Harry Potter and the Deathly Hallows

Trailern till sista HP-filmerna. Det här påminner mig om att jag ska läsa den sista boken nån gång! Det blir ett semesterprojekt tror jag. Passar bra att ligga i solen vid havet och läsa om häxor, trolkarlar och drakar. Så - Åland har några månader på sig att bygga en biosalong åt mig nu. November är månaden för första filmen, andra i juli nästa år.

Dagens combat

Yes! Om förra veckans bodycombat var en total katastrof så var dagens pass en f-cking succé! Jag och Kicki drog ett teampass och delade passet på hälften. Jag har ju hittills varit så gott som ensam att hålla i bodycombat på gymmet så det är riktigt roligt att ha en kompanjon nu. Någon att bolla idéer med och som kommer att hjälpa mig att anstränga mig mera för att nå målet "världens bästa instruktör". Det är ju så man ska tänka tror jag.. aldrig nöja sig. Det går alltid att bli bättre!
Idag  var vi förberedda till tänderna och det gick fenomenalt. Varmt som i en mörk gränd i Bangkok var det, men alla gjorde sitt bästa. Jag hade gåshud hela sista låten och höll på drunkna i egen svett! Så härligt! Det är såhär det ska kännas efter ett riktigt ordentligt bodycombatpass! "Stay with the fight! "som Dan och Rach brukar säga.

Material Girl

Ja, Madonna har ju firrat ihop en kollection - Material Girl -  med kläder för varuhuset Macy's.  Tydligen är målgruppen från typ fjortis till 25 år. Så där var jag exkluderad då. Tack Madonna för den!

Hennes dotter bloggar på hemsidan iaf. Lilla söta Lourdes. Hon har just fått tillåtelse av mamma att färga håret. Undrar om hon har tv-förbud ännu eller om morsan gett tillåtelse till det nu också? Ja, saker man kan fundera på är många.

Bröllopsyra vs. fotbolls-VM





oj, kom det med några bilder på Ronaldo också.. ups.

Sista junidagen det här året då..

Ja, jag tog kanske i lite i min hm-beställning - det blev tre plagg i samma mönster. Inget jag ångrar förstås det är ju så fint! Här ser vi mönstret i kjolform alltså...

Så jäkla skönt väder idag! Det får blåsa när det blåser så här varma vindar. Snälla stanna resten av sommaren!

Sen ett tack åt mamma som kokade så god drottningssylt åt mig. Min morgongröt har inte varit godare! Kram!

lookie lookie


Voi ¤%%#&%&¤ vad jag hatar bloggers nya bilduppladdningsverktyg*! Jag måste söka upp nån kontakt jag kan svetsa över det här. Något huvud på blogger måste rulla om inte det åtgärdas snart. Mina bloggnerver klarar inte av sånt här tjafs varje gång. Puh. Det är inte konsekvent, ibland går det bra.. ibland får jag vänta eller försöka flera gånger innan bilden dyker upp. Grr...

Annars, finfin dag idag. Mycket träning också, krävs eftersom jag säkert gick upp 1kg per dag uppe i österbotten av all god mat, allt bulla, all glass och all godis. Det krävs lite extra svett efter att man levt gott... Mycket gott.

Nu ska jag dra mig tillbaka. Kalle Anka och en finsk Plaza koti (båda prenumerationerna har jag fått i present av små älsklingar) kom med posten idag. Måste läsa läsa läsa!


*(ett senare tillägg: det var ju nya bilduppladdningsverktyget jag hade på prov - hade tydligen klickat i nåt sånt. Det är åtgärdat och bloggnerverna är tillbaka i vanlig ordning.)

Bara så ni vet

Morgonpromenaden avklarad!

Det enda jag ångrar är att jag inte kan släpa med min kamera på mina morgonpromenader. Eller jag kan ju, men det skulle vara så klumpigt. Idag skulle jag ha fotat alla fina båtar vid hamnen som låg i det spegelblanka vattnet och gassade i morgonsolen och såg allmänt medelhavsaktiga ut. Så härligt det är idag.

Men jag gillar inte vädret nu. Det är två veckor kvar till min semester och jag börjar känna paniken att sommaren använder för många soldagar när jag INTE har semester. Slösmaja!

Dagens träning

Ja, det där träningspasset som jag dyrt och heligt pratat om hela dagen (jag har försökt peppa mig för jag visste nog innerste inne hur det skulle sluta) blev ju inte av. Soffa med jordgubbar och en film blev det istället. Grr! ..eller inte grr förresten. Det var hur skönt och gott som helst ju.

Jag är hiskeligt trött. Nu går jag och lägger mig för banne mig, jag ska på morgonpromenad imorgon. Det tänker jag inte slingra mig ur!

Kittens!

Det gulligaste i hela världen måste vara kattungar. Behöver jag säga att jag var i himlen när jag fick fira midsommar med 3 luditussar? Om glädjen var ömsesidig vet jag inte - de var inte riktigt på humör för kramkalas tyckte jag...








Ciao!

Hej mina små marklars!
Jag har återvänt från ett internetfritt besök i Österbotten. Jag har ätit gott i mängder och massor, tränat nada och hunnit träffa en hel del favoriter. Dessutom har jag fått lite färg på benen också - inte illa. Inte så mycket färg så nån annan än jag märker det ännu förstås - men jag är på god väg.

Ska återkomma med en liten fotorapport sen. Ska kocka till en middag åt mig och herrn först!


Foto från midsommarkvällen. Bilden är inte arrangerad - jag dricker saft. Jag agerade chaufför hela dagen eftersom vi var på miniturne - västervik - björkö - replot - Vasa - Härvlax. Som min kära sambo förklarade: "Enligt finsk standard är det helg och då är det kvinnan bakom ratten så mannen får dricka sin öl i fred". Fast han var nog riktigt rejdig hela kvällen han också.. det var mest prat alltså...

männen i SATC2 - inlägg två och knappast det sista


Okej. Jag hamnade att göra lite research. Max Ryan heter den danska arkitekten och han har varit med i filmer som "Death Race " och "The League of Extraordinary Gentlemen ". Nicky - som spelar Stanfords otroligt hotta bror är såklart modell - obviously. Han frontade bland annat D&G senaste parfymkampanj. Ah! Vackert.
En intervju till och den här gången med Samantha och lite småplockscener med killarna:

männen i SATC2

Se vad jag hittade. En intervju - eller vad man nu kan kalla det -  med alla männen i SATC2... förutom Mr. Big själv då. Men jag har hört att han är en dryg typ så han passar säkert inte in i det här gänget. Men Samanthas två hottingar är med. Smith och danska arkitekten. Mums.
Vitsi vilket kacklas förresten...

packa lätt

En bra sak till med sommaren - förutom att hela livet blir bättre på en gång - är att det är mycket lättare att packa en väska när man ska vara borta en helg. Sommarkläder tar ju ingen plats alls!
Bra grej, som Sandra skulle säga.

en italiensk man

Han bara stod där och såg så stilig ut. På Milanos gator.

Packar för Härvlax-trip nu. Yej!

dagens jävla yras

Världens flopp-combat drog jag idag. Hoppas alla söta kämpar som var på passet är nöjda ändå och inte dissar mig i all evighet. Jobbigt när man har folks värdefulla träningstid att leka med. Nåja, jag hoppas jag är överkritiskt. *håller tummar*

Jag fick världens bästa hm-leverans idag. NU har jag alla sommarkläder! Jag är semester-redo! Ska nog visa vad för fint jag har beställt. Men inte idag. Jag är trött och ska direkt i säng nu. Jag har också städat i sovrummet idag så att jag kan somna i lugn och ro. Den senaste veckan har gett katastofala följder - men jag tänkte att bäst att börja i ett hörn så blir det nog bra till sist. Målet är att ha en fin lägenhet före jag åker till pampaslandet på onsdag. Vilket påminner mig om alla jag skulle ha ringt och pratat med redan. Ni som känner er träffade, jag ska ringa!

ja, yr.

SATCII

Ja, igår såg jag den. Sex and the city 2. Jag hade turen att ha en bästa syster som inte heller sett den.

Jag gillade den förstås. Den är godkänd. Fast jag kan nog erkänna att jag tyckte den var lite överdriven emellanåt. De hade kanske tagit i lite väl mycket på vissa ställen, men det kan jag förlåta dom för. Hellre lite för mycket än alldeles för lite.
Jag tyckte de var sig lik, Carrie, Miranda, Charlotte och Samantha. Det är därför jag gillar Sex and the city från början. Kläderna och omgivningen är bara bagateller - det gör inte en bra serie. Det som gör SATC så bra är att kemin mellan skådespelarna och de härliga karaktärerna. Dessutom kan man alltid känna igen sig i deras problem.
Carrie har problem hur hon ska se på sitt äktenskap och hur hon ska tackla hur andra ser på henne och Mr. Big när de bestämt att inte skaffa barn. Hur orkar man med när folk ska tracka på sina värderingar över hur ett lyckligt liv ska se ut. Charlotte kämpar hårt med att visa sin lyckliga sida utåt fast hon håller på får nervsammanbrott på sin gråtande två-åring osv...
I sex and the city tar de alltid på små vardagsproblem och ibland större kärleksproblem som ofta är bekant på något sätt. När problemen uppstår så är de fyra vännerna alltid där för varann och det är alltid så härligt att se hur de stöttar varann i vått och torrt. Systerskap. Därför är SATC bäst.


Andra små åsikter:...

...man kunde ju DÖ när man ser alla snygga män de hittat! OMG för den danska arkitekten! Eller Stanfords bror!

....jag skulle inte bli sur om jag fick en platt-teve till bröllopsdagspresent. Men det är ju jag det då...

....kläderna var lite väl uppskruvade för att de skulle vara lika inspirerande som tidigare. Vem har på sig långklänning med släp hemma när man gosar på soffan? Nej, jag vill se Carrie i kläder som ser ut som att hon fyndat på second hand och sen endast lagt krutet på skorna.

...jag vill se den igen. Idag fast!


Veckans länkrunda

Jag klarade det! Med bravur! Jag var lite orolig att jag inte skulle klara av att springa så tidigt på morgon, men det gick hur strålande som helst. Det gick lätt från början och efter 20 minuter kändes det som att benen gick av sig själv nästan. När jag började närma mig hemknutarna så lade jag på Metallicas "enter sandman" och ökade takten tills jag sprang allt vad jag orkade. Ni skulle ha sett mina ben! haha, trodde de skulle lossna - så mycket fart var det i dom.
Otroligt skönt att springa på morgonen. Vädret är skönt, inga människor i vägen. Det är bara jag och vägen! Nice!
Dagens saldo blev alltså 7,6 km på 50 minuter.

Nu är det färdigt tränat för den här veckan! Nu njuter vi resten av helgen!

Ha en fin bröllopsdag!

Den ska inte slippa undan!

Min planerade länk. I torsdags ställde jag in för att jag var för trött. Igår regnade det och jag for till gymmet och styrketränade istället. NU är det sista möjligheten för att den ska bli av. Jag har sprillans ny musik i min ipod så jag bara längtar att komma mig ut. Snart. Ge mig 10 minuter bara!


Btw. lite knäppt att vakna klockan 7 på lördagmorgon, men vad kan man - såhär är min dygnsrytm nu. Jag var dessutom upp länge igår. Till halv elva!

Sköna fredag!

Vad skönt med fredag. Jag lyckades med konststycket att ta mig till gymmet och styrketräna idag. Yejj! Jag försökte verkligen ta i idag så att jag får njuta av träningsvärk hela helgen!  Perfekt gymväder idag förresten: blåst och regn och mörker.

Nu borde jag ta en halvtimme powerstädning för att sen bara njuta vidare av fredagkvällen. Den blir inte långt tror jag... ögonlocken är tunga redan. Igår gick jag och la mig halv tio... men förstår att det inte är nåt att skryta med. Liza somnade redan klockan fem igår! Duktigt tycker jag.

Det blir fullt ös i helgen, jag ska gå en tränarkurs imorgon hela dagen och på söndag blir det stockholm! Kan bli fattigt på bloggfronten, men ska ha kameran med så det förhoppningsvis blir en uppdatering på måndag om inte annat.

Tudels!

stänga internet

Jag vet inte om det är ett tecken på att jag inte är frisk eller om jag bara saknar en av mina favoritserier. När jag läste rubriken till artikeln om att Obama kanske kan få stänga av internet i framtiden var första tanken  "South Park MÅSTE göra ett avsnitt av det här".

låg


 Jag, vid slottsmuren i Krakow



Jag har lite försummat bloggen den senaste tiden - förutom att det blivit en liten make over då. Min energi går åt jobb (saker ska vara klart före semestern), träning och ja... sen sover jag och äter resten då kanske?
Äh, tror det är nån sorts före semester lågperiod jag har nu. Jag vill ligga i solen och njuta och nu försöker jag förbereda mig så mycket som möjligt för att jag ska få göra det i lugn och ro sen. Dessutom känner jag mig som en blekfis med dålig hy. Blä.

Några bra saker: på söndag far jag till Stockholm och hälsar på syrran och på midsommar åker jag upp till Österbotten! Mycket bra, mycket bra.

Beach 2010-looken

Vilken befriande bild. Chrystal Renn, Alessandra Ambrosio och Brooklyn Decker - varav de två sista är Victoria's secret-modeller aka facit. Hör jag någon säga photoshop? Nähä?
De ser ut som helt vanliga (nästan) dödliga på det här fotot. Chrystal (hon i mitten) har nog bantat ner sig så mycket så jag tycker inte hon kan kallas mullig modell längre. Kanske möjligen "normal" stor modell.. Alessandra ser ut som en benig get, men Chrystal och Brooklyn kunde man förväxla med vem som helst! Vem som helst som är kvinna och har 2 meter långa ben. Eller, okej. Inte riktigt - men vi fattar ju ändå att photoshop gör sin lilla del även på skönheter som dom här. HA!

Och vad lär vi oss av detta? Ingenting.

Fråga: när uppfinns solglasögon med integrerat photoshop?


Ny look!

Jag behöver en makeover känns det som idag. För trött för att fixa mig själv så jag fixar bloggen istället! Hoppas ni gillar.

Nu ska jag krypa till kojs med min Kalle Anka-tidning!
Ciao!

fejjan

Ja, och när man har kompisar som jag har så måste man gardera sig fort när man märker att man skrivit en fb-status som kan missuppfattas. Men jag borde förstått att även förklaringen kan tolkas. Förstås.

Oj, det var skönt

Jag sitter här och eftersvettas...Nu är det över. Premiären av bodyombat 44.. vilket pass! Det var fullt i salen och vilket gäng sen! Jag är helt skakig nu.. efter en hel helgs nötande så är det över. Nu sitter det - lite finslip ännu men annars. Inga flera timmar med studs på vardagsrumsgolvet framför teven. Inte förrän i höst. Skönt!
Jag hade på mig pulsklockan, men glömde förstås att lägga igång den. Det skullle ha varit intressant att se energiförbrukningen ikväll. Tror nog det närmade sig 800 kCal-sträcket. Grymt tungt och skönt var det...


Jag kom på att jag firar ett år som BODYcombat-instruktör den här månaden. Vad ett år kan gå fort ändå - fast på samma gång känns det länge. Jag har iallafall lärt mig en hel del under det här combat-året, det är alltid en utmaning att instruera en gymklass och det finns alltid saker att förbättra. Fast på samma gång så vet jag att jag har blivit bättre än vad jag var i somras. Tur är väl det. hehe.
Det är ett perfekt extraknäck. Jag får träning och teaterapan inom mig får stå på scen två gånger i veckan. Duger i brist på revy-scen i allafall!

Nu ska jag duscha, äta och sen krypa ner i soffan med nya ELLE som låg på tamburgolvet idag (Yej!). Sen somnar jag antagligen. Jag tar ledigt från artisteriet nu.

Godnatt marklars!


btw. hittade en video på pushup-varianten vi körde på bodycombat ikväll. Fast det här är en mesvariant förstås.

Veckans träning

Veckans träning har sett ut som följande:
Måndag: BODYcombat
Tisdag:   taekwondo. Jag sprang till och från träningen så det blev sammanlagt 2,7 km.
Onsdag:  BODYcombat
Torsdag: 1h länk med Sandra
Fredag:  morgonpromenad 1 h
Lördag:
Söndag: BODYcombat och taekwondo.

Alla dagar den här veckan har jag också tränat på nya combat-releasen, fast det kan knappast räknas till träning.
Imorgon går vi ut hårt med morgonpromenad! Det har retat mig hela våren att jag inte börjat med morgonpromenad tidigare - för när jag cyklar till jobbet på morgnarna så känns det alltid så tråkigt att fara in igen istället för att njuta av våren och sommaren. Med morgonpromenaderna får man åtminstone lite frisk luft också - plus lite skvallersnack med andra Jenny då,

jag behövde det här...

Den här helgen har varit så skön. Ganska mycket att göra, men ändå riktigt lugn. I fredags somnade jag redan kl. 22 och sov 10 timmar. Igår somnade jag in kl.23 och sov 11 timmar! Sagolikt skönt!
Däremellan har jag tränat bodycombat, jobbat lite och nött mera bodycombat. Jag var nyss till gymmet och hade genrep för mig själv, det börjar nog sitta ganska bra nu. Det kom in en ryska i salen när jag höll på med mitt combat förrsten. Hon frågade om hon fick göra lite strechning och sånt och jag sa att det var ok. Stretch? Hon visade sig vara en fd. gymnast av något slag för mittiallt så hjulade hon och gick i spagat när hon stod på händerna och lite annat smått och gott. Tack för den. Jag kände mig väldigt graciös i jämförelse. hmpf. 

Nu är det melllanmål/liten middag som gäller och sen lite sparkande i parken! Vi får sparka i motvind idag tror jag!

Snyggingar!

bild: fashionsquad

Jag såg dom här snygga skorna nån annanstans på internet igår och blev lite förälskad. Nu ser jag att fashionsquad har fått tag i ett par. Ååå! de är så fina! Jag är helt besatt av svartvit etnomönster nu - vilket kommer att visa sig när nästa hm-leverans kommer om några veckor. hrm.

Milano och den italienska maten

Det absolut bästa med italien är maten. Italienarna förstår sig på mat på ett sätt som inte vi här uppe i norr gör. De kan göra enkel mat så gott så man nästan svimmar. Nog om man gillar mat som jag då alltså. Kex-ätare kanske inte fattar, men det är deras förlust.

Vår matupplevelse i Milano började vid hotellfrukosten. Det jag längtat efter sen jag sist var i italien gjorde mig inte besviken. Kaffet. Vi intog vanligt kaffe med skummad varm mjölk till. S-å  g-o-t-t!



Sen måste jag berätta om två riktigt bra matupplevelser vi hade under resan:

Första dagen hittade vi in till en restaurang som enligt servitören var en av Milanos populäraste. Det kanske varje servitör säger om sin restaurang, men vi fick faktiskt stå och köa en stund. Var det värt det? Oh yes. Godaste mozzarellan fick vi äta och servitörerna tog väl hand om oss. Fniss. Restaurangen var inte typisk tursistig och det var ju ännu bättre. Italienarna är ju så underhållande att se på.



Det här var något som sen upprepade sig nästa dag. Mozzarella och tomat och prosecco. Men den här mozzarellan på bilden var godast. Godast punkt.


När första dagen i Milano började ta slut frågade vi i hotellreceptionen efter en rekommenderad restaurang. Mannen bakom disken hade direkt en han kunde rekommendera ringde och bokade bord på en restaurang åt oss. Där åt vi godaste middagen jag ätit på länge, kanske nånsin.
De italienska servitörerna var väldigt bra på att lotsa förvirrade nordbor i menyn och fast vi hade ett beslut när de tog beställningen så hade de mittiallt styrt upp det på ett annat sätt och vi fick in precis det vi ville ha. haha. Det räckte att sitta och säga ja ja typ.
När vi var på restaurangen så blev vi rekommenderade att ta dagens special. En flundra stekt i ugnen i olivolja och oliver bl.a. Det tyckte vi lät intressant så vi beställde in det. Servitören var borta en stund och sen kom han med den råa flundran på ett fat och frågade av oss om vi tyckte den såg ok ut. Vi, en aningen förvånat, godkände den på stört.
Efter en stund kom fisken in och vi dog en smula. Det var flundra, olivolja, oliver och kronärtskocka. Så enkelt men så sabla gott.

Vi började hela middagen traditionsenligt med mozzarella till förrätt...


...och drack ett gott vin till...

..våra servitörer...



...serverar fisken...






Sen avslutade vi det hela på bästa sätt. Jordgubbar med italiensk vaniljglass!



De hade förresten speglar i taket i restaurangen!



Sen gick vi hem till hotellet genom ett fint galleria Vittorio Emanuele och sov gott efter besöket i mathimlen...

Så var det bestämt

Nästa söndag blir en liten tripp och hälsa på bästa systern i Stockholm. Va roligt! Synd bara att det blir dagen efter bröllopet. Nåja, det ser man väl bättre från teven gissar jag.

Annars då.. jobbade i morse, åt tortillas när jag kom hem och sen har jag druckit kaffe och bråkat med photoshop. Nu ska jag strax ta itu med bodycombat. Måste nöta ordentligt idag. Deadline närmar sig.

queen GaGa

Först när jag såg videon till Alejandro såg jag (med snedöga) den här. Hilary Duff, what?! Nu förstår jag att det var fel. Det här är Alejandro - regi av Steven Klein. Mycket mera Gaga.
Notering: vissa män kommer undan med speedos.

shoe porn

Finlandssvenska tjejen Sandra bakom bloggen 5 inch and up outar sin egengjorda skohylla! OMFG!!
Jag har inget mer att säga.

A-team vs SATC2

Efter att ha läst det här så kan jag förlåta herr Eklund för hans brutala sågning av SATC2. Det visar att han är ganska jämlik ändå.
citat:
"vem blir inte lite matt av att se när ett gäng legosoldater försöker styra en pansarvagn i fritt fall från 3000 meters höjd genom att avfyra kanonpjäser för att ändra på fallbanan?"
hehe. Kan vi likna det där med att gå i stilettklackar i öknen utan problem?

Det värsta i hela det här är att jag antagligen skulle gilla båda filmerna. hm.

My new DKNY bag

Här är den. Min milano-väska. Bästa och största köpet jag gjorde. Ett av de stora målen med italien-resan (äta god mat var först på listan, sen kom väskan på plats nr 2). Det blev ingen italiensk väska i mjukt läder utan jag föll för en amerikanska. DKNY står det stämplat på den. Jag är så nöjd.  Jag ville ha en väska som fungerar bra när man är ut och reser och som rymmer en hel del, samt att jag ville ha en klassisk modell som funkar med lite allt möjligt. Efter många om och men så blev det den här. Fin va?


Det regnar här idag, därav regnkappan.

Milano 10 Corso como

Vi besökte den kända butiken med samma namn som adressen: 10 corso como.  En välfylld butik med allt dyrt kan kan tänka sig. Alltfrån vackra skor från märken som Alaïa, Christian Louboutin och Miu Miu till möbler, kläder, handväskor, smycken och doftljus. Vi hittade Giles dinosaurie-väskor också - de fick man ta med sig hem om man bytte den mot en tusenlapp.

Det var skoavdelningen som fick mest uppmärksamhet kan jag säga. Som en vackrare utställning var de uppradade. Tyvärr var det ingen änglakör i bakgrunden när jag för första gången fick lägga tassarna i ett par Christian Louboutins. Beror säkert på att den var en storlek för stor. Eller så var det så att jag inte gillade att visa tå-cleavage. Inte så snyggt.

10 Corso como hade också en outlet som vi traskade till senare. Den kan säkert uppfattas som knepig att hitta, men har man adressen så är det inga problem. Det är bara att våga sig in på gården.
På outleten hade de många dyra saker för billigare förstås - men det betydde ju inte att det var billigt precis. De hade ett helt bord med skitfula Manolo Blahniksskor och jag skulle inte använda många trots jag skulle få dom gratis. Tänk 90-tals modell av stövel i jeanstyg till exempel. Urk.
Däremot hade de ett par fina Balmain-pjucks på 50 %.  Forfarande en halv månadslön...

10 corso como var trevlig att besöka fast man inte hade råd att handla något. En riktig fröjd för ögat. Allt i butiken var snyggt upplagd och väldigt mysigt inredd.

Ingången till butiken var mysig!
*vill ha alla fina skoooor*



Adressen till outleten:


Såhär skyltat var det:

Kvällens träning

Min trogna träningsföljeslagare och motivationshjälp funbeat.se är nedstängt för tredje dagen nu! Panik! Fixa serverproblemen nån gång! Jag har hur mycket träning som helst att lägga in i kalendern ju...

Det blev en länk med Sandra idag. Målet var att vi skulle ha benen att rulla i en timme och det klarade vi. En timme och en minut till och med. Hur långt vi for vet jag inte - tror inte googles pedometer har på klart alla småstigar i mariehamn.
Nöjd är jag alltid över mig själv när jag kommer ut på en länkrunda.

Sen då. Ska se om jag får ihopknåpat ett milano-inlägg (har börjat få ihop alla foton nu nämligen) innan jag går och lägger mig. Sålänge kan ni kolla in ett inlägg jag gjorde på mariehamns taekwondoklubbs blogg sålänge. Klick!