Taekwondoklubbens julfest 2014

Igår hade vi fest istället för träning. Julbuffe med all sorts julgodis, cheesecake, ålandspannkakor, glögg, nötter,chips och godis. Lägg till ett galet gäng och du har en rolig kväll.

Kristi var så vänlig och var värdinnan för kvällen och Jane var programledare. Hon hade fixat ihop en rolig tävling i 3 olika delmoment. Det var team Putte mot team Kim enligt samma regler som vi kör när vi har lagtävlingar på träningen.
Första delmomentet var en frågesport där Jane läste upp ett antal påståenden och vi skulle gissa vem i gruppen det handlade om. I förväg hade hon samlat in information av oss där vi skulle meddela en sak som ingen annan visste om. Ett bra sätt att lära känna gänget lite mera. Det kom väl till pass för vi har ett stort gäng pigga nya medlemmar som gått grundkursen i år.

Andra delmomentet var väl mest taekwondobaserat eftersom det handlade om att paketera in en skolåda till en julklapp - med fötterna! I taekwondon jobbar vi ju på att öka intelligensen i fötterna och det här var väl ett slags eldprov. Kravet var att vi måste använda tejp, sax och snöre. Vi fixade faktiskt riktigt fina paket tyckte jag. Kristis barn agerade en sträng och rättvis jury.

Sista delmomentet var en klassisk stafett där vi skulle flytta en tennisboll från haka till haka och sen in i ett rör.

Jag var såklart på det vinnande laget: team Putte. Vi var väldigt duktiga vinnare.

Det var som vanligt en väldigt trevlig kväll och jag är jätteglad att vi har fått så många nya fina medlemmar i år.

Lite fot-foton:

Bollen som sitter på golvet och dirigerar är jag. 

Om man tycker att man briljerar med tejp med händerna ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar