mtv-observationer

Jag har sett nåt helt revolutionerande och fantastiskt på mtv nu på morgonen. Jag har sett TVÅ musikvideor, två rnb-låtar där tjejerna som sjunger refrängerna har kläder på sig! OMFG!
Första låten var med Adam Tensta ft. Sofia Somajo. Before you know it. Sofia kunde sjunga hela låten utan att ha endast bikini på sig eller skaka rumpan i små skimpivimpimshorts. Ja, helt otroligt faktiskt. (låten är dålig, men det är inte poängen här nu)
Nå, nu när jag sätter mig ner och äter frukost rullar en Timbaland-video med Nelly Furtado och här händer samma sak! Nelly Furtado visar inte ens lilla magen en endaste gång!

Är det här en härlig framtid vi går till mötes kanske? Kvinnliga artister som tar sig själv på så mycket allvar så de vågar lita på att de inte behöver använda sin kropp för att sälja musik?
Vem vet.. snart kanske en Beyonce-video dyker upp där hon bara är snygg utan att vara naken. Den kvinnan skulle ju som sagt vara snygg fast hon hade en gammal målarhalare på sig. Typ.
2 kommentarer:

  1. Ååå, härligt att se den videon! Jag blev ju riktigt glad och hoppfylld. Inget "jag lyckas inte om jag inte klär av mig kläderna och ser kåt ut" tjafs. Jag hoppas fler väljer att följa den här linjen.

    SvaraRadera
  2. Queen B is right!6 mars 2012 00:27

    Herregud vilka lårmuskler Beyoncé har! COOLT!

    SvaraRadera