bloggbeach 2011

Papper.fi har beach-stress på temat den här veckan. Det är ju ett kul ämne att blogga om tänkte jag. Men från vilket håll angriper man det ämnet då?

Från träningshållet förstås! Träning är ju livet! Om ni inte förstått det. Kroppen mår bäst av motion, självförtroendet stärks, man blir piggare och stärker hälsan. Så varför vill inte alla motionera och må bra? Inte inför beachformen-motionera då. Att ligga på soffan 10 månader om året och sen gå till gymmet varje dag och slita i 2 månader är helt korkat - varför inte träna lite varje vecka året om istället? Man behöver inte bli en gymfanatiker - även om det blir till det om man fastnar och tycker allt är så sabla roligt.

Istället för att sikta på beach 2011 så se till att satsa på 2012, 2013 och 2035 för tusan! Se bort från magrutorna och istället tänka på hur pigg du kommer att vara sen om 30-40 år! Siktar du på att leva hälsosamt kommer du att få en snyggare kropp på köpet. That's the way to go.

Om du inte vill tänka så långt i framtiden - fundera då på hur mycket lättare ditt liv om en stund blir om du börjar motionera idag. Trapporna blir lättare, matkassarna bärs hem utan besvär, ryggen mår bättre och spänningshuvudvärken försvinner!


Om inte annat... så  tycker jag att Tommix skriver bra i sin lustiga kolumn där han har ett fint stycke:
Ibland sätter jag mig upp och tittar på er kroppsfixerade män och kvinnor medan jag polerar mina solglasögon. Kvinnor som tror dom är fula, män som tror dom är snygga...jag öppnar en öl till, den är inte lika kall som den förra, men tillräckligt kall.

Det handlar om att njuta av den bästa tid vi har. Sommaren - nypotatis, saltvatten och sena ljusa nätter. Inte att sitta och grubbla över den där extra lilla valken* på magen. För riktigt ärligt - vad spelar det för roll? ingen what so ever!

 Tips på ett bra tänk nu efter-inlägg: här.

*många pratar om små valkar som inte ens existerar. Såna kan bara gå och lägga sig under en picnic-filt direkt!





Nu måste jag sluta: Hells kitchen på teve nu.

1 kommentar:

  1. Precis! Det gäller att vara sig själv och inte försöka hänga upp sig på en massa skitprat!

    SvaraRadera