. Check!
Tisdag: kettlebells (instruerar) och taekwondo
Onsdag: Styrketräning före jobb. Kanske bodycombat på kvällen.
Torsdag: oklart. Kanske styrketräning hemma. eller så tränar jag inte alls.
Fredag: CXWORX som morgonpass och Bodycombat efter jobbet (intruerar)
Lördag:  -
Söndag: Nunchakuträning och taekwondo.

 Vi packar väskan och laddar kaffekokaren inför imorgonbitti alltså. Och påminner oss själva om att vi inte är trötta imorgon.

fejjan forts2

Eller den här!? Hahahahaaahhhaaa!! *avlider*

fejjan forts

Äh glöm det! Jag hittade vinnaren!

facebook-profilen

En kär väninna fick nog idag och påpekade att nu är det banne mig dags för mig att byta profilbild på facebook. Såhär kunde det inte pågå längre.  Motiveringen var väl att det finns mycket finare bilder på mig än denhär:


Jag är ju inte den som är den. Jag kan ta emot konstruktiv kritik och ändra mig om det krävs. Det kanske finns andra som gråter över det här än min fina arga vän. Så nu har jag funderat jag kring dessa två:



De är väldigt lika - men på nåt sätt känner jag att ena är mer korrekt än den andra. Hmm.