Ett möte med Jörgen Kruth


Vår instruktörsutbildning fortsätter! Vi åkte till Stockholm igår igen för att träffa en inspirerande person. Vi hade kontaktat Jörgen Kruth och mötte upp honom ett par timmar på Söder igår. Det blev en djupintervju från vår sida där han berättade om sin karriär, vad som gjorde honom till en sån framgångsrik fighter och vad han tycker är viktigt när man tränar andra. Vi frågade hur han priorteriade, hur han kände nu inför thaiboxningen - hur han uppmuntrade andra som vill satsa på en liknande karriär, varför han pensionerade sig och vad han tyckte om MMA. Väldigt intressant var allt han sa och han var ju en sån go person! Grymt resultatinriktad!

Jag fick ut mycket från det här mötet men om jag ska lägga fram någon sak så nämnde Jörgen ordet energi vid flera tillfällen. Ta  bort saker och personer ur ditt liv som tar energi. Ge energi till rätt sak. Umgås med människor som är positiva. Kasta inte bort energi på dom som inte förtjänar det.
Efter mötet kändes det som att vi var vänner- även om han inte visste så mycket om mig men jag visste massor om honom. Sen hejdå och ja - knappast syns vi igen. Konstig känsla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar