Snorfabriken

Ja, jävlars vilken "nystart" jag fick i år. I torsdags slog dunderförkylningen till.Tack 2014! Är det här det bästa du hade att komma med? va?  Hmpf. Som att jag skulle ha tid med sånt tjafs nu. Hostar och snörvlar. Jag försöker ta det lugnt men det blir tråkigt efter en stund. Det behövs ju renoveras och vi har en liten grej med taekwondoklubben som också behöver mig. Det är ju inget att göra åt ändå.

Jag for till jobbet imorse faktiskt - men blev utkastad som en spetälsk efter lunch så det blev att jobba hemifrån. Mycket skönt beslut faktiskt. Hemma kan man äta lakritsglass och gosa lite med katten ibland. Jag kan ju tipsa om att Ingmans engelsk lakrits-glass är sagolik! De har inte snålat på  lakritsen.  Min arbetsstation hemma. Dresskoden för hemmajobb är ju det bästa!  Mysutstyrsel iform av baggy-byxor från Les Mills och flera tiotalsår gammal kofta från Kappahl/Lindex/svensk modekedja.


 SamSams arbetsplats. Jag undrar - finns det nåt gosigare än en trött kisse?


5 kommentarer:

 1. Ser mysigt ut trots flunssan iaf! Hoppas du kryar på dig fort nu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ser inte ut som att jag blir frisk snabbt - men vetja jag blir det nångång. :D Tack för kryahälsningarna! :)

   Radera
 2. Nej! Krya på dig! Tur att du har så bra sällskap. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, bästa sällskapet. Fast jag är lite tråkig som inte busar hela tiden :) Tack gumman! Kram!

   Radera
 3. Snorfabriken här är inne på sin ja typ ..... Tredje vecka. Var helt utslagen efter att ni var här på kaffe och x antal dagar efteråt. Men snuvan vill inte ge sig. Den sitter fint kvar.. Men jag har ju inget annat att göra nu än att ta lugnt. Så här hemma går jag endast och snörvlar och väntar samt längtar.....

  SvaraRadera