vi ökar ännu en gång.

Vi fick storhetsvansinne jag och andra Jenny idag. Vi sprang lite längre. Vår planerade halvtimme håller på drar ut på en timme snart.  Vänta bara...

Saldot efter morgonens länk: 5,71 km på 37:53.

Fint väder idag också! Inte så många mördarsniglar att hoppa över ens.

Dagens konstaterande: "Vem behöver Central park när man har esplanaden?"

bilder från igårkväll..

Tänkte att jag kan ju bjuda på lite bilder från igår. Före taekwondoträningen.

Putte och Philip tränar lite...
Sen dök dehär vilda prinsessorna upp. De hade en "too" tatuering. En stor tiger!





 Erin röjer bland mitsarna.

Det ska nog bli fina kampsportare av dom här tjejerna ännu ska ni se...

lördagens bestyr

 Nya toppen från COS fick hänga med!

Tårtan var den enda som fick bli fotad av finkameran. Varför tårta? För att jag kan!

Vi åt upp den. Nästan.
Vi drack vin till. Och Prosecco förstås.

Sen bar det väl av lite när klockan mognade...
Jo, sa ju det.
Vi stod några mikrominuter i arken-kön. Det var lite suddigt.
Jenny var chic förstås och visade hur man hanterar de stora speglarna på damtoan.

Vi var via styrdansgänget på andra våningen. Jag utgår från att bandet hade mycket självironi när de döpte sig till Högtryck.
Skräpbild på nya väskan från COS. Älskar den!

Resten av outfiten. SLITS! Kjolen är från HM. Det gällde att hålla i den ute i blåsten sen - den var inte så pålitlig om man säger som så.

Varje måndag...

luktar aprumpa ända tills man tar en ordentlig genomgång på gymmet. Vad skulle jag göra utan Bodycombat och kettlebells?  Nu är det bara muntra tongångar igen i det Hjulforska residenset.

Nu ska jag dricka en smoothie, duscha och mys ner mig i pyjamas och sen ska jag visa er lite bilder från lördagens festligheter.

träningsdagboken

Jag sprang idag. Mellan städningen och festen.
5,11 km på tiden 33:44.

Nu ska jag snart äta jordgubbstårta.

naomi

Älskar det här fotot! naomi i harpers bazaar. Säg vad man vill om Naomis mentala hälsa - men gudihimmelen vilken fysik den kvinnan har.


...och med det menar jag inte att jag tror att hon kan springa lika snabbt som geparden.

Visst gillar vi en lysande Pitt!

Sånt här gläder mig. Brad Pitt gör bra film utan skägg. *skriver in "the Tree of life" på listan på filmer som måste ses*

the real Simpsons

Simpson-introt med riktiga människor. *KLICKA*

Milan!



Idag har varit en bra dag. Ett viktigt och härligt beslut togs under halloumisalladslunchen idag. Vår längtan efter mozzarella, sköna outlets och prosecco fick mig, Tessi och Jenny att ta beslutet att vi ska upprepa fjolårets Milano-succé. Nästa år åker vi.
Jag lider av kronisk längtan till Italien. Jag älskar maten, människorna, kulturen och klimatet. Kärlek! Nu får jag längta på ett lyckligt sätt i ett helt år. Vi har bokat in datum i kalendern och det ska vara mycket till att det inte blir av. Vi är väldigt beslutsamma när det kommer till kvalitetsresor.
Det var ett bra val att ta på sig bältet jag köpte på vintagemarknaden vid Navigli idag. Det hade säkert en bokstav med i spelet.

COS


I söndags var vi och besökte nya COS-butiken som öppnade i Stockholm i fredags. Den var stor och efter allt hypande på alla svenska modebloggar så var förväntningarna höga.
Butiken var stor - vi hade inte hur mycket tid i världen så jag hann inte gå igenom hela sortimentet. Snygga baskläder är väl COS kännetecken och jag kom faktiskt hem med en riktigt fin slinkig svart topp. Jag förundrades över hur många av plaggen såg ut som stora tält. Jag vet inte hur dessa kläder ser ut på - men om man inte ens känner wow när de hänger på klädhängaren är ju inte chansen stor att man väljer att prova dom överhuvudtaget. Fast bland en hel del udda plagg så fanns också mycket fint. Jag hade gärna prövat lite plagg - men kön till provrummen var ganska lång så jag orkade inte ens försöka.
Jag väntar till en bättre gång när man faktiskt kan gå runt och botanisera i hela sortimentet. De hade en hel del fina accessoarer också - köpte en fin orange kuvertväska i läder.  Very nice!

Farthest distance

Sitter och eftersvettas efter morgonlänken med andra Jenny. Himla fint väder ute nu - men jag har på känn att det inte kommer att vara långvarigt.

4,58 km på just under 33 minuter blev dagens saldo. Så om ni följer med noga så ökade vi rundan lite idag.  Baby steps. RunKeeper lekte imponerad och skickade grattismejl åt mig.

en jättetuff utmaning

Nu har jag en utmaning åt er. Läs igenom texten i den här artikeln. *klick* Börja med bildtexterna och sen läs noga igenom all text UTAN att skratta en enda gång.

Om ni är sjuka i huvudet som jag så kommer ni inte längre än till bildtexterna före ni avlider av skratt. Jag rekommenderar också början på sista stycket på första sidan.

När jag menar avlida av skratt är när jag typ stortjuter och knappt kan andas.

kändisspotting

Det är ett enda ström av kändisar i min väg nu. Undrar vem jag träffar imorgon?
I lördags såg jag ju som jag berättade Magdalena in De Betou, i söndags åkte jag eckerö linjen med ingen mindre (eller hon var nog väldigt liten förstås) än Pernilla Wahlgren.




Sen idag på lunchen vid ÅSS så bevittnade jag den här händelsen. *klick*  Det var ett fasligt ståhej kring ett bord och jag fick veta att det var Atletico Madrid-spelaren Diego Forlan som satt och åt. Tur att man hade nån i sällskapet som visste vem han var, för jag hade ingen aning. Men efter lite googling vet jag att han ser ut så här på riktigt:



Det var dock väldigt kyligt på ÅSS paviljongen idag så han behöll tröjan på. Synd...

jaha

Endera så har jag elaka kollegor som inte säger nåt eller så har jag ouppmärksamma halvblinda kollegor. Jag hoppas på det senare. Heh.  Dock hann jag visa mig 20 sekunder här hemma före sambon noterade att jag haft min topp på avigt HELA dagen. Jag hade ju en skjorta över - jag hoppas den var stängd mestadels av tiden.. *tänker tillbaka hårt*

du stressar som du gör det

Stresstema på papper.fi den här veckan. Tommix, som bloggar snabbare än blixten har redan skrivit ett facit-inlägg. Jag tänkte fylla på lite med egna funderingar...

Som Tommix skriver - det finns verkliga problem och konstruktiva problem. Det där med konstruktiva problem hade jag ett riktigt hanteringsprojekt med för ungefär ett år sen. Vi hade några fester jag och min sambo och jag höll på riva huset i vredesutbrott under dagen före eftersom jag bestämt för att bjuda på kaka, ha snyggt fixat i lägenheten och bjuda på 7 olika sorters snacks. Sen skulle jag också hitta tid att fixa upp mig själv - vilket slutade med att jag hoppade i duschen en timme före gästerna kom. Jag var så arg - helt konstigt att porslinet sparades. Hursomhelst tog jag mig en funderare kring vad jag håller på med. Har nån sagt att jag ska ha 7 olika sorters snacks. Bryr sin nån överhuvudtaget att det är damm bakom bokhyllan. Nä! Det är bara i mitt eget lilla huvud jag har lagt upp planer som jag senare låter förstöra hela min kväll eftersom jag var på så surt humör. Istället skulle jag ha gjort som Tommix skriver och sagt "Äääh"  - sen farit ett varv via alko efter dricka och till matbutiken efter chips och vindruvor och plastglas. Färdig fest och alla är nöjda!

Det där är förstås bara en dags-grej, men jag tror man kan tänka så om man känner stress över hela sitt liv. Med program varje dag och magsåret är bakom hörnet. Allt vi gör kan inte vara det viktigaste och känner man att något inte är roligt längre utan skapar ångest så måste man hitta en utväg. Däremot tror jag att man bra kan ha många bollar i luften sålänge man mår bra, kan pausa och tycker allt är roligt. Vi återkommer till det - jag har just kollat min kalender fram till semestern. Shit. Jag har fullt med kontruktiva problem framför mig. Jag jobbar mentalt med mig själv att allt kommer att gå som en dans. Jag får vila sen.

kvartalsutbildningen

En liten sväng till Stockholm blir det idag. Bodycombat 48 står på programmet! Spännande. Den lär vara tuff, så jag har höga förväntningar! Jag vill helst se att jag krälar ut ur salen - eventuellt säcknar ihop vid låt 9.

Ta ta!

the man repeller

Senaste ELLE dök upp med posten förra veckan. Lycka! I den kan man läsa om bloggaren som är bakom manrepeller.com. Det handlar väl mest om mode som inte karlar förstår sig på. Rolig blogg - tjejen har självdistans. Hon är rolig!

Poker-Maggan

Jag var vid Bagarstugan idag på en liten bit nötmarängtårta med rabarber. Mums! Älska Bagarstugans bakverk! Före jag glufsade i mig den så sprang jag in (vi satt ute i solen och kalasade förstås)  efter ett vattenglas och trängde mig igenom kassakön. Jag sa ursäkta men på samma gång noterade jag ett väldigt bekant ansikte framför mig och jag tänkte ropa till ett "Nämen HEJ!". I samma stund noterade jag att det var Magdalena in De Betou. Vi har bara träffats via teveruta och jag tror inte hon kände igen mig precis. Men hon såg glad ut!

Det är Paf Poker Challenge på gång här på holmen och jag har förstått att Solsidan-Johan och Peter Magnusson också är med och spelar. Jag undrar hur jag skulle ha reagerat om jag stött på Johan sådär oväntat? Hmm..

Vem är den största/viktigaste kändisen ni träffat? Vad gjorde ni då?

Jag vet inte vilken kändis jag har råkat på som är störst... men jag mötte Ivanka Trump på 5:th avenue för två NY-resor sen. Hon är ju ganska semi-världkänd. Men jag stannade inte och snackade med henne...hon såg bisi ut.

kvällen slut

Vi hade en trevlig lugn kväll förstås! Men vi pratade ganska anständiga saker ikväll faktiskt. Bara lite under bältet. Vi började där kan vi säga och sen gick det bara uppåt.

Söt-Karro! Vi drack prosecco vilket i sin tur...

...ledde till att jag mindes Milano-resan från ifjol och måste visa mina Gucci-pjucks åt Karro. Ni har ju inte sett dom på länge heller så det är väl dags. Jag förstår att ni längtat.... Frågan är - när ska jag få använda dom här på riktigt nästa gång?

Kvällens outfit

Efter ett skönt bodycombatpass och en god snabb singellunch (kärleken är på jobbfest) och en liten fördrink med Sjöblom så är jag redo för balkonghäng! Vems balkong? Min! Inväntar en tuff brud att umgås med bara så är det på topp! Trevlig fredag på er!

Jill på turné

I tisdags var hon i Vasa och hälsade på Liza. Idag var det min tur att ha den äran! Jag och Jill har inte träffats tidigare utan bara kommunicerat via våra bloggar. Kul att träffas IRL som dom där yngre säger.
Vi fick ca 1,5 h i Mariehamn idag. Inte mycket - men jag hann iallafall tvinga i henne en ålandspannkaka med svinskonkräm och visa henne skoutbudet och en bokhandel.
Jill var förstås jättetrevlig. Som förväntat! Hon lovade att hon skulle komma till Åland på cykelsemester sen.. visst var det så Jill?


...vad jag har för min på gång vet jag inte. Men Jill blev ju fin iaf!

morgonlenkkin

Jag och andra Jenny var just ut på ett back-och terrängpass! (För det innehöll faktiskt några uppförsbackar och 0,5 km var på grusväg - det gäller att grädda på så det låter bra.)
Det var lite tungt idag, benen vägde mer än vanligt. Nu vill jag bara gå och lägga mig igen. Jag blev dödssömnig.. ååå va jobbigt!!

Det blev väl den tuffa summan av 4 km idag igen. Bra startsträcka inför min halvmaraton-träning.

the black pearl

En av mina fina Bodycombatdeltagare hade länkat till världens bästa combat-låt på gymmets fb-sida. Körde den här i måndags igen för att pigga upp mig själv - och alla andra. Jag tröttnar aldrig på the Pirates of the Caribbean theme! Älska att slåss mot låtsas-sjörövare!

Se Rachael i action:

Body Combat 43 THE BLACK PEARL by clairembart

bloggbeach 2011

Papper.fi har beach-stress på temat den här veckan. Det är ju ett kul ämne att blogga om tänkte jag. Men från vilket håll angriper man det ämnet då?

Från träningshållet förstås! Träning är ju livet! Om ni inte förstått det. Kroppen mår bäst av motion, självförtroendet stärks, man blir piggare och stärker hälsan. Så varför vill inte alla motionera och må bra? Inte inför beachformen-motionera då. Att ligga på soffan 10 månader om året och sen gå till gymmet varje dag och slita i 2 månader är helt korkat - varför inte träna lite varje vecka året om istället? Man behöver inte bli en gymfanatiker - även om det blir till det om man fastnar och tycker allt är så sabla roligt.

Istället för att sikta på beach 2011 så se till att satsa på 2012, 2013 och 2035 för tusan! Se bort från magrutorna och istället tänka på hur pigg du kommer att vara sen om 30-40 år! Siktar du på att leva hälsosamt kommer du att få en snyggare kropp på köpet. That's the way to go.

Om du inte vill tänka så långt i framtiden - fundera då på hur mycket lättare ditt liv om en stund blir om du börjar motionera idag. Trapporna blir lättare, matkassarna bärs hem utan besvär, ryggen mår bättre och spänningshuvudvärken försvinner!


Om inte annat... så  tycker jag att Tommix skriver bra i sin lustiga kolumn där han har ett fint stycke:
Ibland sätter jag mig upp och tittar på er kroppsfixerade män och kvinnor medan jag polerar mina solglasögon. Kvinnor som tror dom är fula, män som tror dom är snygga...jag öppnar en öl till, den är inte lika kall som den förra, men tillräckligt kall.

Det handlar om att njuta av den bästa tid vi har. Sommaren - nypotatis, saltvatten och sena ljusa nätter. Inte att sitta och grubbla över den där extra lilla valken* på magen. För riktigt ärligt - vad spelar det för roll? ingen what so ever!

 Tips på ett bra tänk nu efter-inlägg: här.

*många pratar om små valkar som inte ens existerar. Såna kan bara gå och lägga sig under en picnic-filt direkt!





Nu måste jag sluta: Hells kitchen på teve nu.

att repsa

Jag håller med Nicke till minsta tecken. Här och här.  Det gick för långt....

bloggtipset: chipswallin

Vad är bättre än en ny träningsblogg? En av mina gamla blogg-favoriter radioprataren och tyckaren Cissi Wallin har börjat blogga igen. Hon ska ta sig ur chipsträsket med hjälp av PT. Kolla in chipswallin.wordpress.com. Den är inte som alla andra...

Cissi är förresten väldigt duktig på twitter också.

I'm back from the äventyr

Hej Marklars!

Efter helg med en trevlig 21:a plats åt Finland och en medioker tråk-vinnarlåt i ESC och ett fantastiskt härligt välförtjänt VM GULD I ISHOCKEY!! är jag tillbaks i bloggosfären. Jag har dessutom varit på ett dunderäventyr med mina kära kollegor. Vi landade på Nådendal spa hotell på fredagen - där vi hade fest med allt som censuren kan ta. Slaget sliten man kan bli av sånt - men oj vad roligt vi hade. Lite bilder kan jag bjuda på - men tro inte att ni vet nånting för det.

Btw...väldigt trevligt att vara på jobb bland alla svenska kollegor idag. Vi andra var noga att inte glömma att gratulera dom till silvermedaljen. Man måste komma ihåg att vara ödmjuk när man är på topp.