Ultimate Fitness Boot Camp

Nu kommer här som lovat en liten recension på David Kirschs träningsvideo som jag fick i födelsedagspresent.
6- veckors utmaning står det på omslaget så egentligen borde jag väl om jag vore riktigt seriös köra igenom programmet ordentligt i 6 veckor för att kunna visa upp ordentliga resultat. Nåja, det kommer inte att hända.

Så hur gick det då?
Det hela började med att man fick lyssna på Davids prat en stund och sen se några klipp när han tränade med sin kund Heidi Klum. De får försöka vad de vill, men det är GENER som gett Heidi Klum den där kroppen. Inte David Kirsch. Men nåja, hon börjar väl vara till åren och har ändå fött 4-5 ungar så kanske det behövs mer än goda gener till sist. Lite motiverande var det nog måste jag erkänna. Efter det började träningspasset:
Redan i uppvärmningen började det bränna i låren. David vet hur man varierar benböj om man säger som så. Jag konstaterar efter 5 minuter att det här nog kommer att bli tyngre än jag trott. Jag vet inte varför, men jag har alltid den tron att hemmaträningsvideor är lätt som en plätt att komma igenom, trots att jag blivit överbevisad flera gånger. Utmaningen ligger väl mest i att man måste pressa sig själv och att det är väldigt lätt att fuska om man är ensam. Öhm.Jag var ensam.

Allvarligt talat så var jag inte riktigt skärpt och fokuserad när jag gjorde den. Jag hade också i bakhuvudet att jag skulle på taekwondoträning direkt efteråt så jag pressade mig inte speciellt hårt, men nog så mycket så jag fick det att brännas och svetten rann.
Det som var bra med Davids boot camp är att han varierar övningarna hela tiden. Man nöter inte på med samma övning många gånger, men ändå nöter man samma muskler en hel del så man blir väldigt slut snabbt. Han gillar också att kombinera olika övningar så att man tränar överkropp och nedre delen av kroppen på samma gång, vilket gör att allt känns lite roligare och som en större utmaning. Det är inga övningar man tröttnar på i första taget. David bjuder absolut på en stor dos mjölksyra. Jag hade riktigt besvärligt när jag skulle cykla till taekwondoträningarna efteråt faktiskt.

Jag är glad att jag inte orkade göra alla repetitioner direkt, då skulle videon vara helt misslyckad. En träningsvideo måste vara tillräckligt utmanande så att man måste köra den många gånger innan man orkar allt. När man orkar allt är man klar och då är det dags att köpa boot camp extended.
Jag kommer nog att köra Davids video de gånger jag inte orkar ta mig till gymmet och känner att jag behöver mig en genomkörare.

På tal om behöva en genomkörare så trodde sambon att jag kollade på nån mer intressant film när han satt i rummet bredvid och bara hörde dendär alltför lämpliga bakgrundsmusiken kombinerat med Davids stönande "Oh yeah","That feels goood doesn't it" och "give me one more yeah". Det var lite småroligt. Däremot lade han in andra kommentarer också ibland. Som när man gjorde utfall kombinerat med frontspark så sa han "Heidi Klum loooves this". Då tog jag kanske i lite extra bara för att jag såg Heidis välformade skinkor framför mig och jag tänkte att vill man ha såna måste man lida lite för det också.

Jag tog några foton på två av mina favoritövningar.

1. Stå i armpress-ställning och lyft sedan ett knä i taget mot bröstkorgen. Eller stig in med foten. Välj förklaring själv. Behåll spänningen i överkroppen och hela core-området. Vartannat ben dras upp mot kroppen. När du har det på klart...



...så ökar du takten och "springer" på stället. Väldigt effektiv övning!




2. Lättare variant av idiothopp. Du går ner på huk, lägger händerna i golvet och stöder på händerna på samma gång som du hoppar bakåt med benen tills du hamnar i en armpress-position. Direkt efter du stannat så hoppar du tillbaka med benen i samma position som du började. Sen stiger du upp och sträcker ut dig rakt med händerna med armarna över huvudet. Sen upprepar du och går ner på huk igen. Här är det också viktigt att behålla spänningen i magmusklerna.

På huk...

Hopp bakåt med benen...

..och sen tillbaka till steg ett för att sen stå rakt upp och sträcka på dig.




Sen till sist vill jag påpeka att jag hade träningsverk efteråt, trots fusk.

And the award goes to...

Jag fick en utmärkelse av Liza, med en sån fin motivering så jag vet inte vad. Jag kommer att leva länge på den kan jag säga. Tack Liza!!

Alldeles strax ska jag skicka utmärkelsen vidare, men först:

Så här gör man:
1. Kopiera awarden på er blogg!
2. Länka till personen som gett dig awarden!
3. Berätta 7 intressanta fakta om dig själv!
4. Välj 7 andra bloggare som du vill ge awarden till!
5. Länka till deras bloggar!
6. Lägg en kommentar i deras blogg att du har gett dem denna award!



7 "intressanta" fakta om mig själv:


1. Gjorde mycket fuffens när jag var liten, lågstadieåldern. Många saker kommer jag att ta med mig i graven. Vissa saker kan jag rodna över ännu och fundera... herreguuud!

2. Jag har aldrig haft en ätstörning. Inte ens en eftermiddag.

3. Jag har alltid älskat sallad. Redan när jag var liten älskade jag sallad. När vi var på restaurang och åt så tog jag flera portioner sallad före maten om man fick.

4. Ser mig själv som ganska lat. Fast sen när jag börjar räkna upp vad allt jag gör så kommer jag på att jag nog är ganska aktiv iaf och ser istället de gånger jag är lat som att jag är bra på att ta det lugnt istället.

5. Jag har en gång i mitt liv faktiskt varit livrädd. På Sakis Rouvas julkonsert i Thessaloniki 2005. Att stå mitt i en okontrollerbar folkmassa som då var vill jag aldrig mera uppleva.

6. Saknar forfarande min katt Pelina som jag hade i 13 år. Jag grät när hon levde för att jag visste att hon skulle dö före mig, jag grät när hon blev sjuk, jag grät när hon dog och jag kan gråta ännu ibland när jag tänker på henne.

7. För nåt år sen hade jag problem med att jag hade "stenar" i en spottkörtel under tungan, vilket resulterade i att jag hade uppsvälld och sjuk haka på höger sida om halsen. Efter en vecka eller så fick jag ut stenarna, men spottkörteln blev aldrig sig själv igen utan ibland så stockas det upp och om jag trycker på från undersidan av hakan så kan jag få en stor stråle saliv att spruta. Ett litet roligt partytrick jag brukar underhålla mig själv med framför badrumsspegeln.


JAG VILL DELA UT 7 BLOGGAWARDS TILL:

1. Sandra: för att hon är en av de få jag antagligen skulle kunna skratta ihjäl mig med i vilken situation som helst. Hirvlax-humor forever! Dessutom väldigt tuff! Sandra, the one and only!

2. Maja: för att hon kan skriva så fina texter med ett sånt engagemang. Och för att hon är världens sötaste och raraste Maja!

3: Rita: Upphovsmakaren till paranoidskovi. Rita är vacker som en dag, en ärlig själ som verkligen säger vad hon tycker. Ambitiös och helt galen! Dessutom mamma till världens coolaste yrväder till powergirl!

4. Jill: För det stöd hon ger mig i mina skoköp!

5. Nanó: klok tjej med större öga för stil än många andra. Är alltid en bra bloggare! dessutom har hon en walkincloset to die for!

6. Linus: för att han alltid skriver självklara inlägg om jämställdhet och orättvisor. Han tänker lite längre och får ord på sånt som jag kanske känner eller åtminstone vill känna. För att alla hans inlägg är läsvärda. Alla borde läsa Linus blogg.

7. Lica C: Räddningen när man kommit till slutet på alla modebloggar. Lisa skriver med en härlig ironi och har en skön självdistans på samma gång som hon levererar färska modenyheter dagligen.


Det finns hur många som helst jag vill ge blogawards till. Som tur har många av de jag vill ge åt fått sina utmärkelser redan. Tur!

150

Det är nog mer än 150 armpressar jag har på saldot ikväll. Först kämpade jag igenom min David Kirsch-video (ett inlägg om det kommer kanske ikväll eller senast imorgon) och den innehöll en hel del armpressar. Sen på kvällens taekwondoträning fick jag ta 50 armpressar pga försening (Kirsch-videon tog sin tid skyller jag på) och sen blev det 20 + 30 senare under träningen. Skönt! Dedär tjugo var mitt fel också eftersom jag babblade när instruktören (min kära sambo) pratade. Ajajaj.. orutinerade jag.



lugn

Såhär har jag sett ut idag. Djurmönster plus blommönster. Tänkte provsmaka lite på vårens mönstermix-trend. Fast jag körde ändå ganska safe med svart kofta och svarta strumpbyxor till.
Kjolen är en favorit förresten. Älska kjolar med fickor. Väldigt praktiskt.

Jag känner av ett behagligt lugn idag. Beror säkert på att det är fredag imorgon. Jo, antagligen.

svindel

Sommarskorna då? Träklack eller i kork kanske. Höga höga klackar. Mmm... yeah! haha! Nånej, kanske de på bilderna är lite väl höga, men fina är de när man sitter ner iallafall.

Ja, ni har fattat. Jag har inget att blogga om idag. Jag kan gnälla på vädret, men snökaoset som härjar där ute stör mig inte nu när jag sitter inne och myser och jag bestämde också när jag var ute och cyklade att detdär med att gnälla på vädret är då en onödig sak. Varför göra det egentligen? Gnälla överhuvudtaget borde man sluta med. Eller åtminstone rannsaka sig själv emellanåt och fundera ifall man verkligen gnäller över rätt saker.
Jag och Sandra diskuterade gnäll igår så kanske det var nån fortsättning på de tankegångarna...

hmm.. nu ska jag fortsätta se på halvåttahosmig.

tacksam

Jag drömde en väldigt klar mardröm inatt. Jag drömde att jag var hemma och det var midsommar. Ett sällskap med bekanta hade fest i granngården och jag kände på mig att jag ville låsa om mig innan jag gick och lade mig. När jag gick ner i källaren för att låsa källardörren blev jag attackerad och bortförd. Jag skrek samtidigt som jag vaknade. Jag minns inte att jag har varit med om det tidigare.. att vakna upp skrikande. Eller skrik och skrik.. ett början på ett skrik var det åtminstone.. ett lite högre "Aaah!".
Sen när jag lugnat ner mig så kom jag på mig själv att ha börjat tänka en massa andra ledsna och hemska tankar. Jag hade tydligen lämnat dörren på vidgavel.
Jag fick till sist bort allt ur huvudet och tänkte att jag är tacksam för att min hjärna föredrar att tänka glada tankar för det mesta. Det är en jävligt fin egenskap.

Milano

Dagens självporträtt

Lite annat än vad jag tänkte. Det var den här dagen. Första ändringen var att Zandra kom på den strålande idén att bjuda mig på middag idag. Jag var inte sen att tacka ja och det slutade förstås med att jag cyklade dit efter jobbet. Så, där bröt jag mitt löfte att testa Kirsch-videon som jag lovat. Nytt löfte är att jag ska testa den på torsdag. Vi får hoppas att det går vägen.
Hos Zandra fick jag två födelsedagspresenter. En av en snäll dam som jobbar med Zandra (älska människor som jobbar bakom parfymdisken). Jag fick en eau de toilette från Lumene, Kuulas. Den har en riktigt fräsch och trevlig doft så den kommer nog att användas flitigt. Jag måste komma ihåg att tacka ordentligt nästa gång jag ser henne!
Sen fick jag av gullevännen själv ett läppstift från Dior. Ett vårdande läppstift som är riktigt mjukgörande. Jag har ett fint munsår för tillfället så jag kan inte visa hur det ser ut på, för det ser bara ut som att jag försökt mig på en misslyckad McQueen-makeup nu just. Men tro mig. det är fint.

När jag kom hem från Zandras så träffade jag på en kissekatt i mitt trapphus. Jag visste inte om hon tillhörde nån som bodde i mitt hus eller om hon kom nånannastans ifrån, så jag vågade inte slänga ut den heller. Jag gav den förstås chansen att gå ut själv, men som en katt gör när det är kallt. Den tittade ut lite tvekande och vände sen sakta tillbaka in... Nå, kissen tyckte iaf att jag var jätteskoj och vägrade lämna min sida. Hon följde med i hissen och Kim fick fångat upp henne i dörröppningen innan hon höll på rusa in i lägenheten. Som tur så hade katten ett halsband på
sig så vi fick ringa efter ägaren. Bästa var att vi fick leka med katten i väntan på ägaren.Jag lider av en mild kattabstinens nämligen... Sen fick vi veta att kattens namn var Milano. Vilket sammanträffande att jag bokat en Milano-resa den här veckan!
När jag och Henrika, som också var med i hela katt-scenariot, stod och väntade på ägaren så hann tiden gå så jag inte hann med tkd-träningen heller. Skönt med oplanerad vilodag.





Gårdagens bodycombat

Jag har nog ett av världens roligaste extraknäck kom jag fram till igår. Vilken glädje och energi man kan få av ett pass!
Tack vare att les mills höll en bodycombat-kurs i stockholm i helgen så fick jag en kompis med mig på scenen igår. Det är verkligen skönt att vi är två som håller i trådarna snart.
Jag vet inte om det är dethär programmet vi kör nu som gör allt extra roligt eller så är det bara så att det blir roligare för varje gång. Antagligen beror det mycket på att jag blir mer rutinerad för varje gång och vågar ta ut svängarna mer och mer.
Deltagarna är också helt grymma. Så roligt när de gillar bodycombat lika mycket som jag.

Unleasch!

get Kirsched!

David är "hjärnan" bakom Victorias secret-modeller som Heidi Klum och Karolina Kurkovas vältränade yttre. Snacka om bra reklam.

Jag har ännu inte testat träningsvideon jag fick i present, men jag såg lite på den idag och gjorde lite stickprov på övningar. Jag gjorde också ett litet test på mariehamns taekwondoklubbs medlemmar ikväll också när jag fick dra slutgymnastiken. Det flåsades en massa så jag gissar att de var effektiva. Lyx med egna testkaniner. Hehe.
På tisdag tänkte jag köra igenom den så efter det ska ni få en kritisk men rättvis recension.


Sen en nyhet för alla cykel-fanatiker där ute. Min småkusin Louise har börjat cykelblogga! Läs här!

rick owens SS10



Dagens snyggaste look producerat av net-a-porter.com. Jag gillar verkligen att långa kjolar kommer hårt till våren. Synd att det inte går ihop med min livstil som cyklist. Vi får väl se till att lösa det problemet på något sätt.
Den här kjolen från Rick Owens är helt underbar.

Bad romance with the Assmaster



Igår var det några som ville fira min födelsedag med mig. Det blev en lugn kväll men trevligt hade vi. Det höll på skita på sig när vi la på Haiti-galan en stund, inte precis nån stämningshöjare..men vi förstod vårt misstag efter en stund och zappade bort från kanalen.
Arken blev det också. Jag fick äntligen dansa till Lady Gagas bad romance. Förra helgen väntade jag hela lördagsnatten på låten utan att den spelades en enda gång!
Tvåtiden vandrade vi hem iaf och jag sov sen till klockan tolv. Så skööönt!
Nu sitter jag här med lite tårtrester i magen och äter upp sista chipsen. Det blir en skön dag idag känner jag.

Jag fick fina presenter. Femte och sjätte muminmuggen i min samling.


...och den här dvd'n nedanför är inte en vuxenfilm utan David "the master of the ass" Kirschs träningsvideo. Jag kanske testar den idag...kanske. Jag har nämligen en enorm träningsvärk i lårmusklerna efter fredagens benpass så jag vet inte om jag vågar... Jag tänker SE den iaf. Jag lovar att det kommer upp en recension så fort jag provkört den.

fullt ös


Jag har många bollar i luften idag. Steg upp med tuppen och cyklade till jobbet . Sen fem timmar senare hem och äta lunch och nu har jag just lagt en tårtbotten i ugnen.
Jag ska fira min födelsedag ikväll med några lyckligt invalda gäster. Blir förmodligen arken sen. What else?

Har int tid med bloggen före jag känner att jag har allt under kontroll. Vi kanske hörs senare, annars blir det säkert en update imorgon!

Ha en trevlig lördagkväll alla som tittar in!

smaklöst i kvadrat


Alltså. Läste ett utmärkt skrivet inläggAgnes b's blogg om hur Chris Brown tydligen frontade Jean Paul Gaultiers visning med temat boxning. Som om förra årets skandal när han misshandlade sin flickvän Rihanna till oigenkännelig är bortglömd. Fy fan vad smaklöst. Och vad gör dendär jävla Chris Brown kvar i nöjesbranchen överhuvudtaget?! Total bojkott av skitstöveln är väl det minsta man kan kräva?!
Att dessutom ha honom att göra pr för en visning med boxningstema gör mig spyfärdig.


sköna fredag

Det här är nog min favoritstund på hela veckan. Fredagkväll, städad vardagsrum (det ska bli ännu finare, men måste ha en bloggpaus emellan) nyduschad och nytränad får jag sitta och ta det lugnt i soffan framför teven. Om ca en timme ska senaste SAW-filmen visas på vår vita duk. Bio Dino som vi kallar det. Ska bli intressant med en ny SAW-film, men på samma gång börjar jag fundera om det inte börjar bli lite urvattnat nu? Vi får se snart.
Det är ju i den här filmen man får se vinnaren i MTV's fina reality-tävling där ett gäng ambitiösa damer tävlar om titeln "Scream queen" och vinnaren fick en roll i SAW 6. Jag gissar att Tanedra som vann dör relativt snabbt. Först kanske?

Sen på tal om skräckfilmer så såg vi "Drag me to hell" den här veckan också. Är du en skräckfilms-älskare ska du inte missa den för den var helt sevärd. Även om jag hade händerna för ögonen en hel del så jag kan inte säga att jag såg hela filmen.

Longchamp

Jag är inte så förtjust i de vanliga Longchamp-väskorna. De ser praktiska ut, men annars förstår jag mig inte på dom. Men när jag såg bilden här nedanför texten på Elin Klings blogg så måste jag erkänna att här har de fått till det. Toksnygg kuvertväska!


Obs! Vi måste ha en ny kategori märker jag: Handväskor!

tidningsjunkie


Köpte nya fitness magazine idag. Det är en tidning som har blivit bättre den senaste tiden faktiskt. Sen när jag kom hem så låg nya ELLE p golvet. Jag älskar min ELLE-prenumeration! Det är pengar jag inte har ångrat. Ska fortsätta prenumerera så länge jag orkar.. absolut!
Det här numret är full av vårens nyheter. Tror jag ska damma av mina korkkilklackar också... och så funderar jag på att investera i ett par fina Miu Miu-klackar när jag åker till Milano i vår. Så är planen nämligen. As a matter of fact så ska jag snart och möta upp brudarna jag ska åka med och efter ikväll borde vi ha bokat och klart! Härligt!

ett new york-fynd


Idag var det dags. Att premiära det gråa nitbältet från GUESS som jag fyndade i NY. Bra grej.

Haiti


Kanske en dag försent, hade tänkt göra det redan i helgen. Nu är det gjort hursomhelst. Jag har givit mitt bidrag till Röda Korsets katastroffond för Haiti-offren. Det tycker jag att du ska göra också. Det känns bara bra och varje liten slant hjälper.

Ge ditt bidrag här!

28

Se hur perfekt jag startade morgonen då? Varm o'boy på sängen och min födelsedagspresent bredvid. Oj vad jag gillar paket inslagna i tidningspapper. Fniss.
En helårsprenumeration på Kalle Anka fick jag! Jag tror sambon är ute efter leksakerna... hehe. Nej men på riktigt. Ska man känna sig som hemma måste man ha en kalle anka-prenumeration. Så är det bara.

..och sen ringde mamma, pappa och Anton och sjöng för mig. Nu är denhär födelsedagen perfekt redan och klockan är inte ens 7!


...och 30 idiothopp senare

nu är det färdigt med att stå och titta på...

Jag försöker sakta men säkert återvända till taekwondoträningen på riktigt nu. Hela hösten har jag först assisterat Kim så då kunde jag inte träna själv... sen resulterade det i att jag kände mig bekväm med att bara hjälpa till och inte delta i träningen själv.
Det här försöker jag få ett slut på och idag hängde jag på... men jag har ju blivit i oskick och klen. Dessutom tar allt sjukt. Våra medlemmar har ju nött på varann hela hösten och vintern och de tål en hel del. De är otroligt hårda måste jag säga. Speciellt tjejerna. Jag var helt skakig efteråt och pga min långsamhet fick jag en fin kärringsmäll på kinden och min vänstra arm är otroligt öm. Skönt att känna att man lever.. typ.
Nå, några träningar till så ska man väl ha bot på klenheten.

Som bonus så hade jag min telefon i träningssalen ikväll och jag hade den INTE på tyst. Så när jag fick ett sms (Tack Johanna btw för påminnelsen. Jag har betalat in pengarna nu) så frågade Kim en av våra medlemmar hur många idiothopp det sms:et var värt. Han svarar 30!! Jag som hatar idiothopp.

Förstås gjorde inte bara jag utan alla gjorde 30 idiothopp. I Mariehamns taekwondoklubb sysslar vi med gruppstraff.

size 12

"the average American woman is a size 14." står det i den här artikeln där supersnygga Chrystal Renn (som jag skrivit om en gång tidigare) intervjuas. Hon är modellagenturen Ford's mest framgångsrika plusmodell. Hon kör storlek 12, alltså ungefär en 38:a i europeiska storlekar. Och medelamerikanen har storlek 40. Sanslöst fucked up.

Sanslöst snygga skor har hon på bilden också. *gnyr lite avundsjukt*

Du&Vi


Jag måste ju tipsa och sprida vidare budskapet om bildbolaget Du&Vi. En av de två bakom bolaget är Karolina Isaksson, en av mina kära barndomsvänner... eller egentligen kan jag väl nästan klassa henne som en reservlillasyster. Jag har känt henne hela mitt liv helt enkelt.
Jag känner inte Du&Vi's andra själ Johanna Forsman, men hon är säkert en duktig och ambitiös tjej det med. Deras hemsida är riktigt läcker och de har även en blogg. Kolla in vetja!

tänk vad en pizzabit kan hjälpa

Jag var på botten just och förstod inte hur jag skulle klara av att dra ett bodycombatpass idag. Hela tjurigheten försvann direkt jag fick i mig en god bit av den hemlagade pizzan vi åt i lördags. Tyvärr innebär det här också att jag förmodligen dödar de närmaste på BC:en ikväll pga av att Peijo kryddat pizzan med 10 vitlöksklyftor. Riski bisness...
Jag förstod att jag fått ett podie/scen att stå på idag på kvällens pass. Hur ska det gå då? Flyger väl av scenen i rena ivern i något skede. Ingen övsningstid här inte... Jag hoppas jag återvänder med obrutna ben och fötter.

Andra goda nyheter idag: Min kod till bankkortet återvände. Den var tydligen bara på en kort weekendresa någonstans. Glad är jag åtminstone.

okej. Over and out.

jag har tappat mitt minne

Jag har alltid undrat när det skulle hända och hur det kan hända. Nu vet jag..idag fick jag total blackout! Jag kan inte längre koden till mitt bankkort! Hjälp!

Indigo

Ja jisses. Igår blev det ett ordentligt after work. Riktigt roligt. Vi var 2 Jenny och 2 Sjöblom som möttes upp vid Dinos och åt. Efter den trevliga middagen så fortsatte jag och Peijo till indigo och catcha upp lite.
OM jag hade varit ut för att skaffa mig en svensk man i 45-50 års åldern igår skulle jag nog ha fått napp både en och två gånger. Det var ett hobbyspelande seniorlag från Umeå som var ut och slirade igår och VARJE gång Peijo lämnade mig ensam vid bordet dök det en av dom upp och lade in storstöten. Jag var snyggaste på hela stället och när Peijo sen kom tillbaka så blev han kallad bög för att han inte var tillsammans med mig. Jag hade tydligen inget att säga till om saken. Meen, de var väldigt trevliga annars. Med Peijo sen blev det intressanta diskussioner om karriär, umeå och skillnader Åland-Österbotten. Hehe, ganska skojigt faktiskt.

Nu har Peijo kokat hela pannan full med starkt kaffe så det ska vi hugga tag i nu och sen göra Mariehamn osäkert. Moi!

Peijo pratar ofta i telefon, men det börjar jag vara ganska van med vid det här laget...
kvällens skor naturligtvis. Blixten var ju lite elak kanske...
jag!

crawings

En sak jag uppskattar är när personer som bloggar skaffar kattungar och sen tar en massa foton på gulligheterna och lägger upp fotonen på bloggen. Det här är en av kattungarna som Milk har.

När fotbollspelare gör det de kan bäst...

Dagens nyhet? Vem har tagit över den svåra rollen som David Beckhams efterträdare i den viktiga rollen som modell för Emporio Armanis underkläder? Den självklara Christiano Ronaldo. Kunde inte ha valt bättre själv....
Han är nog fin dendär Ronaldo. Tyvärr har han ett enormt stort ego och en fåfänga och självförälskelse som gör att han inte riktigt når upp till Davids storhet. Men jag kan nog nöja mig med andrahandsvalet den här gången. När han ser ut så här:





För jämförelsens skull lägger jag in en bild från en kampanj med Beckis också. Viktigt att ha med allt förstår ni...


my home


Lite mycket att göra idag. Får besök imorgon vilket betyder att jag måste gräva fram lägenheten efter att ha firat sambofritt en halv vecka. Ska städa i 1000 km/h nu efter dethär inlägget.
Jag fick ett paket från HM home så det underlättar ju städmotivationen när man får belöna sig med att pynta lägenheten med lite nytt. En ny hallmatta, nya jättefina lakan som jag ska visa bilder på senare och badrummet har fått en liten vårtouch med nytt duschdraperi och knallrosa badrumsmatta. Så fiiint!
Inhandlade underlakan från HM också, med gummiband i sidorna så det är enkelt att lägga på undermadrassen. Riktigt prisvärda faktiskt.

Nu måste jag skynda för halv nio börjar taekwondoträningen!



kan man annat än älska den här tjejen?


Tjejen bakom bloggen "le blog de Betty". Betty är så franskt chic man kan bli och söt som socker.
Hon gissade att 2010 skulle bli ett skoår för hennes del och hon har gått ut hårt med dehär underbara Alexander Wang-skorna.

idag

Idag har jag funderat på försäkringar, funderat på att gå med i en fotoklubb (kommer antagligen att göra det också), dragit ett roligt bodycombatpass (gillar verkligen 42:an) och sitter nu i min fåtölj och ser på lyxfällan och har ångest över att jag glömt att hänga upp tvätten. Hatar att göra det när jag är trött. Kim skulle skratta gott om han var här nu.. det är väldigt typiskt mig att märka det just före jag ska gå och lägga mig.
Lyxfällan är alltid intressant. Jag hoppas jag aldrig kommer i något sånt stadie att jag börjar förneka mina inköp. Nu räknar jag varje cent och så ska det förbli. Väldigt viktigt eftersom jag har en stor crawing-nerv, men det vet ni ju redan...

BODYCOMBAT 43 Sizzler

You are not going to believe what we’ve got in store for you this time! The music in BODYCOMBAT® 43 is a lot more upbeat and has more Top-40 to get you through the workout. The choreography is simple and flows easily from track to track. The release can be described as heaps of fun with exciting sequences and a brand new move.

However, don’t let this fool you. We can tell you from firsthand experience that this is one hardcore Mixed Martial Arts endurance workout!

And here’s some shocking news – BODYCOMBAT® 43 has no recovery tracks! Why? Because we want you to get even fitter. You will be seriously challenged, but stay with the fight – the benefit is that you’ll get into phenomenal shape.

This release opens the door for new and modern Martial Arts to be welcomed into the BODYCOMBAT® family. Try out your skills with the Shoot to take the fight from standing to the ground in Track 4. This move will help you to push over your opponent while giving you a burning leg workout at the same time.

Guess which blockbuster film inspired Track 6? Just watch out for that Back Kick section – it’s gonna hurt, but this ain’t no time for ‘parlay’.

Once we’ve Overloaded your shoulders in Track 8, your new conditioning move, the Tripod Push Up, will have you begging for mercy, making you totally appreciate the extended Cooldown.

bokcrawings

Först var the Sartorialist ut med sin bok. Den älskar jag att bläddra i. Nu ger streetstyle-fotografen Yvan Rodic en samlingsbok från sin blogg facehunter.. Den ska jag ha så fort den kommer i butik.

mtv-observationer

Jag har sett nåt helt revolutionerande och fantastiskt på mtv nu på morgonen. Jag har sett TVÅ musikvideor, två rnb-låtar där tjejerna som sjunger refrängerna har kläder på sig! OMFG!
Första låten var med Adam Tensta ft. Sofia Somajo. Before you know it. Sofia kunde sjunga hela låten utan att ha endast bikini på sig eller skaka rumpan i små skimpivimpimshorts. Ja, helt otroligt faktiskt. (låten är dålig, men det är inte poängen här nu)
Nå, nu när jag sätter mig ner och äter frukost rullar en Timbaland-video med Nelly Furtado och här händer samma sak! Nelly Furtado visar inte ens lilla magen en endaste gång!

Är det här en härlig framtid vi går till mötes kanske? Kvinnliga artister som tar sig själv på så mycket allvar så de vågar lita på att de inte behöver använda sin kropp för att sälja musik?
Vem vet.. snart kanske en Beyonce-video dyker upp där hon bara är snygg utan att vara naken. Den kvinnan skulle ju som sagt vara snygg fast hon hade en gammal målarhalare på sig. Typ.




Wo shi shei

I lördags så underhöll vi oss med det här videoklippet. En suverän fighingscen från filmen "Who Am I" med tre killar som varit närvarande på träningarna. Jackie Chan och två andra i en mäktig rooftop fight. Kolla in den när den vita snubben börjar. Helt otrolig är han! (de andra är så självklar. De är förstås jättebra de också)

Kvällens bodycombat



Det var nog helgens intensiva taekwondoträningar som gav mig energi idag för jag måste säga att idag var jag alert! Allt flöt på så fint och närvaron var total och det var så roligt när det var så många idag. Finns det en bättre tid för gymmen än nu? Efter alla nyårslöften, julmat osv.. Mitt pass idag var överfullt. That's the way I like it! Vilket ös det var ikväll!

Här är foton på hur jag TÄNKTE se ut ikväll på passet. En topp jag köpte i Thailand ifjol. Jag gillar trycket väldigt mycket. Muskulösa män är aldrig fel om man säger som så... Först tänkte jag att det inte gjorde nåt att tröjan behövde strykas utan tänkte köra på en avslappnad-jag-bryr-mig-inte-look. Jag ändrade mig när jag såg fotonen. Måste stryka tills onsdag. Idag blev det en rosa topp istället.