Du är vad du gör!Jag friskförklarade mig idag och tog ett pass Bodybalance imorse. 45 minuter skön yoga och stretch helt enkelt. Jag är fruktansvärt nöjd (jag kör med ordentligt belöningssystem här) att jag kommit igång med stretch och yoga nu efter årskiftet. 4 gånger i veckan har jag gjort en stretch eller yoga/bodybalance hela januari hittills. Inga långa stunder utan 10-15 minuter per gång. Huvudsaken det blir av så att det snart blir en vana!

Yoga är något jag alltid varit förtjust i men inte fått det att passa in. Nu plötsligt så har jag kommit igång. Kanske flera års mental förberedelser har gett utbetalning eller så är det bara tack vare alla inspirerande yogis på instagram. Who knows and who cares?

Jag är långt ifrån vig - men jag har bestämt mig för att inte ge upp den här gången. Viktigaste med allt är att man fortsätter och gör det kontinuerligt. Efter en tid kommer resultaten - det gäller bara att ha tålamod. Målbilden är förstås att kunna sparka snyggare och högre sparkar.
Nästa steg är att faktiskt gå på yoga-pass - har det inplanerat under våren!
2 kommentarer:

 1. Det som är roligt med yoga är hur snabbt jag går framåt, från att ha varit styv som en planka kan jag plötsligt nå ner till marken med raka ben. Och det är jättestort för mig. Varje vecka känner jag hur jag kommer längre in i någon position, hur kroppen hittar det rätta stället. Yee för yoga. Vilka yogis följer du? De jag följde kändes för avancerade.

  SvaraRadera
  Svar
  1. jag gick en nybörjarkurs i ashtanga-yoga när jag bodde i Vasa och tycket också det var häftigt med vilka framsteg man gjorde. Det är sån skön känsla i kroppen efteråt!
   Jag följer nog bara avancerade yogatyper på insta: yoga_girl, theBeatyofyoga, yoga_sarah och laurasykora. Sikta mot stjärnorna och slå huvudet i golvet! :)

   Radera