Inga ursäkter

Så, det hände sig att jag den senaste veckan kommit mig ner i gymmet och tränat 4 ggr! Mycket tack vare Kims hjälp. Han skällde ut mig och ifrågasatte min attityd när jag i min tur ifrågasatte hur min form skulle vara i höst om jag ska börja dra pass på gymmet. Allt är möjligt om man vill fick jag veta och så bestämde han att jag skulle träna varje morgon sålänge han och Minni busade. Så - då lämnade inte mycket kvar åt mig att säga. Bäst att passa på sålänge han har semester då!

Som vanligt kan man referera till vad de visa säger. Som Mårten Nylens våga vilja förändra. Att ta steget och våga satsa är inte så enkelt som man skulle kunna tro. Misslyckandet kan ju komma! Oh no!  Då kan man sen dra ett från den italienska tjatmostern Paolo som han skrev på instagram imorse: varje tusenmilavandring börjar med ett steg. Tar man alltid ett steg åt rätt riktning kommer man nog fram. Det kräver bara att man vet vart man är på väg och att man ritat upp en väg åt sig.

Jag har aldrig gjort en sån här "resa" tidigare. Jag har varit väldigt jämn i storlek och aldrig egentligen kämpat med extra kilon.  Därför är jag lite rädd nu, samtidigt som jag tycker det är intressant. Jag kommer att vara klokare om ett år och det ska bli kul att se vad jag åstadkommit på vägen.


För dagboken:
Jag klarade 8 strikta armpressar förra veckan. Alla gjorde svinont i varje muskel. Målet är att kunna bränna av 30 (eller fler) på raken utan att fundera mer på det. Som jag gjort förr.

Jag efter ett svettigt cirkelpass i vardagsrummet förra veckan. Lycklig!

6 kommentarer:

 1. bra kim :)... jag har bestämt å att nu då jan får semester ska ja släpa mej till gymmet för lite morgonträning för de här me kvällsträning går int riktit bra

  SvaraRadera
  Svar
  1. jo, det här med kvällsträning är knepigt. Man har ju hela dagen på sig att hitta på ursäkter! :D Lycka till! ;)

   Radera
 2. Heja dig, kämpa på!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Madde! :) Tankar viljestyrka hos dig sen ifall min börjar minska. ;)

   Radera
 3. Heja!! Jo, varje ens litet steg i rätt riktning är bra. Jag har kämpat och kämpat länge, men blivit lite klokare och mindre rabiat vid snedsteg för varje år. Kämpa /njut på!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mindre rabiat haha! ja, precis så kan det kännas att man blir ibland. Men det är tur man blir klokare! tack för heja! ;)

   Radera