baby-tarantulan och magknip

 Men jesus! Katten hade nåt fuffens under en väska i vardagsrummet ikväll. Jag trodde det var en leksak hon är helt besatt av så jag lyfte på väskan för att hjälpa till. Det visade sig va en gigantisk spindel. Nu tycker jag att jag har varit relativt lugn med att Åland består av massa mutant-spindlar (jämfört med dedär små ynkliga jag minns att fanns i österbotten).  Jag är osäker om jag är så cool längre för den här var läskig. Eller läskigt nära mitt sovrum.  Tur att jag har Samsam - the spider slayer i tjänst.  Nu ser den inte så stor ut på fotot eftersom Samsam tryckt till den med tassen några gånger- men tro mig, den såg ut som en tarantula-bebis! Den har nu status kattmat. Så slutade den!

Den här måndagen har varit en prakt-måndag annars också. Jag har varit trött för jag hade kramp eller magknip i magen inatt och låg och det höll mig vaken ett par gånger. Tror dessutom att jag har punktering på cykeln. Ja, jag har inflammation i tandköttet också.  Och träningsvärk från igår. Nu däremot ska jag iväg till träningssalen strax och hjälpa Kristi med grundkurs. Det får åtminstone upp humöret!


 A whole lotta woman!



6 kommentarer:

 1. Snygg klänning! Puss

  SvaraRadera
 2. Va fin du är!! Och usch för spindeln! Därför har vi TRE katter, tredubbelt mer chans att de får fast alla spindlar som vågar komma sig in... Men sen måste man ju ta smällen då att de hämtar in desto mer möss (döda eller levande) om somrarna... Höhhö... ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :) Jo, det jagas och samlas. Vi har iaf fått vår katt att förstå att hon måste springa undan oss om hon kommer med bytet för annars tar vi det av henne. Men tror inte hon ser samband med att lämna det på utsidan.. :P

   Radera
 3. Kan vara förvärkar du kände av i natt. Ta det lugnt sötis!! Fin är du i alla fall och Samsam modig. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mmm, kan bra vara. Det var en ny känsla åtminstone - jag försökte analysera vad det var men kom inte fram till nåt bra svar.
   haha, ja Samsam var jättemodig! :)

   Radera