renoveringsdagboken

 Solen var på besök och lyste upp vår julstjärna så fint här om dagen.


Samsam har blivit lite mera utekatt nu igen. Hon sitter där och stirrar tills man släpper ut henne på glasverandan (där kattluckan finns).

Trettondagen är här och nu är julhelgen officiellt över.  Här i huset betyder det att renoveringsboosten vi haft den senaste veckan är slut. Vi (läs jättemycket Kim) har fått ett rum klart . Vi har också Kims syster som tack för att hon var här i 3 dagar och hjälpte till med slipande. Utan hennes hjälp skulle nog inte rummet vara klart idag.
Nu har vi börjat med det sista rummet i källaren. Ett allrum eller gillestuga eller bibliotek och bio som vi kallar det. Det är inte det enklaste utrymmet, men vi är på god väg åtminstone. Sen har vi ännu våta utrymmen som badrum och tvättstuga kvar -men det är inget vi tänker skynda med nu. Det får en framtida plånbok ta hand om.

Det bästa med att få ett rum till klart är att vi nu har tömt vardagsrummet och andra beboeliga ytor på sista pafflådor med saker vi inte har nån förvaring för ännu. Så det har blåst ordentliga feng shui-vindar runt i huset.  Nu är det också dags för att ÄNTLIGEN se sig om en ny soffa och tv-möbler till vardagsrummet. Har ni nån rekommendation på en skitstor skön soffa i ett humant pris?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar