nya röda

Jag köpte en röd låtsasläderjacka sist jag var i Stockholm. Från MQ. Den var för snygg för att lämnas kvar i butik. Nöjd!!
Min samling läder/fejkläder-jackor växer - men jag tänker som så att man kan inte ha för många. Jag är programmerare så jag är van att tänka logiskt - om ni undrar hur jag får lyckas.


obs. Kom ihåg att imorgon är sista chansen att fixa en chans till presentkortet. Märk också att det går att delta om man bor i Sverige trots att det står euro.

4 kommentarer:

  1. Faktiskt snygg jacka! Jag gillar men har en tendens att frysa ihjäl i sådana där jackor. Du är också jättesnygg, annars. Svårt att tro att du är programmerare, stackars IT som du jobbar med, hur klarar de av att arbeta och inte bara stirra på dig?

    SvaraRadera
  2. haha! du är för gullig Jill! Tack! Ja, om jag skulle fråga killarna jag jobbar med skulle jag nog få såna svar så jag vågar inte tänka på det. :D
    Jag är nog så stor i käften så de kan hålla blickarna borta. ;) Alternativt har de ögona på mig så de kan påpeka när jag gör bort mig eller nåt. Det är ett hårt klimat jag jobbar i - det finns inte utrymme för smicker. ;)

    Men annars så är programmering riktigt roligt. :)

    SvaraRadera