att ha en bebis uppochner i magen


Jag är lite förvånad att det skulle vara sån här stor skillnad på gravidmagen efter vändningen. Eller jag hade inte tänkt mig att det skulle vara nån stor skillnad. Det första märkte jag redan i torsdags när jag skulle hem från BB pch jag skulle böja mig ner för att dra upp dragkedjorna på mina vinterkängor. Det gick mycket enklare när det inte var ett huvud som pressade mot revbenen. Jag kände mig nästan rörlig för ovanlighetens skull. haha!
Den största skillnaden är ändå hur mycket mer jag känner av aktiviteter i magen. Tydligen låg den tidigare på något sätt så den inte kunde röra sig hur fritt som helt.. nu däremot är det annat ljud i källaren(magen). Jag får knappt en lugn stund nu! Det är dessutom väldigt tydliga sparkar som kan överraska mig totalt emellanåt. Magen åker hit och dit.  Jättekul är det - förutom när jag ska sova då.
Babyn verkar också tillfreds med att vara vänd och det tackar jag för. Dessutom lika bra att lillhen vänjer sig. Vi ska vara uppochner mycket sen.;)

Jag är nu i vecka 38 och läget börjar ju bli lite spännande. Som tur har jag renoveringen som distraherar. Det är full fokus på det nu och vi har kommit långt. Alla gipskivor är uppe och det är nu fokus på att spackla och slipa. Så fort jag får en yta klar så Kim måla. Jag försöker se slutresultatet framför mig istället för att reta upp mig på att allt är så jävla dammigt nu just. Hela jag är torr och hela huset är torrt. Men snart snart är det klart.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar