träningsmål

Jag har aldrig varit bra på att lägga tydliga träningsmål. Varje gång jag försökt så har min motivation helt sprungit och gömt sig och min riktning har varit helt åt andra hållet. Som att om jag haft som mål att klara en yogaposition så har jag börjat träna marklyft istället.

Felet är väl att jag inte vetat riktigt vad jag vill. Eller så vill jag allt! Så nu är vi här igen, Det här finns på min eviga önskelista (med några nya bubblare):

*lyfta 100 kilo i marklyft
*lyfta min kroppsvikt i bänkpress
*klara av att göra en pistol squat
*stå på händer utan stöd
*bli rörligare så jag kan knäböja med stil
*göra massor av chins
*sparka höga side kicks


Sen den ännu viktigare listan just nu:
*jag vill känna mig stark och vältränad. Finns ingen bättre känsla än den.
*jag vill ha en kropp som håller att lyfta och bära Minni utan att få ond rygg jämt och ständigt. PRIO!
*jag vill springa utan att vara rädd för urinläckage. Jag kanske kan det - har inte testat. Jag gör mina knipövningar alltså.
*jag vill känna mig trygg i mina träningsrutiner.
*jag vill ha den bästa bålstyrkan jag någonsin haft.


Ett mål har jag ändå duktigt nog klarat av. Imorgon kommer jag att köra mitt sista pass av MammaMage-appen. Trots att de sista nivåerna gick lite trögt så har jag segat mig igenom den. Sista nivån har varit riktigt rolig förresten. Jag kommer att skriva en liten utvärdering på den sen! Tills dess tänker jag fortsätta fundera på vad jag vill och sen samla modet till att våga satsa.


Det hjälper att se på gamla foton av sig själv när man gör nåt häftigt. Då vet man åtminstone att det är möjligt. ;)


2 kommentarer:

  1. Alltid bra att lägga upp mål :) Håller tummarna.

    SvaraRadera
  2. Haha. Jag är PRECIS likadan. Känner så igen mig. Lägger upp mål och så gör jag precis tvärtom... Och liknande mål som du har jag också. Nån har jag faktiskt redan lyckats bocka av, medan andra kämpar jag fortfarande med. Eller kämpar och kämpar... Man kämpar ju inte så mycket då man glömmer bort dem med jämna mellanrum och gör nåt helt annat... ;)

    SvaraRadera