Photoshoot på Ramsholmen


Idag var det vackert väder för första gången på minst en vecka, som i sin tur kändes som 5 veckor. Jag, Jane och Kim hittade en lucka i kalendern och skyndade till Ramsholmen för att ta lite taekwondo-foton tillsammans med vitsipporna bl.a. Ja, och på en sned brygga som ni ser här ovan.. Jag har inte sett alla foton - men några guldkorn har vi nog fått till. (länk)


Annat nämnbart:


  • Det är firmafest imorgon och jag är "ekologisk" och ska fynda i min garderob. Det var inte lätt ska jag säga. Tacka vet jag min fina blogg! Mycket enklare att se vilka festkläder man har genom att surfa igenom Fest- och Outfits-taggen! Så nu när jag känner att det faktiskt finns en riktig nytta med outfit-bilder måste jag försöka vara lite duktigare på den fronten.
  • Som perspektiv på klännings-problemet så tänker jag på när min mormor berättade att när hon var ung hade hon en festklänning och den användes i flera år. Inget konstigt med det då. 
  • Bodycombat är lika roligt med lite deltagare som många kan jag konstatera. Endorfinerna lika höga efteråt. Livet ler!
  • Vi har frassproblem. Messi tror att Samsams gård är under hans revir. Det morras och fräses nu stup i kvarten. Ojoj..Inga kommentarer:

Skicka en kommentar