Lidingöloppet 15 km!

Skulle jag välja så skulle jag ha nån extra helg emellan Super Saturday och Lidingöloppet - det är inte så att jag känner mig supertaggad. Fast det beror mest att jag inte vet vad som väntar. Lite rädd är jag också - men längtar på samma gång på stunden när jag kommer i mål. Känslan efteråt när man är slut i kroppen och nöjd över en prestation. Älskar den känslan!

Det blir alltså en helg till jag sätter mig på färjan över till Sverige! Det blir garanterat uppdateringar på instagram (@jemppari). Här träffas vi antagligen efter helgen!

Ha det fint!

//Jenny

ps! jag ska alltså springa 15-kilometers sträckan.

Bodycombat 57! Kaboom!


Hänt ikväll:
 Det finns väl ingen bättre premiär på en release än den man har direkt efter Super Saturday? Taggad av positiv energi och inspirerad till tusen! Dessutom jättemånga på passet! Avancia när det är som bäst om ni frågar mig.

Jag är superförtjust i 57:an. Gillar alla låtar! Har ni testat? isåfall - vilken är favoriten? Thunderkicken kanske?



Instagram @jemppari

Vardagsformen



Ett roligt klipp av  X3m-tv i samarbete med träningsbloggaren StefFit.com. Hur enklare livet blir när man är stark och vältränad. 

Att ha sin kropp i form och vara stark gör hela livet lättare. Så e det bara! Det är nog den bästa orsaken att röra på sig. Eller har ni nåt bättre?

Epic moment!





Det var en stor dag i mitt liv igår. Ett av årets bästa kanske?
Förra veckan handlade vi diskmaskin (tack svärmor för hjälpen) och igår körde jag första maskinen. Fatta hur rent det blev!! Vi har diskat förhand sen flytten i vintras och jag tror ännu inte jag förstått hur skönt det här kommer att bli. Det blir en fiiin höst haha!
SamSam var en väldigt ivrig hjälpreda i diskningen annars - vilket gjorde att diskningen har tagit ännu längre tid den senaste tiden. Lill-tönten. Så vi kommer att spara tid nu. (hehe.. antagligen)



//Crazy cat woman

Super Saturday 2013 and Bodycombat filming!

Jaa, va säger man. Förväntningarna var ju höga inför helgens Les Mills-party. Men när första klassen drog igång - när det excellenta BodyAttack-teamet kom in så exploderade stället och jag tänkte att nee, det är roligare än jag mindes!
Lisa Osborne som är fröken BodyAttack själv är en sån energisk och häftig person. Jag förförs varje gång. Sen är också resten av gänget också riktigt bra. Det blev en klass full med studs, bra musik och ett leende på läpparna hela vägen.

Direkt efter Attacken så var det dagens första Bodycombat. Det blev faktiskt för första gången i min Super saturday-historia en liten besvikelse. Instruktörernas mikrofoner bråkade första halvan och längst fram hördes ingen musik under låt 4 och 5 utan bara ett dovande ljud från högtalarna. Då blev jag lite sur faktiskt. Dessutom var det en kille bredvid mig som sparkade höga sidekicks nån centimeter från mitt huvud så jag fick akta mig där - vilket gjorde mig okoncentrerad och förbannad. Men, jag skärpte till mig och efter låt 6 blev också ljudet bra så slutet på klassen var helgrym. Alla instruktörer var också riktigt bra. Mika från Finland gjorde fin premiär på SS. Dessutom en av mina favoriter Sarah med + Carrie från Nya Zeeland visade sig vara en riktigt tuffing också.


Efter de två klasserna var jag dödshungrig och det blev lunch och sen fick jag dricka en gainomax och en kaffe innan energin var tillbaka. Jag tog bara en klass till under dagen och det var dagens andra Bodycombatklass. Som ägde! !
Dan och Rachael (som är program directors för BC) visade var skåpet ska stå. Ännu en gång blev jag imponerad över hur nyanserade de är när de instruerar. Och den där glädjen de förmedlar. Tror alla i salen älskade dom. De är så härliga. Ödmjuka ut i fingerspetsarna och glimten i ögat alltid. Med sig på scenen hade de Pia Niemi (som borde vara mer än väl bekant hos dom som tränar på Wasa sports club) och Leon Hobro. De var också helt fenomenala. Bästa passet!
Sen hade jag övervägd att gå ett GRIT-pass men nöjde mig att se på istället. Det räckte bra. heh.

Köpte lite nya saker i Les Mills-shoppen. Snacket var annars att utbudet i shoppen var lite tråkigt och kan inte annat än hålla med. Men några godbitar fick jag med mig. Som den här Bodycombattoppen och mysbyxorna!

Bodyattack kan se ut såhär på storskärm! Thuck jumps!


Jag i action under Bodycombatpasset. Bilderna tagna av fina Sarah!


 Sarah Galan efter första Bodycombatpasset!
Johnny var på plats från Vasa!  




Bodycombat-filmning - Super Sunday!

Bodycombatfilmning betyder att det skulle filmas in en kommand release (59 som gäller kvartal 1 2014). Filmen skickas sen ut åt alla instruktörer runtom i världen. Det görs en film för varje release till utbildningsmaterialet.
Det kändes om att hela söndagen gick åt att vänta på filmningen. Bodycombat var sist ut på schemat och började 17:30. Hann via syrrans och hälsa på Moa på eftermiddagen också. Bästa!

Tävling...
När vi kom till globen och började köa så var det ett gäng ur personalen som tävlade ut lite kläder. Det började med att de frågade vilka tre killar som vågade komma och tävla om vem som hade bäst jump knee. De fick upp tre killar och sen fick publiken avgöra med applåder vem som vann. Därefter frågade de vilka tre tjejer som ville komma upp och tävla i round house kicks. Och jag överraskar mig själv med att sträcka upp handen. haha! Vet inte varifrån det rycket kom eftersom jag hade varit ganska slö där före.
Jag ångrar nu att jag inte tog av mig skorna - så skulle det ha gått bättre. Mina nike-skor är väldigt ostabila och jag fick inte alls nåt bra grepp. Dessutom blev jag mer än nervös sen när jag kom dit i mitten med dom två andra tjejerna. Vet inte alls hur det såg ut för dom andra - men jag kämpade på. Vi skulle sparka ut och sen hålla ut benet så länge vi kunde. Jag tappade inte foten ner i golvet, men vinglade på som värsta fyllot nästan hela tiden. Eftersom vi alla höll ut benet så la de på utmaning att vi skulle sparka i luften 10 ggr så snabbt som möjligt utan att sätta ner foten. Det verkade vi alla klara också för vi fortsatte en stund till. Sen vann hon som hade haft stabilaste tekniken (INTE jag). Kul var det hursomhelst! :)

Före...
Efter många tävlingar till så släpptes vi in i Globen till sist. Jag var beredd på värsta trängseln, men det gick relativt lugnt till ändå. Det var fullt längst fram redan när vi sprang in, jag Kicki och Sara. Men vi fick bra platser ändå relativt långt fram där vi såg bra och tydligt allt som hände på scenen. Så jag var nöjd.
Vi träffade på Carrie (som stått på scenen dagen före och instruerat BC) där bland människorna. Hon skulle delta i passet. Hon berättade bl.a. att i NZ på vanliga filmningar så var det ungefär 100 personer. Så det här var faktiskt en unik händelse när hela Globen var full med deltagare.





Filmingen...
Det var Dan, Rach, Mika och Pernilla som instruerade passet. Sen var också några från Nordic och NZ-teamen med också som skuggor.
Jag kan säga så mycket att jag längtar till våren. Det är en sån sjukt rolig release och musiken är grymt bra!
De hade byggt upp en riktigt fin scen och hela produktionen var så mäktigt imponerande. Jag var helt eld och lågor efteråt. Så kul att få möjlighet att delta i något sånt här.
Det blev en omtagning pga att ljudet i Dans mikrofon strulade. Annars körde vi passet igenom med några pauser när Dan och Rach pratade till kameran. Stämningen var hög hela tiden! Men det fattar ni kanske. Jag blir helt lyrisk när jag skriver det här. Haha! Jaa.. suck.

Kolla in Les Mills Nordics facebook-sida för fina videoklipp och foton över hur mäktigt det var.


Sen bästa var ju att man fick träffa så många kända ansikten! Som Ann och Johnny som var på plats. Combat-Sarah som jag nu träffat två gånger endast in real life som det heter, men ändå känns som att vi har träffats så mycket oftare. För att inte nämna Syster Yster, Jonas och deras lilla Moa - min finaste systerdotter. Kärlek!

När livet kommer emellan

...är det bra att träning är stor del av livet! Renoveringen är lite i stressigt skede eftersom vi har saker på utsidan som vi vill ha klart innan vintern och det här vädret hjälper inte till ALLS! Tvärtom faktiskt. Jag och Kim kämpade i regnet hela tisdagkväll med ett draneringsdike - man känner sig väldigt hardcore när man står där och regnet rinner längs kinden och handskarna ser ut som lerpåsar.  Sen ramlar allt ner igen pga regnet. Då är lipen nära...
Så mellan träning och renovering blir det inte mycket tid över nu just. Känns som att tempot ökat med 50% den här veckan.

Det är Super Saturday i Globen helgen! Ska bli SÅ kul - men jag har inte allt hunnit reflektera över det den här veckan och det stressar mig lite.  Kommer att åka iväg imorgon och jag har knappt packat. Blir väl en snabbpackning imorgon bitti gissar jag. Har bodycombat ikväll (blir finfin uppvärmning inför helgen) och sen ska jag på 30-års kalas. Dagen är fullbokad alltså!

Ja, det ska  bli grymt skönt att få miljöombyte. Sova i hotellsäng (jag ska sova jättemycket) och äta hotellfrukost. Ah! Hoppas verkligen att det blir en finfin helg!



Det som gör det här Super Saturday bättre än andra är att både Dan och Rachael ska vara på plats - hittills har de varit varannat år. Se nu till att inte missa Bodycombat på lördag om du ska på Super Saturday! Det är alltid sån sjukt bra stämning! Unleasch!

Bild från Bodycombats facebook-sida.

Håret hösten 2013



 

Såhär såg det ut när jag kom hem från Hair by Julia. Kanske inte så stor förändring som jag lät påskina, men det var så att Julia sålde in en idé åt mig och jag nappade direkt. Vi gjorde det någon nyans mörkare, la in lite slingor vid benan, som kommer fram lite tydligare när jag har uppsatt håret. Sen mörkade vi underhåret och mjukade upp mina ljusa toppar så att gränsen mellan det mörka och ljusa inte var så tydligt. Lite varmare, lite höstigare. Jag är mycket nöjd!

Höst-håret!

Jag ska och hälsa på Julia till Hair by Julia idag. För att förstå hur stort det här är så kan jag säga att jag inte färgat håret på ett och ett halvt år och klippte mig senast i början på våren.Längtan är totaaal!!
En förändring blir det! Det ska ni ha på klart!




om att hoppa över planerad träning

Suck. Alltså ... jag hade bokat in mig på Kickis Bodycombat ikväll - men fick avboka i sista stund eftersom det skulle komma en "bygg-gubbe" hit och inspektera källaren inför imorgon. Vi ska gjuta betonggolv! Spännande saker! Hur som helst så var inte Kim hemma så jag fick avboka combatpasset och se till släppa in gubben + hålla katten undan. Kattungen tycker väldigt mycket om att busa i källaren - kan ni förstå det?

Igår hoppade jag taekwondoträningen också. Städade badrummet istället. Ärligt talat så hade jag ätit pizza på jobbet. Vi hade grupputvecklingssamtal + pizza och pizzan satte sig som en sten i magen. Matkoma utan dess like. Så inte en chans jag orkade med nån träning. Gick och halvsov hela kvällen hemma istället.

De senaste 2 veckorna har jag blivit för trött i slutet på veckan och jag har förstås analyserat läget. Det finns tre komponenter: träning, mat och sömn. Ökar man på träningen måste man också öka de två andra. Eller åtminstone se att det är bättre kvalité på dom.  Jag orkar bra måndag till onsdageftermiddag  men sen tar det slut. 7 timmar sömn fungerar på vissa - men jag behöver 8 tydligen. Speciellt om jag tränar hårdare. Så nästa vecka blir det en "gör om gör rätt". Äta bra och gå och lägga sig i tid. Det ska inte vara så svårt. Jag behöver inte se Stalkers på tv3 tillexempel. Jag kan sova istället.

Ja, det skulle nog ha varit så himla roligt med Bodycombat ikväll. Men träningsmässigt är inte den här veckan körd för imorgon har jag anmält mig till Fun-X. shit.


Inte sura över träning som inte blir av - det kommer nya chanser!

Gårdagens länk! recensionen

 Utsikten vid högsta punkten!


Längsta backen!
 

Igår var jag och grevfen på en länk igen. Vi sprang längs elljusspåret (måste hålla liv i de gamla orden..fniss) i Hindersböle. Vi valde en annan runda den här gången - som vi faktiskt trodde var längre - så vi blev lite besvikna när vi kört ett varv och runKeepern sa att vi bara sprungit lite över 3 kilometer. Hmpf. Vi hade tidigare bestämt att vi skulle springa 2 varv. Vi kunde ju ha ändrat till 3 varv så skulle vi inte ha varit lite sura på hemvägen - vi hade nämligen sagt "allt under 10 kilometer är en förlust!!" ...

Skitsamma om det blev kortare för tufft tempo hade vi på. Jag tyckte vi hade grym fart på hela tiden - men medelhastigheten var ändå som lägst 6:03. Men det var ju spånbana och väldigt kuperat så det stal väl farten lite. Eller så ljuger runKeeper. Sådeså.

Jag hade grymt bra flyt i benen igår - det rullade på fint. Dessutom perfekt väder! Det är skönt också att springa längs en spånbana, för benen och sen att springa i skogen är mysigare än nån tråkig trottoar.

Så, summan av kardemumman är att jag är nöjd - trots förlusten. Kände också att springa på kuperad bana inte var så farligt - så rädslan för Lidingolöppet försvann lite.

Nu är klockan tjugo över sex. Jag och SamSam har skrivit det här inlägget tillsammans - jag vid tangentbordet och SamSam har hängt i min fläta på ryggen. Tur att han inte väger så mycket ännu - halvportionen. Strax är det dags för Bodybalance!

Ny grundkurs i taekwondo i Mariehamn


Ikväll kör vi igång. Så bor du på Åland och villl testa nåt nytt eller återuppta en gammal kampsportskarriär så är du mer än varmt välkommen!
Jag är av den åsikten att alla borde testa lite kampsport. För att man lär sig så mycket om sig själv och spränger sina egna gränser. Du vet dessutom aldrig om det  är din grej före du har prövat.

Du kommer att lära dig självförsvar, coola sparkar och en drös nya bekantskaper. Första träningen är gratis pröva-på!

Matkasse på Åland


Vi testade att ha matkasse den här veckan. Kedjan Mat till fyra erbjuder 3 olika kassar och vi valde Lilla Kassen. Den innehåller 3 recept med ca 4 portioner per recept.

Testade för att vi har en hel del aktiviteter in i veckan. Ett hus som ska underhållas och renoveras, taekwondoklubben och sen träningar och annat. Plus att vi  hamnat i ett ställe där vi åt väldigt ensidigt - fantasin och insprirationen fanns inte där. Jag var trött på att vi ofta stod i butiken och trötta och hungriga valde dålig mat. Jag vill äta bra mat!  Så då var det roligt att testa nya recept och vad är nu bättre än att nån annan leverar det till dörren?

I måndags klockan 16 ringde det på dörren och en kille räckte över en kasse med mat åt mig. I kassen fanns förutom ingredienserna till maten även ett häfte med recept och anvisningar. En kycklingwok med kokosmjölk, en moussaka och en solgul soppa.

Jag gjorde recepten i den ordningen. Måndag blev kycklingwoken som räckte till tisdagen också. Sen onsdag blev det moussaka som vi då åt onsdag och torsdag. Lördag blev det soppan och den fick vi också två måltider ur + en matgäst (edit: alltså en portion till en matgäst - vi fick inte en matgäst ut ur själva soppan). Så egentligen var det två recept vi fick 5 portioner ur eftersom kycklingwoken också räckte till en jobblunch åt mig på tisdagen.

Vi behövde inte vara till butiken på hela veckan och det sparade ju tid också. Matkassen levereras varannan veckan så man får utrymme för sin egna mat också. Jag kan säga att jag är väldigt nöjd efter första veckan och ska nog fortsätta lite till. Det var mycket grönsaker och recepten kändes hälsosamma. Bra mat och väldigt lyckade recept.

Den här veckan blev det 4,40 €/portion och det tycker jag var ett helt ok pris. Då måste man förstås lägga till att man även skulle ha lite fonder, vetemjöl, matolja och andra småkryddor hemma i skåpen fördigt.



total utmattning

Godmorgon alla pigga!

Jag skrev ju tidigare i veckan att jag skulle boka in mig på ett lunchpass på fredagar på gymmet. Fun-X, ett crossfit-inspirerat pass där man pressar allt i 30 minuter. Varje pass har olika upplägg så man vet heller aldrig vad som väntar. I fredags var det visst döden som väntade. Skojar inte.

Emelie som höll i passet hade oss först att värma upp med att springa upp-och nerför en stepbräda, sen armpressar och mountainclimbers. 3 gånger. Bra uppvärmning.  Sen presenterades 5 övningar som vi skulle köra i resten av passet - vi pratar ungefär 20 minuter av det här:
Upphopp på bräda och landa i djup knäböj när man kom upp och när man kom ner.
Bänkpress med skivstång
Dips med händerna på stepbrädan
X-hopp upp och ner för brädan
X-hopp i planka: fötterna på ändan av brädan - hoppade ner med fötterna på golvet och upp igen.
Rodd med skivstång.

20 reps av varje utom rodden som gjordes 40 ggr.

Jag kände mig svag från första varvet - dipsen var hellöjliga. Det var bara med kroppsvikt och jag hade brädan på lägsta nivån. Tricepsarna skrek av smärta redan efter första tio. Ja, tänkte jag. Det här blir ju intressant. Det fina med ett sånt här uppägg är ändå att man får göra i sin egen takt och det är bara att jobba på så bra man kan. Men pannbenet avgör förstås hur man mår sen också.  Jag hann med nästan helt 4 varv - bara rodden som saknades på sista varvet. Jag mådde lite dåligt i slutet men jag vet att jag får lätt kräkreflexer när jag anstränger mig hårt konditionsmässigt. Brukar även få det i slutet på en tuff länk t.ex. Dessutom hade jag gjort misstaget att äta lunch en timme tidigare - ska ha bättre upplägg nästa vecka.
Trodde inte det skulle va så farligt men innan jag hoppade i duschen så lutade jag mig över toastolen helt säker på att nu spyr jag. Det gjorde jag inte ändå, som tur var. Däremot kände jag mig inte som mig själv före jag var tillbaka på jobbet och fått i mig ett mellanmål.

Vete gudarna om det här var hälsosamt - däremot så känner man sig lite mera som en supermänniska efter ett sånt pass. Sen om man kör riktigt grisig träning före så kanske Lidingloppet känns som en söndagspromenad i jämförelse? Värt ett försök!  Det blir upprepning inkommande vecka. Då med lunchen efter passet!

En passande matcho-bild på det va?

En skön septemberkväll


Alla är väl överens om att indiansommar rockar?! Vi hade gäster över på middag igår och vi satt ute hela kvällen utan att ha en diskussion att flytta oss inomhus. Så ljuvlig kväll, det var till och med ett par örnar som seglade över gården tidigt på kvällen. Fick tyvärr dom inte på foto.

Stressa ner lite...
Vi diskuterade i slutet på kvällen hur uppschasat det här med gäster har blivit. Det ska bjudas på maffiga middagar och det ska vara höga förväntingar - till sist orkar man inte längre. Det blir för mycket. Fick fin feedback på att jag stod i köket med myskläder på när gästerna kom. Ärligt så hade jag inte hunnit se på en hårborste ens innan gästerna kom eftersom jag hade föreberett maten i över en timme. Men det hade tydligen varit en väldigt avstressande syn när gästerna fick kliva in utan att hela arrangemanget var perfekt. 
Tänk om man bara kunde gå tillbaka till det här att bjuda över folk utan att det ska kosta 500 euro och man ska jobba röven av sig 2 dagar före. Istället kanske förbereda maten tillsammans, eller kanske bara äta hemma först och sen träffas. Hmm.. det är viktigt det där tycker jag. Att lägga ribban enligt vad man själv tycker än att det ska läggas enligt vad man tror förväntas av en. Hålla ner stressnivån och njuta. Det lyckades jag med igår, vilket gjorde hela kvällen hur ljuvlig som helst.

 Träden...
...och träden i reflektion i vinglaset. Hur coolt foto blev inte det här?

 ...och som vanligt så lägger jag till att figurerna i bakgrunden kom med husköpet.

Bodycombatkärlek


Ååå va roligt det var idag på Bodycombaten. Jag och Kicki körde teampass och hade mixat många fina favoriter. Två låtar från release 56 och resten gamla Bodycombat-dängor. Så otroligt mycket roligare att stå där och instruera med Kicki än att köra själv. Och stort gäng dök upp ikväll också. Många bekanta Bodycombat-ansikten. Så kul att se!
Gruppträning är så fantastiskt. Att få svettas med andra som är lika frälsta och sen bara njuta när svetten rinner och man är varm i kroppen och bara vill ge mer! Eufori!

Snart är det Super Saturday i Globen. Väckelsemöte för Les Millsare. Då är det flera hundra på varje pass. Det blir inte mycket bättre än så.


 
Ja, SamSam - du ska va med på foto!

En sorts tisdag

Jag står(!) i köket och bloggar. Har pyjamasen på och ögonen svider för att jag är så trött. Jag kom på att koka ägg så därför är jag inte i säng ännu. Tänkte göra ett litet gott kvällsnack på kokade äggvitor, grynost och cocktailtomater. Det är gott med lite örtsalt på. Mums!

Eftersom vi har nytt schema på gymmet så är mina tisdagar lediga nuförtiden. Det känns riktigt ovant, men skönt att ha tisdagkvällar lediga med tanke på att det är taekwondo söndag och måndagkväll. Jag passade på att ta dagens och kanske veckans gympass efter jobbet. Vilket sen ger mig en skön ledig kväll hemma.

Jag var inte stark idag. Tisdagar är inte mina dagar. Jag snackade med Emelie på gymmet idag att man har den där dagen i veckan som man gillar minst. För många är det måndagar - men de har inte jag nåt emot alls. Däremot tisdagar - vilka tråkdagar det är.

Jag orkade inte upprepa förra veckans bänkpress-vinst på 50 kilo idag. Inte ens nära var det. haha! Jag får väl skärpa mig! Jag tror att mera mat och bättre sömn kan göra susen till nästa vecka.

Inorgonbitti tänkte jag mjukstarta med Bodybalance. Jag har hoppet uppe att det ska bli en skön rutin. Ska ställa in katten på tidig väckning bara.. hehe.

God natt marklars!


Höstschemat igång på Avancia! och Bodycombat 57 sizzler

Den här veckan kickar vi igång höstschemat på gruppträningspassen på Avancia. Ingen tisdags-Bodycombat för mig längre utan både mitt kettlebellspass och BC-pass kommer att vara på torsdagar.

Jag tänker försöka få in två pass i veckan åt mig själv också. Bodybalance 45 på onsdagmorgnar och Fun-X på fredagar.
Bodybalance behövs så jag åtminstone får lite stretch och rörlighet en gång i veckan. Att det är morgonpass blir perfekt! Dessutom är det ju ett sånt skönt pass. Kroppen gråter av tacksamhet varje gång.
Sen tänkte jag använda min "träna på arbetstid"-timme till crossfit-inspirerade Fun-X. En halvtimmes genomkörare sådär på fredag vid lunchtid blir perfekt!

Men viktigaste på schemat är förstås Bodycombat. ;) Glöm inte det.


Längsta hittills! ..i år.

Jag var ut på en söndagslänk med Grevfen idag.   Före var jag dödstrött och hade just vaknat från en eftermiddagsvila.
Första kilometrarna var riktigt jobbiga. Vi var ute till motionsspåret i Hindersböle - men eftersom det var nya marker för oss så for det lite fel. Vi kom in till banan och så började vi springa framåt, vilket efter en kilometer visade sig vara utfarten ur spåret - så vi fick vända om. Så vi hade sprungit 2 kilometer innan vi ens kommit in på det riktiga spåret. Så det kan gå då.
Vi träffade på en liten igelkott också. Han var lite rädd och sen sprang han iväg. Sötisen.


Jag tyckte det var riktigt jobbigt i början och visste inte alls hur jag skulle stå ut. Det blev bättre när jag kom på att ta av mig dendär extra jumpern jag hade på.
Att springa på spånbana var riktigt fint, det var perfekt väder också. Ganska varmt, inte mycket vind och mulet.

Slutresultatet blev 9,9 kilometer på ca 1 h och 6 minuter. Konditionsmässigt kändes passet riktigt bra - men jag kände av en trötthet i höften efter 6 kilometer som nog höll i sig hela vägen till slut. Behöver nöta mera längre länkar helt klart.

Annars är det lugnt här i huset idag. SamSam har sovit nästan hela dagen - gullakissen hade en jobbig dag igår när vi hade besök och grillfest efter träningslägret. Det var lek och bus hela kvällen och halva natten. Sånt tär på en liten kissemiss.

Ny mjukstickad tröja från H&M Herr



Beställde liiite liiite höstkläder från HM. Bland annat en mjukstickad huppari (huvtröja) som jag förälskade mig i när jag såg höstkatalogen. Från herravdelningen. Den blir en höstfavorit är jag ganska säker på!