sockeröverdosen

Idag tror jag att jag dök ner i nåt sorts nytt lågvatten när det kommer till skräpmatsintag. Jag har haft ett stort sötsug hela graviditeten och jag har inte kämpat emot saken precis. Som värsta nybörjaren har jag väntat att "motivationen ska dyka upp". Den väntan gick om idag tror jag. Efter att ha druckit glögg, ätit prinsesstårta och jultårta, godis och pepparkakor så fick jag en riktig dipp på eftermiddagen. En liten överdos.  Det var sparken i arslet jag väntat kan man säga. Nya hälsosamma mellanmål är planerade nu och det blev kyckling och rotsaker till middag. Jag har fått nog och ska försöka minnas den här känslan en bra stund framöver. Speciellt imorgonbitti på jobbet när mina ögon möter godisskålen.

Jag minns att jag före jag var gravid hade en liten föreställning över hur jag skulle hantera en graviditet om jag hamnade i en. Äta hälsosamt och bara tänka på att ge bra näring åt babyn i magen och träna så att kroppen skulle hålla mig frisk. Blogga frenetiskt om gravidträning osv. Tänk vad fel man kan ha.
Iof inte helt försent ännu.

ödmjuka kramar,
Jenny


Imorgon blir det chiapudding istället för snickers!3 kommentarer:

  1. De e lungt, Ella e uppfödd på Ainos chokladglass i magen och Elicia på Tupla och bra mår dom och träna hinner du �� Njut av sista tiden och mitt i allt är underverket här �� Eva

    SvaraRadera
  2. haha! ja, Ainos glass är prima grejer. :) Jo, jag är inte orolig. Det var nog mitt illamående efter för godis som gjorde att jag känner att jag vill hejda mig lite. Kram på dig! :)

    SvaraRadera
  3. Jag hade inget sötsug när jag var gravid men det kom sju gånger värre när jag ammade. Å tro inte att när man ammar så rasar man i vikt (nån kanske gör det men inte jag). Det är en myt! Allt ska tränad bort sen. Men synda du bara det är du värd! För du får garanterat bort kilona sen. Kram

    SvaraRadera