Stockholmsmässan //Allt för hälsan

Jag hade en dunderdag igår. Jag träffade en massa människor jag tycker om och vi skrattade oss igenom hela dagen. F.d. kollegorna och vännerna från Vasa var sig lik, syrran va bäst och sen mötte jag upp en kär gammal vän från den händelserika  högstadie-gymnasieåldern. Faktiskt stenkul! Tack alla!
Fast, kryssningen igår var ett särskilt kapitel, jag tänkte visa er lite bilder från Stockholmsmässan igår. De hade tre mässor, Allt för hälsan, Det goda köket och Scandinavian Boat Show, varav de två första fick det fina besöket av mig då.

Allt för hälsan:
Det kan bero på att jag var hungrig och lite halvgnällig, men jag tyckte den var helt ok. Fast jag tror att med större ansträngning skulle jag säkert ha tyckt mer ännu om den. Man kunde tillexempel delta i olika pass vid en scen och testa olika nya träningsprylar. Vi gick bara omkring och såg på de olika montrarna och såg på några uppvisningar på stora scenen så då kan man bara få ut en viss del förstås.


Lite småkändisar såg man ju också. Anna Skipper satt och signerade sin bok till exempel ....
och Blossom Tainton var presentatör på stora scenen och hon är ju alltid en inspiration. *idoliserar*

Lite bilder från första uppvisningen vi såg (vi väntade på pole dancing med fick lite bonusuppvisnigar sålänge vi väntade).
Vi såg IDLA-flickor studsa runt till pianomusik med bollar i händerna. Det måste jag snällt erkänna att jag inte förstod poängen med. Meen, var och en med sitt och de såg glada ut så det var säkert bra. Jep...Därefter bungypump. Tre überviga tjejer studsade runt med gångstavar som man kan pressa ner på samma gång, för mer motsånd. Säkert effektivt för en som vill vidareutveckla sin stavgång kanske? Det här var inte heller min kopp av te, men lite intressant på sitt sätt.


Därefter var dte Dancing Queens tur att visa upp sig. Först lite chair stripaerobics med bland annat Sara som var med i A-teens tidigare och därefter det imponerande pole dancing-numret. Jeesus vilken fysik dansaren som gjorde uppvisningen hade. Förutom att hon var stark och skicklig måste jag säga att jag var väldigt imponerad över hur hon gjorde vingrörelser med båda benen. HUR får man benen att göra sånt undrar jag? Vilken kroppskontroll alltså.Mera om gårdagen ska jag försöka fiffla ihop i ett inlägg imorgon. Då också lite bilder från Det goda köket. Den mässan var bra!

4 kommentarer:

 1. Fan vad coolt med de där stripdansarna. Tänk om man skulle kunna svinga sig runt sådär, haha!

  SvaraRadera
 2. Ja tusan! Poledancing och magdans! Det skulle va grejer det!

  SvaraRadera
 3. Jag har tänkt på det där stripaerobic, eller pole dancing, vad det nu heter. Är det inte kvinnoförnedrande? Varför anses det inte kvinnoförnedrande med tanke på varifrån det kommer? Hur kan det vara så där rumsrent?

  Jamenar, jag säger inte att det ÄR det och jag säger inte att det BORDE anses det, men med tanke på hur mycket annat som kan anses vara det, speciellt i Sverige, så tycker jag att det är konstigt att det accepteras.

  SvaraRadera
 4. Madde: Ja, de är så starka och att de kan göra det med sånt där ansiktsutryck på samma gång. De är så fokuserade på nåt sätt. Helt amazing iaf! :)

  Liza: Jepp, då sku man va i skick! Men för en stel finländare känns det som en lång väg dit.
  Den här tjejen på mässan var influgen från New York förresten...  Tja, Tomas. Jag tror nog det stötte på problem i början, men nu har det varit med i svängarna så länge så folk orkar kanske inte fundera i de banorna längre?
  Annars tror jag att man lagt pole dancing i det där facket som inte är kvinnofönedrande utan mer bejakar kvinnans sexualitet och frigörelse. ;)

  Dessutom efter att ha sett en såndär uppvisning så känns det inte fönedrande alls utan sensuellt. Man skäms inte för damen som utför det utan man blir bara imponerad och hänförd över hur vackert och mjukt och lätt hon kan röra på kroppen.

  SvaraRadera