Stockholmsmässan //Allt för hälsan forts. //Det goda köket

Linus Johansson hade uppvisning på stora scenen i lördags också. Tyvärr kom jag några minuter försent och missade nästan hela. Det var bara sista övningen som jag såg. Jag är lite sur över det faktiskt. Skulle ha varit intressant att se hela. Meen, jag kollade lite bodycombat istället för att pigga upp mig då.EFter det så var jag klar med hälsomässan och drog vidare till nästa. Den finfina mässan "Det goda köket".Jag och syrran hittade två gigantiska chokladfontäner. Vi skramlade fort ihop 10 kronor så vi fick köpa varsin marschmellow att doppa i. Mumsigt!Vi gick och provsmakade så mycket vi hann. Bäst var en köttbit jag fick tag på som jag inte minns varifrån eller vad det var.. men det smältade i mun. Lika bra som en tryffelbit jag smakade. Bästa tryffeln jag ätit nånsin!
Det gick också att köpa drinkbiljetter så man fick gå runt och smaka alla viner och andra drickbara godheter under dagen. Böhöver jag säga att folk började se lite lulliga ut till sist?
Annat då. Malaxlimpan var god som vanligt.


Det goda köket är verkligen en mässa jag kan rekommendera. Passar de flesta som gillar mat och dryck kan jag säga. Eller är du en som bara äter snacks så funkar det också.

En fin dag alltså. Enda riktiga bottennappet var lunchen som vi intog på restaurangen the Garden. Fullständigt apdålig service och slöseri med tid. Välj ett annat matställe om du ska dit för så sparar du både tid för att gå på mässan och så hålls dina nerver på en fin nivå.

4 kommentarer:

 1. Åh. Chokladfontæn. Och hærligt nær Malaxlimpan ær en delikatess! Påminner om Alla hjærtans dag-restaurangbesøket i Umeå då servitøren presenterade menyn och det i førrætten var "Mallaxlimpa" (uttalades som jag skriver nu). Det var jobbigt.

  Men jag kommer snart øver det.


  Tror jag.

  SvaraRadera
 2. Førresten jenny, har du noterat klædutmaningen som pågår på otaliga bloggar just nu? http://www.alexmo.se/p/kladutmaningen-20.html Vågar jag utmana dig? ;)

  SvaraRadera
 3. Jag har nog övervägt eller jag överväger att gå med i klädutmaningen (tidpunkten skulle vara passande också med tanke på ekonomiska situationen). Men måste hoppa på efter Lanvin hjärta HM för jag SKA ha ny blåsa tills Sandras nyårsbröllop. :P

  Men så BEHÖVER jag nya vinterstövlar också (alt. kängor).. hur ställer sig klädutmaningen till sånt?

  SvaraRadera
 4. jag tror man kan forma sina egna "regler", det som känns bra eller är möjligt för en själv. Huvudtanken är att man gräver igenom det man redan har för att "tvinga" fram nya kombinationer och kanske också känslor som man annars bara får av nya plagg. Om man då måst köpa nya kängor för att kunna använda allt får man väl avgöra själv :) Hoppas du hänger på!

  SvaraRadera