Nya nunchakus!


 
 
Goood morgon!
 
Ja, i det här huset började vi med att stiga upp halv 8 - efter att Samsam kämpat över en timme med att få oss upp ur sängen genom att trampa på oss och attackera våra fötter med sina söta små klor.  
Jag gjorde kokkaffe idag! Vi fick en fin kaffepanna och två paket kokkaffe till julklapp av bekanta och idag när vanliga kaffet var slut så vågade jag mig på ett försök. Gott blev det!

Om ni undrar över fotona så är det mina nya nunchakus jag fick av Kim till julklapp. Har ännu inte kommit igång med att träna med dom, försökte svinga dom här hemma men Samsam var lite väl intresserad och jag har ingen lust att riskera att hon får en av dom i huvudet. Fina är de åtminstone och jag är glad att äntligen ha egna!

Nu snart är det dags för Bodycombat! Jag kan inte säga att jag kurerat mig från träningsvärken från i torsdags så det ska bli skönt! Efter det ska jag hjälpa vänner att flytta. Ingen slö lördag här minsann!
 
Trevlig helg på er marklars!
 
 2 kommentarer:

  1. Hade ingen aning om vad Nunchakus är för något så måste googla och första som kom upp typ var Bruce Lees video när han svingar dom. Herre du milde! Jag skulle vara livrädd att svinga dom i mitt eget ansikte... :) Wow! Du är häftig! Lägg upp en video på det sen när du blivit bra på det!?

    SvaraRadera
  2. Haha! Ja, det är lite riskfyllt. Det är inte så nagelvänligt att öva eftersom man ofta får dom rakt på fingerspetsarna när man ska ta tag i dom i farten. Andra områden som lätt får stryk är armbågar, knogar och huvud. Man känner sig väldigt smart när man slår sig själv i huvudet. :D
    Det kommer garanterat video när jag blivit bra - men det lär nog ta en stund (med tanke på hur lite jag övar för tillfället).

    SvaraRadera