tänk vad en pizzabit kan hjälpa

Jag var på botten just och förstod inte hur jag skulle klara av att dra ett bodycombatpass idag. Hela tjurigheten försvann direkt jag fick i mig en god bit av den hemlagade pizzan vi åt i lördags. Tyvärr innebär det här också att jag förmodligen dödar de närmaste på BC:en ikväll pga av att Peijo kryddat pizzan med 10 vitlöksklyftor. Riski bisness...
Jag förstod att jag fått ett podie/scen att stå på idag på kvällens pass. Hur ska det gå då? Flyger väl av scenen i rena ivern i något skede. Ingen övsningstid här inte... Jag hoppas jag återvänder med obrutna ben och fötter.

Andra goda nyheter idag: Min kod till bankkortet återvände. Den var tydligen bara på en kort weekendresa någonstans. Glad är jag åtminstone.

okej. Over and out.

1 kommentar:

  1. Oooo, spänannde med podie och coolt. Jag har alltid undrat över hur ledarna hålls kvar där, jag skulle jobba mig åt nån sida och till sist trilla av. Lycka till!

    Tur med bankkoden. När det där hände mig sist var det som en helt ny kod när mamma läste upp den för mig. Det var en märklig känsla.

    SvaraRadera