Nejmen

Tisdagar kan också vara städdagar. Vilken otrolig städmani som kom över mig nu. Trots att jag fått låna nya combat-dvdn för några dagar. Jag kunde slita mig. Helt otroligt. Nu skulle jag gärna fortsätta, men får nöja mig för tillfället. Det är taekwondodags nu.

Nu e vi på gång!

Nu är jag helt genomtränad kan jag säga. Fin start på träningsveckan den här gången. Ett ordentligt BODYcombatpass och direkt efter ett tungt kick ass-kettlebellspass. Nytt program den här veckan. Jessica var hjärnan bakom och med lite småjusteringar med mig och Patricia har vi snickrat ihop ett mycket tyngre program än det förra. Mycket intervaller med svingar genom hela passet så pulsen hölls upp hela tiden varvat med knäböj, utfall, marklyft, horncurls mm.
Dessutom måste jag ge en eloge åt superdeltagarna:  många av damerna** körde svingar med 16 kilos kulor idag. Skitcoolt!
Jag var helt darrig i kroppen efteråt.. det blir bra det här känner jag.

Nu ska jag njuta av att gullevännen jag bor med är hemma igen. Glögg och gos står på programmet. Sen sova. Jag kommer att sova bra inatt!

**några gånger har killar visat sig - men åländska män har i allmänhet svårt att anmäla sig till gruppträning. Endera är de för långsamma i att anmäla sig i tid till passen eller så tror de att de förvandlas till flickor om de dyker upp på gruppträning. Eller va handlar det om?

Nystart imorgon

Det var fullt program den här veckan alltså, kostföreläsning, Betnér, bocycombat och sen tog jag hand om familjeföretaget också när sambon var till Vasa en sväng. Dessutom avslutade vi hela veckan med Birka-kryssning igår. Min söta gullavän Sandra överraskades och tvingades med på möhippekryssning. Vi hade stenkul!
Ingen energi för bloggning nu. Jag laddar och sen kör vi på som vanligt imorgon. Ok?

Åh Magnus!

Han sågade nazisterna, judarna, 22½-åringarna, de överviktiga, alkoholisterna, miljömupparna, ålänningarna, finlandssvenskarna, sverigedemokraterna, folkhälsan, katolikerna, kristna, amerikanerna, britterna, brittiska nynazister, djuren, naturen, homofoberna, kvinnohatarna, män, kvinnor och framför allt Gud. Ingen kom undan.. förutom asfalten.
Jag skrattade hela tiden och skrattårarna sprutade och jag fick andnöd när han berättade om sin sexfantasi med den ledsna dvärgen med träben under den regniga bron. Då klarade jag inte mera. Jag fick reflexen att ropa åt honom "Sluta nu! Jag klarar det inte" .. han var helt vansinning!

Jag älskar Magnus Betnér!

...Och nu har planen på att jag skulle sova redan i stöpet eftersom jag suttit och kollat Betnér-klipp på youtube i över en halvtimme. Ni får ett till:


Jag och Magnus Betnér

Herremintid vad det är mycket program den här veckan. *e helt slut i skåpet* Jag hoppas min hjärna får lite urladdning ikväll. Jag tänker nämligen bänka mig i en stol på Alandica och lyssna på Magnus. Jag såg honom i Vasa för nåt år sen och jag räknar med att han är lika fenomenal idag. En av mina favorit-feminister!

Vi laddar med favoritklippet:

Trend: Är man en storbloggare så ska man ha en egen tidning

Dagens stora bloggnyhet är att Elin Kling ska starta en egen tidning med Jonnah Berg.
Blondinbella ska starta en också...Egoboost.
Underbara Clara har en redan!
Gymglam har startat egen nättidning.

Jepp. Det är det som gäller nu. Egen teve-show är SÅ igår!


(Undantaget som bekräftar regeln är Sofi Farhman då som gör tvärtom)

Alber Elbaz - Lanvin

Det var Lanvin loves HM idag. Jag kan säga som så att... jag har ett paket på väg.

Min kollega Tessi hittade ett klipp av Lanvins chefdesigner Alber Elbaz där han berättar lite om sig och sin design. Han är så underbar. Jag håller med om Tessis ord "Nu gillar jag mina kläder jag beställt ännu mer". Se det! Han har en fin kvinnosyn Alber och han ogillar botox och är fundersam kring vad sexigt är för nåt.
"...I give you maybe a red dress.. and you'll feel marvelous"


Alber Elbaz var och hälsade på i kön utanför HM i New York imorse. 

Detoxa med Ulrika!

Gårdagens kostföreläsning med Ulrika Davidsson var intressant - även om jag hört teorin kring LCHF och GI ganska många gånger så det var inte så mycket nytt under solen på det sättet. Ändå trevligt att uppdatera minnet.

Det som var bra med föreläsningen var att hon förespråkade att leva hälsamt och att äta nyttigt för att vara frisk och ha ett långt liv. Inte att leva enligt en diet för att sträva till en Anna Anka-kropp.
Hon inledde med att säga att det alltid är konstigt att det mest är kvinnfolk på hennes föreläsningar när det är större procent av männen som lider av övervikt. Hon påpekade sanningen om att kvinnor alltid strävar efter att bli lite smalare -även de som redan är smala. Hon drog också ett litet lustigt exempel på hur två män kan diskutera efter semestern. I likhet med dethär:

- Hördu Sven, jag tycker du har lagt på dig lite under sommaren? **
Sven klappar sig på magen och skrockar:
- Jaa, det har väl blivit för mycket av det goda.

Skulle du kunna se den diskussionen mellan två kvinnor? Knappast.

Därefter tyckte Ulrika att man ska vara bekväm i sin kropp hur den än ser ut. Fast man strävar efter att gå ner i vikt så ska man ändå försöka acceptera hur man ser ut i nuläget. Det tyckte jag var bra sagt. För det mesta så strävar många (kvinnor?) till ett smalare jag - men varför inte acceptera sin kropp som den är under tiden man strävar till målet? Jag vet inte om ni följer med i tankegångarna som jag har här nu. Men jag kände mig upplyft av det åtminstone.
Ulrika sade också att hon har slutat sträva efter att bli smal och försöker istället leva på det sätt som hon mår bäst av. Det tycker jag låter som en väldigt sund inställning. Hon sågju väldigt sund ut också.
Bra med Ulrikas föreläsning var att hon påpekade att man skulle bilda din egen uppfattning
om vilken kost/diet som är bäst för en själv. Det var alltså inget LCHF-korståg ändå. Hon
uppmanade att man skulle tänka efter ordentligt. Man märkte också att hon älskade mat för när hon pratade om maträtter så lät hon ungefär som en uppläsare för en erotisk matnovell. Sånt gillar jag!
Hon berättade att när hon testade en strikt LCHF-diet så måste hon sluta för hon tyckte det var så tråkigt och ingen njutning att äta längreoch därför ändrade sin diet och gett ut en bok som heter LCHF på mitt sätt, där hon lagt till mera grönsaker och minskat fettprocenten lite.


Det som kanske var mest intressant och nytt för mig var detox-ämnet som hon tog upp först på föreläsningen. Jag har aldrig testat detox och var före föreläsningen igår ganska skeptisk och trött på ämnet. Det står  i alla damtidningar rubriker som "Detox över en helg" "Detoxa dig smal" osv... Teorin i sig köper jag, men alla metoder som finns tror jag många av dom är humbug. Ulrika lyckades övertyga mig om att hennes metod var genomförbar. Så genomförbar så jag har bokat in i kalendern nästa år att jag ska pröva på. Heh.
Om inte för annat så jag vet med säkerhet om det funkar eller inte när jag prövat själv. Det handlar inte om en fasteperiod utan att man undviker vissa livsmedel och äter mest grönsaker och frukt. Och alla ostar förutom de som är gjorda på komjölk. Hallå chevre och fetaost! (det var det som övertygade tror jag) Hon lovade att man blir piggare, får bättre hud, finare hår och allmänt skönt välbefinnande med en detox.
Vad tror ni? Nån som testat på detox? Och då menar jag inte en helgs detox utan en eller två veckor eller mera? Berätta isåfall. Jag vill veta.

Hon var snabb med leendet, Ulrika, när kameran kom fram. Väldigt rutinerat.

Vi fick grön drink i pausen och fröboll. En gubbe i kön undrade om det var fågelmat.


En "no no"-lista om man följer LCHF.



** Kanske inte så ok att säga så åt nån egentligen.

Dagens middag: falafel och tabolueh

Mannen är bortrest. Det märks på olika sätt. Tillexempel såhär: dagens middag innehöll BULGUR!
Inspiration härifrån.  Taboluehn var heelt underbar! Jag hittade bara gammal fetaost i kylskåpet så jag lade chilimarinerade vitlöksklyftor istället och sen lade jag tre teskedar sambal oelek och valnötterna missade jag som vanligt. Gottgottgott!

Kostföreläsning med Ulrika Davidsson

Nu ska jag precis springa iväg på kostföreläsning med Ulrika Davidsson. Hon har skrivit en hel del kokböcker med tyngd på GI och LCHF. Dessutom Hälsokokboken som enligt andra Jenny är en guldgruva. Kanske jag handlar den idag?

Jag räknar med att komma därifrån med en massa inspiration att göra god och nyttig mat. Älska att hjärntvätta sig själv med nyttig kost-tänk!

Mera vår-pepp. Skor!

Ännu en orsak att spara pengar till våren! Kolla in vad vagabond hittat på: Allihop, tack!

Apropå Creme Fraiche - Shake weight!

På riktigt. Jag dör över det här. Tack för att South Park lade den här grejen på plats i senaste avsnittet. Det är en man som längtade efter en good old fashion som har hittat på det här. Absolut.
Vilken modell väljer du? Big Jim eller the smaller white ones? *blink*

Den här är på riktigt:



Det här är South Parks tolkning:

Gårdagen i bilder - vissa delar

Igår vaknade jag och ramlade in på ikea-verkstan på vardagsrumsgolvet. Sambon hade fixat 2 Billy-hyllor med en kompis. Äntligen är vi med bokhylla!

Sen åt jag frukost och försökte första gången att lägga i nya kontaktlinserna. Det gick inte alls bra och klockan tickade iväg. Jag sköt upp ärendet till eftermiddagen för nu var jag på väg till jobbet en sväng. Så det blev på med brillorna och myskläderna (viktigt att ha myskläder när man jobbar på helgen) och iväg till jobbet.



Hungrig som en åsna kom jag hem 3 och en halv timme senare och fixade med hjälp av gullet ihop en hemgjord pizza. Jenny Special second edition**! Vi njöt av den på samma gåns som vi såg 3:e avsnittet av serien the Walking dead och till efterrätt blev det det senaste South Park avsnittet "Creme Fraiche". SP var liite bättre än de tidigare gångerna, kanske finns hopp om att de inte tappat stinget?



Sen testade jag att lägga in linserna igen och DÅ lyckades jag:

Därefter drack vi ett glas vitt vin och såg slutet på School of rock på teven. Sen for vi i bastun. Det är år och dar sen bastun har varit igång i den här lägenheten faktiskt. Det är nåt som måste göras nåt åt.



Senare klockan åtta kämpade jag i evigheter att få ut linserna igen. Efter lite coachning från sambon fick jag ut båda två med två par svullna ögon som bonus. Några vänner dök upp och så tittade vi senaste Twiligt-filmen Eclipse på bio Dino.


Jag kan bli otroooligt irriterad på twilight-filmera. Men det kan vi ta en annan gång...


Därefter var väl dagens höjdpunkt när han jag bor med la på en ny film. The blackout.

Jag hade ingen aning om att man kunde göra såhär dåliga specialeffekter på 2009 som det är i den här filmen. Det finns inget bra här att hämta. Dålig regi, skitdåligt manus, skådespelarna stinker och monstren/aliens/whatever ser ut som att de är hämtade från en 70-tals film. Vi skrattade oss igenom hela.. men måste säga att vi blev chockade i slutet. Se den endast om ni tycker dåliga filmer är underhållande.
Såhär säger imdb och det säger allt:
It's Christmas Eve, the city goes dark, and the few remaining tenants of The Ravenwood find themselves trapped in their building. And they are not alone.


** Jenny special är när du beställer in en Mexicana med kebabkött som tillägg på Picco quattro i Vasa. Idag gjorde vi Mexicana med maletkött istället.

kontaktlinser

Igår var jag på kurs i hur jag ska lägga kontaklinser i ögonen. Det var en upplevelse i sig. Jag måste säga att hon hade fint tålamod med mig tjejen, och då tror jag inte att jag var ett riktigt hopplöst fall. Så respekt åt optikern säger jag.
Hon informerade mig i början att om jag blev yr så var det bara att sänka huvudet mot golvet. Det är tydligen inte helt ovanligt att folk svimmar, då speciellt pojkar/män. Det beror antagligen på att de inte är lika vana att peta sig i ögontrakterna som tjejer.. Jag syftar på att tjejer sminkar sig då, inte att vi har en hemlig hobby att sitta och sticka fingrarna i ögonen.

Det tog ungefär 30 minuter innan jag fick dit första och sen kanske 10 minuter till innan den andra hamnade på plats. Jag testade just igen. Det tog nog 30 minuter idag också, men jag fick in den andra linsen nästan direkt efter. Intressant intressant. Nu ska jag gå en sväng i lägenheten och se mig runt!

Äh, skit i vintern. Vi siktar på våren istället!

Jag måste typ hoppa på dendär klädutmaningen snart. Först - jag vet att funkar har sportat med det tidigare när jag studerade (maj-månad när man var pank och har plockat fram fjolårets sommarkläder). Andra - Maja utmanade mig och tredje och avgörande: jag siktar hårt på Filippa K's vårkollektion. *MÅSTE ha*

Den gula tröjan har JENNY written all over it! Det är det absoluta Jenny-plagget. Sandalerna MÅSTE införskaffas och de gula byxorna ska jag drömma om.
jepp. Lätt i teorin. lätt...
Favoritlooksen:





foton från rodeo.

BODYCOMBAT 46 sizzler

Introducing the ultimate warriors’ workout… the intensity of BODYCOMBATTM 46 will leave you feeling like you have a brave heart in the heat of the battle.

After getting seriously warm during the thunderous beats and great guitar solos of Black Betty, Track 2 launches into straightforward, good old-fashioned Combat. Following a little Hip Hop, Russian style, and the Contagious Boxing track, there’s some insanely challenging leg conditioning – in true Karate Kid fashion. Here, Evasive Side Kicks, Lunges and Esquivas shape and tone the muscles of the glutes and smash your quads like a sledgehammer through glass.
The Braveheart 2006 Muay Thai Track is guaranteed to be a favourite. A dramatic intro will make the hairs on your arms stand up. Then, before you know if, your adrenaline will be at an all-time high as you bang out powerful Elbow and Knee Combos. And it doesn’t stop there…
The mother-of-all Track 8′s features not five, not six, not seven, but a full eight minutes of non-stop punches. And while the track may be titled I Surrender, this is something that you certainly won’t do. The aim is to utterly waste yourself, to reach your limit and then go a step beyond.
As things come to a close we give you exactly what you asked for – a whole three and a half minutes dedicated to pure abdominal work, set to the Dance-Pop hit Take It Off.

sms-bloggen

Dehär att.. De blev inget springande på löpbandet. De bästa löpbanden var upptagna och när jag gick om kettlebellsrummet hörde jag hur de viskade åt mig. Nu är jag väldigt skakig och mör i kroppen. På ett skönt sätt!
För att citera mig själv: ska man bli bra på kettlebells så ska man träna kettlebells!
Ha en bra dag marklars!

morgonlänken

Andra onsdagen i rad jag är på väg mot löpbandet på gymmet. Jag anar en fin vana här. *blink*
I och för sig är det säkert (har inte tittat ut ännu) inte lika dåligt väder som förra veckan, då jag anlände till gymmet med genomblöta skor, så jag kunde springa utomhus om jag ville. Det vill jag helst, men vet med mig själv att jag är mest tidseffektiv på gymmet. Jag har nämligen svårt att skynda här hemma. På gymmet gör jag det jag ska. Jag springer, sen duschar jag, klär på mig, kör en snabb sminkning och sen går jag över vägen och vips är jag på jobb.
Dessutom är det lite häftigt att fara till gymmet med löpning som fokus. Där brukar jag oftast stå på löpbandet endast i uppvärmningssyfte. Nu är löpbandet den enda stationen och det känns bra att veta. Då kan man ge allt!

Målet med morgonlöpningen har jag inte fastställt ännu, men jag tror det lutar åt att bli bättre på 5 kilometern. Och som gymglam skrev en gång: vill du bli bättre på att springa 5 kilometer så ska du springa 5 kilometer. Enkel filosofi!

krapulastromppon

På kryssningen i helgen var en av killarna eld och lågor över en halare i collegetyg som de hittat på nätet. Den skulle vara perfekt att mysa i på söndagar i bakfyllan helt enkelt. Krapulastrumppon hade de döpt om plagget till. Jag skrattade lite för mig själv när jag läste en amelia igår och halaren var nämnd på en sida. Den heter One piece egentligen och det finns tydligen en hel kollektion märkte jag när jag surfade in på onepiece.fi. Härligt! Årets julklapp kanske?


(sen tänker jag inte skriva om hur diskussionen urartade kring hur man kunde använda plagget eller vilka idéer som dök upp hur man kunde utveckla det hela)

Stockholmsmässan //Allt för hälsan forts. //Det goda köket

Linus Johansson hade uppvisning på stora scenen i lördags också. Tyvärr kom jag några minuter försent och missade nästan hela. Det var bara sista övningen som jag såg. Jag är lite sur över det faktiskt. Skulle ha varit intressant att se hela. Meen, jag kollade lite bodycombat istället för att pigga upp mig då.



EFter det så var jag klar med hälsomässan och drog vidare till nästa. Den finfina mässan "Det goda köket".







Jag och syrran hittade två gigantiska chokladfontäner. Vi skramlade fort ihop 10 kronor så vi fick köpa varsin marschmellow att doppa i. Mumsigt!



Vi gick och provsmakade så mycket vi hann. Bäst var en köttbit jag fick tag på som jag inte minns varifrån eller vad det var.. men det smältade i mun. Lika bra som en tryffelbit jag smakade. Bästa tryffeln jag ätit nånsin!
Det gick också att köpa drinkbiljetter så man fick gå runt och smaka alla viner och andra drickbara godheter under dagen. Böhöver jag säga att folk började se lite lulliga ut till sist?




Annat då. Malaxlimpan var god som vanligt.


Det goda köket är verkligen en mässa jag kan rekommendera. Passar de flesta som gillar mat och dryck kan jag säga. Eller är du en som bara äter snacks så funkar det också.

En fin dag alltså. Enda riktiga bottennappet var lunchen som vi intog på restaurangen the Garden. Fullständigt apdålig service och slöseri med tid. Välj ett annat matställe om du ska dit för så sparar du både tid för att gå på mässan och så hålls dina nerver på en fin nivå.

Stockholmsmässan //Allt för hälsan

Jag hade en dunderdag igår. Jag träffade en massa människor jag tycker om och vi skrattade oss igenom hela dagen. F.d. kollegorna och vännerna från Vasa var sig lik, syrran va bäst och sen mötte jag upp en kär gammal vän från den händelserika  högstadie-gymnasieåldern. Faktiskt stenkul! Tack alla!
Fast, kryssningen igår var ett särskilt kapitel, jag tänkte visa er lite bilder från Stockholmsmässan igår. De hade tre mässor, Allt för hälsan, Det goda köket och Scandinavian Boat Show, varav de två första fick det fina besöket av mig då.

Allt för hälsan:
Det kan bero på att jag var hungrig och lite halvgnällig, men jag tyckte den var helt ok. Fast jag tror att med större ansträngning skulle jag säkert ha tyckt mer ännu om den. Man kunde tillexempel delta i olika pass vid en scen och testa olika nya träningsprylar. Vi gick bara omkring och såg på de olika montrarna och såg på några uppvisningar på stora scenen så då kan man bara få ut en viss del förstås.


Lite småkändisar såg man ju också. Anna Skipper satt och signerade sin bok till exempel ....




och Blossom Tainton var presentatör på stora scenen och hon är ju alltid en inspiration. *idoliserar*

Lite bilder från första uppvisningen vi såg (vi väntade på pole dancing med fick lite bonusuppvisnigar sålänge vi väntade).
Vi såg IDLA-flickor studsa runt till pianomusik med bollar i händerna. Det måste jag snällt erkänna att jag inte förstod poängen med. Meen, var och en med sitt och de såg glada ut så det var säkert bra. Jep...



Därefter bungypump. Tre überviga tjejer studsade runt med gångstavar som man kan pressa ner på samma gång, för mer motsånd. Säkert effektivt för en som vill vidareutveckla sin stavgång kanske? Det här var inte heller min kopp av te, men lite intressant på sitt sätt.


Därefter var dte Dancing Queens tur att visa upp sig. Först lite chair stripaerobics med bland annat Sara som var med i A-teens tidigare och därefter det imponerande pole dancing-numret. Jeesus vilken fysik dansaren som gjorde uppvisningen hade. Förutom att hon var stark och skicklig måste jag säga att jag var väldigt imponerad över hur hon gjorde vingrörelser med båda benen. HUR får man benen att göra sånt undrar jag? Vilken kroppskontroll alltså.







Mera om gårdagen ska jag försöka fiffla ihop i ett inlägg imorgon. Då också lite bilder från Det goda köket. Den mässan var bra!

Allt för hälsan

För att tala om att ta sig till Sverige med Eckerölinjen så ska jag göra just det idag.
Huvudmålet är att komma tillbaka med åbo-färjan ikväll tillsammans med våra vänner och f.d. kollegor från jobbet i Vasa.
I Stockholm tänkte vi gå på Allt för hälsan-mässan och förstås möta upp lillasyster (min alltså) som just flyttat dit.
Jag hoppas att det inte regnar för mycket och att det blir en relativt billig resa (så minimal shopping som möjligt).

Ja sen då.. fasiken vad trött jag är. Pain att stiga upp så här tidigt på en lördag.

Hur ta dig från Finland till Sverige

Det cirkulerar ett roligt google-mapstrick på facebook nu.
1.Gå till google maps 2. Klicka på "Vägbeskrivningar". 3. Skriv Japan somstartplats. 4. Skriv Kina som slutplats. 5. Gå till nummer 43 i vägbeskrivningen. 6.När du skrattat färdigt, sätt in detta på din status
 

Det är ju lite småroligt. Men jag bara måste testa hur man enligt google maps tar sig från Finland till Sverige.
Tydligen så ska man när man når Åbo ta Tallink Silja line över till Långnäs (Åland alltså), där köra Långnäsvägen till Mariehamn, ta en halvsnurr i rondellen och åka vidare mot Eckerö där man tar Eckerö linjen över till Grisslehamn och vips är man i Sverige.
Är det turismbranchen på Åland som köpt den här vägbeskrivningen kanske? Eller hamnade Silja Line att dela vägen med Eckerölinjen? Hmm..


[klicka på bilden för att se lite större]

Jag fick en Filippa K-klänning


Min söta kollega gav mig klänningen igår och sa att jag fick behålla den om den passade. Vilken tur att den gjorde det! Tack Tessi!! Det är den perfekta svarta klänningen.  Jag har varit så fin hela dagen idag. *myser*
Ärmlös är den, så vi matchar med favoritkoftan. Moccabältet var mammas för länge sen och superduperankelbootsen är från HM.

Fint schema idag annars. Kom just hem från jobbet (17:30).  Kvart över sju ska jag dra kettlebells på gymmet och sen blir det taekwondo efter det. Så, nu ska jag fokusera på att varva ner en timme och sen är det full fart igen.
Imorgon är det fredag.

Idag säger vi...

Grattis Tomas!

Tomas är en av de (den första tror jag till och med) som jag lärt känna genom bloggen. Det var på bloggen.fi-tiden som jag läst hans blogg och antagligen hade han läst min också för när jag mittiallt såg honom på  o'malleys och måste helt enkelt ta ett snack med han. Därefter har vi råkats där nån fler gång också. Suttit vid bardisken och snackat iso W eller nåt. Men annars är det blogg och facebook-kontakt endast. Skojigt det där... hur man kan vara bekant fast man nästan aldrig träffas irl.

Så, där har vi en av alla bra saker med att ha en blogg. Man får nya vänner.

Grattis Tomas på trettioochsåskriverviintemera-dagen!

frågesport

Superduperutmanande fråga. Vinnaren får ingenting.
Vad, vem eller vilket vadå tänker ni när ni ser dessa två foton?

I New York! Jag fick en ask junior mints ask gratis när jag valde en stor coke och en stor popcorn på bion...

Jag åt frozen yoghurt i Honolulu!

inget nytt

ja, tänkte bara meddela att om ni aldrig hör från mig igen beror det på att hela den här holmen har blåst iväg nånstans. (Jag hoppas till nåt varmare ställe.)

Jag tänkte bokstavligen blåsa bort idag. Jag var på väg att flyga av trottoaren och landra rakt framför en bil. Jag blev nästan rädd. Fast jag skrattade högt för mig själv istället. hehe. Så löljigt stark blåst alltså.

På hawaii blåste det också.

Spökbyxorna.






Nåt av min ganska oskrytsamma shoppingskörd från resan. Ny kofta och nya byxor från Topshop. Koftan är häftig tycker jag. Halsbandet är köpt från HM i våras.

Nu är det mat och sen kommer jag att tillbringa resten av kvällen på gymmet! Lovar inte att vi hörs före imorgon - men man vet ju aldrig. *blink*