Gårdagens länk! recensionen

 Utsikten vid högsta punkten!


Längsta backen!
 

Igår var jag och grevfen på en länk igen. Vi sprang längs elljusspåret (måste hålla liv i de gamla orden..fniss) i Hindersböle. Vi valde en annan runda den här gången - som vi faktiskt trodde var längre - så vi blev lite besvikna när vi kört ett varv och runKeepern sa att vi bara sprungit lite över 3 kilometer. Hmpf. Vi hade tidigare bestämt att vi skulle springa 2 varv. Vi kunde ju ha ändrat till 3 varv så skulle vi inte ha varit lite sura på hemvägen - vi hade nämligen sagt "allt under 10 kilometer är en förlust!!" ...

Skitsamma om det blev kortare för tufft tempo hade vi på. Jag tyckte vi hade grym fart på hela tiden - men medelhastigheten var ändå som lägst 6:03. Men det var ju spånbana och väldigt kuperat så det stal väl farten lite. Eller så ljuger runKeeper. Sådeså.

Jag hade grymt bra flyt i benen igår - det rullade på fint. Dessutom perfekt väder! Det är skönt också att springa längs en spånbana, för benen och sen att springa i skogen är mysigare än nån tråkig trottoar.

Så, summan av kardemumman är att jag är nöjd - trots förlusten. Kände också att springa på kuperad bana inte var så farligt - så rädslan för Lidingolöppet försvann lite.

Nu är klockan tjugo över sex. Jag och SamSam har skrivit det här inlägget tillsammans - jag vid tangentbordet och SamSam har hängt i min fläta på ryggen. Tur att han inte väger så mycket ännu - halvportionen. Strax är det dags för Bodybalance!

2 kommentarer:

 1. Lidingöloppet står definitivt på min To Do-lista. Var det i år du skulle springa det? Vilken sträcka?

  SvaraRadera
  Svar
  1. jo! Sista helgen i september smäller det!
   Det är 15 km jag ska springa. Tyckte det var helt lagom. :)

   Radera