drömmen om träning utan gravidmage

Idag började jag dagen med att ha fina Jane på morgonkaffe och sen hängde jag på när hon skulle ha fystest åt Hanna och Linda som tränar kickboxning i vår klubb. De siktar på att tävla så småningom och Kim och Jane har stenkoll på deras träning och formtoppning. Ni kan läsa mer om det i Janes inlägg.

Även om jag är helt nöjd med min situation nu så kliar det ordentligt i fingrarna att börja bygga upp kroppen igen. Jag störtlängtar efter att göra armpressar, burpees och att dra ut på en löprunda. Av nån anledning har jag en bild av en löprunda som går jättelätt och jag bara flyger fram. Det är den ENDA bilden jag tänker ha i huvudet tills jag testar första gången och bevisar motsatsen. Mest motiverad är jag att bygga upp magmuskulaturen och bålen så grundligt och noggrant som möjligt.

Med det sagt så är jag ändå ödmjuk för framtiden. Jag är medveten om att mina prioriteringar kommer att ändra sen när bebisen dyker upp och det tänker jag ta emot med öppna armar. Jag hoppas att jag kommer att vilja träna upp magmusklerna så fort som möjligt, men tänker vägra onödig kroppshets.
Att tänka på träning är också det enda jag vet något om - det andra som den snara framtiden för med sig kan jag inte föreställa mig alls. Jag kan bara gissa lite.


Annat roligt som hände idag var att jag och Tessi bokade in en gravid-fotografering till nästa vecka. Förhoppningsvis är jag inte ute försent. ;)

Pinterest är en guldgruva när man letar inspiration till gravidfoton. Jag har massa idéer men måste först göra en djupdykning i garderoben och se vad jag har att arbeta med. (Skulle ju gärna hitta en såndär vacker klänning som Kelly Rowland har på fotot nedanför. ) Sen blir det säkert en variant på Demi-klassikern för privata albumet.2 kommentarer:

  1. Olga rönnbergs träning för nyblivna mammor ger en hel del tips råd och inspiration

    SvaraRadera
  2. Jo, hade tänkt kolla in den. Jag har tänkt först och främst köra träningsprogrammet i appen mammamage. Den lär vara dunderbra. Sen komplettera med Olgas bok

    SvaraRadera