Dolce & Gabbanas vårkampanj

bara för att.

BODYCOMBAT™ 48 sizzler

Brace yourself for an explosive 55 minutes of martial arts action. BODYCOMBAT™ 48 packs some serious punch!

Things kick off with a fun yet effective Warmup set to the catchy pop beats of In My Head and Airplanes before the huge guitar builds and crazy drum sections of Smooth Criminal get you all fired up – and pulling out some seriously slick Tai Kwan Do moves.
We Dance On sets the scene for intense boxing training with the introduction of a new step and weave and a big focus on footwork. When the energy and electricity of Track 3 comes to a close then it’s time for the thigh-punishing Caporeira of Track 4. Here the combination of Esquivas, Lunges, Double Knees, Side Kicks and Front Kicks make getting through the five minutes of Come In Hard a real challenge!

Round 5 is where you need to grit your teeth and dig deep as a series of powerful Punches, Hooks and Jabs bring your shoulders back to the party. Remember, this is pure boxing, so act like a true fighter and push yourself until the bell sounds!

During the catchy beats of Drummer Boy you’ll lose yourself in the rhythm as you get your balance going and work those butt cheeks. Then, after upping the intensity with a series of Muay Thai combos that will lift your heart rate and totally blow you away, it’s time for power-packed Jabs, Uppercuts and Hooks as you unleash all you’ve got to the sounds of Everywhere.
As The Time starts playing the energy comes down a notch, but the challenging abdominal work means you’ll still be feeling the burn – after all, if you’re fighting strong in your core it will make a difference where it matters most!



visa hattarna!


Dagens hattvinnare är utan tvekan prinsessorna Eugenie och Beatrice. Humor! Eller är det här att håna brudparet?
Nå, kul att nån orkar ha annat än tråkhattar på sig.

Bild från Ebbas blogg.

killar i högklackat

bild: theSartiorialist.


igår var jag i matbutiken. Där var också en kille som hade jeffrey cambpell-pjucks (som tjejen på bilden ovan - fast svarta). Inte vanliga moped-moppekillen förstås - men jag måste erkänna att jag gillar det här grejen med killar i galna skor. Som Bryanboy tillexempel:


Fast hur jag skulle förhålla mig till avundsjukan ifall jag ser en kille i skor jag vill ha? Den situationen är ännu outforskad. Just nu tränar jag på att inte bli avundsjuk på Bryanboys handväska.

tornados

Usch va hemska stormar de har haft i USA. Rekordstora tornados. Kolla videon i den här artikeln. Jag har alltid varit fascinerad av tornados - enda sen jag var liten. Tornados( och vulkaner). De känns så overkliga. Att de finns i tecknad film förstår jag - men att det finns så stora som i klippet som river upp hela ens hus. Helt otroligt.
Hur rädd på en skala skulle man vara av att stå och se på en sån?

mjöd

Nu har jag kokat mjöd. För första gången! En viktig milstolpe i mitt liv känns det som. Bara det blir drickbart nu också. Förväntningarna är otrooooooligt höga.

träningen

Jag brukar inte sova dåligt, men inatt har jag legat och vridigt mig tills jag höll på bli vansinning. Jag skyller allt på träningsvärken från måndagens bodypump-pass. Jag har haft riktigt varmt inatt och det har varit en irriterande känsla i kroppen. Speciellt mina lårmuskler har kvidit av smärta. Himmel vad arg jag var.
Jag gav mig därför tillåtelse att sova vidare när klockan ringde klockan 6 imorse, men steg nog upp några minuter efter iallafall. Inte får man ändå nån skönhetsömn efter det. Och mitt hår var smutsigt. Så jag studsade iväg till gymmet och stämplade in kl 07.05.
Jag tränade rygg idag, enda kroppsdelen som inte lider av sviterna från bodypumpen. När jag nästan var klar kommer Victor från receptionen och frågar om jag kunde vikariera Jessica på kvällens kettlbellspass. Hittade ingen orsak varför jag inte skulle göra det - så då var kvällens planer spikade.

Så, det var det om det. Jag kan åtminstone konstatera att jag har rutin på mina morgonträningspass nu. Jag kommer inte undan. Perfekt!

det här lägger saker i perspektiv

bekvämlighetszonen

Om det är nåt jag lärt mig det senaste året när det gäller träning så är det att ta i ordentligt. Att våga lägga på vikter, fortsätta trots att mjölksyran svämmar över. Våga stiga ut ur bekvämlighetszonen.
Kettlebellsträningen har hjälpt till en hel del på det området, likaså Nike Blast i januari när jag halvdog på Pure training-passet. Några små betydande upplevelser där jag tagit i allt vad jag kan och sen märkt att jag överlevt.
Igår tillexempel bestämde jag mig för att köra fullt ös på bodypump-passet. Jag hade säkert dubbelt mer vikt på än när jag var på bodypump för ett halvt år sen. Det gäller att våga och komma ihåg att om man inte testar sin gräns så vet man inte var den är.

Fast nu menar jag inte skryta och påstå att jag tränar så alltid. I wish!. En påminnelse behövs jämt och ständigt. Som taekwondon nu. Jag har mitt livs hittills viktigaste bältesprov i början på juli i år och har jag börjat träna för det? Not so much. Jag sölar mig igenom träningarna just nu. Jag är lite rädd och blundar och ignorerar att tiden går framåt snabbare än jag vill. Det löser inga problem förstås... ju längre jag väntar desto mer måste jag jobba mot slutet. Så nu påminner jag mig själv att sluta blunda och börja jobba! Mera kvalitetsträning måste det bli!

Dagens pjucks


Irregular choice-dojjorna åkte på idag!






Vårens uniform!

ninja-skit

Vi såg just Ninja Cheerleaders. Värsta skiten jag nånsin sett. Jag tror jag har blivit lite dummare, samt hatar mänskligheten lite mer. Efter fem minuter låg jag på golvet och bad att vi skulle lägga av teven.
Tänk er en film med tre modellsmala college-flickor, som är smarta, har svartbälte i karate och gogo-dansar på sin karatelärares strippklubb(!) för att de behöver tjäna pengar till collage samt hatar män. Jag menar OMG! Det var som att en riktigt misslyckad feminist skrivit manuset. Vi satt och väntade på att de skulle lägga ninjakläderna på så de kunde byta ut skådisarna mot nån som åtminstone tränat kampsport.
Bästa av allt var att de jobbade upp möjligheten för en tvåa. Hahahaha!

Oh pasta, I love you!

Burkar ni beställa pasta på restaurang? Jag gör det ibland, men helst på restauranger jag litar på. Oftast har pastarätterna en tendens att bli långtråkiga i slutet . Det är samma smak hela vägen tycker jag. Förstår ni vad jag menar?
Jag tycker det är märkligt - för när jag själv lagar en pastarätt hemma så blir de oftast svingoda. Som den jag fixade till idag. Spagetthi och en sås på röd pesto, rödlök, vitlök, röd paprika och pepperonikorv. Så enkelt och så gott. Åt två stora portioner för en stund sen och skulle lätt kunna smälla in en portion till.

Är det för att restuarangerna försöker vara för svåra som de har tråk-pasta eller vad handlar det om?

Förresten hällde jag ut en halv påse okokt spaghetti över köksgolvet idag också. Det kändes väldigt vettigt.

(det är inte pastan på bilden som är med i inlägget)

Status










Kaffe på sjöbloms balkong. Steven å Måns är gosiga. Peijo har just tvingat mig att anmäla mig till hans bodypump- pass kl fem idag. Pust!

Full rulle!

I'm back! Kolla! Hittade min skinnjacka i Stockholm igår. Den är världens mjukaste, vilket var ett av kriterierna för att jag skulle va nöjd.

Nu ska jag strax iväg till gymmet på ett Bodycombat-pass. Inte jag som håller passet idag så det ska bli skönt att bara delta. Ge järnet utan att tänka desto mer.
Sen är det bältesprov för några av Mariehamns taekwondoklubbs medlemmar. Den här gången ska jag få kolla tekniken och ge feedback.  Blir spännande!

Adios amigos! 


Jaa, jag försöker se lite bad-ass ut men funkar lite dåligt utan smink och trötta ögon.

Hejdå!

Hörni, jag drar till Stockholm idag igen . Kommer hem imorgonkväll.  Tjohej!  Glad Påsk på er!

kvinnor och muskler

Angående det här inlägget. Citat: "Som ni alla vet så jobbar ju jag som personlig tränare. Jag tränar i majoriteten tjejer och alla har i princip sagt samma sak ”Jag vill inte bygga muskler”."

Alltså, what's up with that? Vadå inte vill bygga muskler? Hur kan man säga så?! Det är ungefär som att säga att man inte vill ha pengar*. 


*Då menar jag inte att vi ska jämföra pengar och muskler utan viljan att få dom.

BODYCOMBAT™ 48 tracklist

Yes!! NZ Glen är en pålitlig kille. Tracklistan för nästa release är ute officiellt nu. Enjoy! (obs: alla länkar är inte BC-versionen)

1a: In My Head (Kris McTwain Remix Edit) – Henry Blank

1b: Airplanes (Kris McTwain Remix Edit) – Groove Chasers

2: Smooth Criminal – Badlands Inc

3: We Dance On – Subz Project

4: Come In Hard (Don’t Like Rock ‘N’ Roll) – Hardknox

5: If I Were You – Breeze & Ritmen

6: Drummer Boy (MoDrums Remix) – Alesha Dixon

7: The Last Fight – Bullet For My Valentine

8: Everywhere (Breeze & UFO Remix) – Master Blaster

9: The Time (Dirty Bit) – Red Beans & Rice

10: The Silence (New Single Mix) – Alexandra Burke

Låt 6 är ju svängig!

har man inget annat...



..att blogga om så kan man lägga upp en dagens outfit. Mycket sånt nu. Det kan ha nåt att göra med våren och att inspirationen att klä sig i annat än gamla stickade tröjor har dykt upp.
Filippa K-kjolen jag köpte förra helgen är redan en favorit. Älska jersey-tyg. Försök få det skrynkligt! Mitt nya mål är att optimera garderoben nu. Så många plagg som möljigt i skrynkelsäkra tyger. På det sättet sparar jag utrymme i garderoben och 100 kg nerver. Nåja. kanske.

Påsk nu förresten. Det smakar väl "slajje" bra med ledighet nu, som en riktig ålänning skulle säga.

Trailer


Trailer på dagens outfit.

Pingvin

Inspirerad av Kaaja tänker jag också dela med mig en pingvinfilm. Såhär ska jag möta buggarna i jobbet idag. Kämpa, fixa det och sen koda vidare med attityden att det där var ju ingenting.

Snygg norska nr 2

Hanneli. Klart hon klarar av att bära Pradas brillor utan att se ut som en clown. Den kvinnan alltså. Jag är helt hänförd över hennes vackra uppenbarelse. Samt över hur hon klär sig. Helt outstanding.

Styled by Rachel Zoe

Jag kollade igenom Lindex lager av Rachel Zoe's projekt och såg att en exakt kopia av ett av mina favoritarmband fanns där. Jag köpte mitt i Thailand när jag besökte James Bond Island. Precis på pricken lika!
Jag älskar mitt ! ..så blir lite sugen på ett i turkost också. Kanske en annan dag.


Såhär ser mitt ut:


angående niqab-förbudet i Frankrike


Jag har funderat lite kring det här den här veckan. Först när jag läste om att det faktiskt har gått igenom nu i Frankrike. Ingen får gå med ansiktet gömt där längre - sålänge man inte är jultomte, motorcyklist eller svetsare. Gör du det blir det böter på 150 euro och upprepar du dig för många gånger kan du hamna i fängelse.

Det här drabbar förstås mest muslimska kvinnor då. De ca 1900 som bär niqab i Frankrike. Jag gissar att det är en viss procent av dom kvinnorna som inte så gärna går utanför hemmet nu.

Hur kan nåt civiliserat land år 2011 hitta på en lag som bestämmer hur folk ska klä sig? Och är det inte märkligt att det just är kvinnor som blir drabbad av nåt sånt här då? Alltid är det kvinnorna det ska ändras på. *valfri svordom*

...sen är inte jag en muslimsk kvinna. Kanske nån av dom välkomnar en sådan lag? Jag vet inte. Men jag tror ju inte att det är för att dom har klagat som den här lagen har kommit till.

Vad tror ni? Jag är lite kluven. Fast mest arg. För i min värld ska man få gå i ankeborg* om man så vill. Jag tror dessutom inte att man löser så mycket problem (vilka problem förresten? ) med det här. Men jag kan ha fel.


Läs gärna Agnes B's inlägg om saken. Hon skriver bra! Klick.



*fast jag kan erkänna att jag föredrar att inte se det så ofta. Men man ska få om man vill. (Ankeborg är alltså när man går klädd som Kalle Anka - med skjorta och inga byxor.)

Dagens


Hur många dagar i sträck kan man ha samma tröja på sig nuförtiden? Kanske 2 räcker? Speciellt när man har en knallgul på sig.

Jag har suttit 10 h framför datorn idag åtminstone. Så jag kan tyvärr inte stanna länge nu. Min hjärna håller på överhettar. Taekwondoträningen börjar om 30 minuter också. Tur.

Skulle egentligen inte ha tid med träning nu. Jag känner en otrolig längtan till att dammsanera hela lägenheten. Jädrans avslöjande vårsol.

Rize

Igårkväll, istället för att blogga, så såg jag (och han jag bor med) filmen "Rize". Intressant film om hur en "Tommy the clown" startat en dansrörelse för barn och ungdomar för att hålla dom borta från gäng och droger. Det dansas hela filmen igenom. Små treåringar skakar rumpa (väldigt roligt att se), big mama på 250 kg skakar rumpa, snygga män skakar rumpa och förstås en hel del snygga tjejer.  Se den!

äh, nu krävs det lite krafttag

Vilken sömnig måndag det har varit. Herregud. Jag skulle helst vilja krypa ner under täcket - men sidu det går inte. Om drygt en halvtimme ska jag vara pigg och glad på combatpasset. Det kommer nog inte att vara så svårt - fast det känns tungt nu just.

"Tvångsträning" på måndag är väldigt tacksamt. För jag vet att jag kommer att bli piggare av det än att jag skulle gå och lägga mig. Nu sparkar vi igång den här veckan helt enkelt!

Hur är det mer er då? Vad tränar ni idag?

riksdagsvalet

Det är skrämmande det här valresultatet. Undrar hur mycket de ställer till med...jag ryser vid tanken. Ingen skön känsla i magen nu. Obehagligt.

RB4125 Cats 5000


Är SÅ redo för vårsolen nu. Bring on the sunshine!

Åland just nu


... just sayin'.
Location:Mariehamn

en parentes

Enligt bloggers statistikverktyg är det mest klickade inlägget i den här bloggen det här om Chuck Bass.
Vet inte vad jag ska säga om det.

Nu ska jag planera kvällens taekwondoträning och sen springa iväg till vallokalen. Ska försöka hålla mig från att rösta på Ålands framtid.

StyleBy Marie Fredriksson


Haffade Elin Kling-magasinet igår i Stockholm. Helt snygg och intressant modetidning måste jag säga. Allra mest imponerad blev jag av reportaget om Marie Fredriksson och hennes Roxette-garderob. Så helt genom-genialiskt! Mera sånt!
Kärlek åt den kvinnan förresten.

Den gula Filippa K-tröjan



Jag skrev det här tidigare. Nu är löftet uppfyllt. Shopping-lyckan är total!

"Vad är det här för ny Jenny version 2?!" utbrast syrran igår efter att jag kom tomhänt från Zara trots att jag hittat plagg som passade.
Jag inhandlade 3 nämnbara saker igår varav två var från Filippa K. Det är sannerligen en ny Jenny på gång. Jag skyller allt på mognad och att 30-sträcket bara är kring nästa krök.

//Jenny 2.0

I NEVER SAID BATMAN!!

Ikväll skrattar jag åt det här:


Hursomhelst. Jag gillade den. Den lilla tjejen är min nya idol!

Gonatt!

Kick ass

Oj. Vilken trötthet som kom över mig idag. Kan det ha nåt att göra med att jag stämplade in på gymmet prick kl 07.00 imorse dagen efter en trevlig ölkväll? Inte det mest smarta kanske, men det gick bra! Jag gick in med inställningen att jag skulle göra allt för att göra mos av mina ben. Ett riktigt benpass där det skulle svida ordentligt! Ett lång skönt stund i benpressen och ordentligt svidande utfall. Härligt!
Lite riski business är det förstås. Efter ordentlig benträning följer träningsvärken från h-lvete. Jag som ska vandra på Stockholms gator imorgon. Hur ska det gå?!




Nu ska vi just se på Kick Ass. Har ni sett den? You like?

Ölprovning

Nu har vi varit på en trevlig ölprovning! Många stjärnor till stallhagen!









Hehe! Nån va lycklig.




Desserten.. Godaste glassen jag ätit på evigheter... Avnjöts med en honungsöl.

öl

Ikväll ska jag till Stallhagen (det ålänska ölet har ni väl smakat på?!) från jobbet. Ca 40 stycken programmerare och öl. Ni hör ju själva - det kommer att bli gå vilt till.
Nånej - vi ska väl nog äta god mat och uppföra oss. Dessutom har jag bestämt att jag ska till gymmet imorgonbitti.



Hursomhelst så blir det väl knappast mycket bloggning idag. Om jag inte iPhone-bloggar lite vid sidan om. Tuudels marklars!

onsdag

Träning!!!

Styrketräning nu på morgonen och sen ikväll Bodycombat.
Blir bra det. Imorgon vilar vi.


Father Jack me up!

Feck!

Är ni bekanta med den irländska tv-serien Father Ted? Om inte, så borde ni skämmas och sen när ni skämts färdigt så laddar ni ner den fina kvalitetsserien genast.
Alla Father Ted-fans på facebook fick veta just att det finns en Father Jack-app. Father Jack är en alkoholiserad våldsam präst som säger ord som "Feck off!", "Drink!!" och "Girls!!".  Med appen kan man ta foto av sig själv, sen göra sig så ful som möjligt och när man är klar så utbrister ens allra egna Father Jack-ansikte klassiska citat när man trycker på skärmen.



Jag ger appen 5 stjärnor av 5 möjliga.

the green hornet

Vi såg the Green Hornet igårkväll. Jag fick användning av min IMDB-app för första gången. Edward "my old terminator 2-crush" Furlong spelade en liten lodis-roll. Jag kände inte igen honom men min sambo sa att det var han. Tur att jag hade min iPhone i närheten så jag inte skulle ha behövt lämna soffan och gå dedär 3 metrarna till datorn för att bekräfta att han hade rätt.  För jag måste givetvis ha mera bevis.

hursomhelst så var den helt ok. Smårolig på sina ställen. Faktiskt så rolig så att jag när jag skulle somna istället bara låg och skrattade åt en scen. Den här:



"He's my man"
"I'm not your man"

hahahahahaha.

okej. igårkväll när jag var jättetrött tyckte jag det var jättekul. Idag..skrattar jag nog lite också.

Post


Ett litet paket från lookfantastic.com och ett fint vykort från thailand!






Essie spring collection! Så fiint!

Dagens outfit

Det är måndag ännu en gång. Fast det här är en måndag då det är liiite mera vår än förra måndagen - så  den är ju lite bättre, eller va?

Jobbutstyrseln idag. (I stora bilder!) Tunika från mitt senaste Zara-besök. Hade gärnat matchat det med en grön handväska som den här tillexempel. Men, i brist på sånt får man ta till en röd.



En liten tripp

Vi var ut på en liten promenad idag och hälsade på våra vänner på lilla holmen...











Trutar i alla former... Även en gräsandstrut såg vi.





Våra nya favoriter.. Vi tror de är lejonkaniner...











Sen ett par jättesmå söta disneykaniner...





De bodde bredvid mina storfavoriter... The ladies!





Finns inte coolare!