att njuta av sin pool

Jag kom hemcyklandes från min andra dag på jobbet efter semestern idag. Svettig för det var 30 grader varmt som vanligt (typiskt finskt väder), ingen vind, stekande solsken och vi har förstås en uppförsbacke före huset. Utan att tveka böt jag direkt om till bikini när jag kom hem och stegade iväg mot poolen. Klättrade ner för stegen, konstaterade att vattnet var varmt och sen plumsade jag i. Jag kan säga att jag stått och tvekat i 5 minuter varje gång jag ska i poolen hittills så jag hade varmt när jag kom hem idag.
Vattnet i poolen är nu också 25 grader så det är riktigt behagligt. Jag ska absolut i ännu en gång ikväll så jag får svalka ner mig innan natten.

Det här med att börja jobba efter semestern. Igår gjorde jag ingenting på hela kvällen. Lite surt faktiskt men jag skyllde på chocken. Det gäller väl att börja långsamt eller va?


btw. Vi kommer att få massvis med björnbär i år. Whohoo! Älskar alla bär och frukter vi har på vår gård och nästan allt kom med husköpet: äpplen, päron, plommon, björnbär, vita röda och svarta vinbär och krusbär. Bara smultron och jordgubbarna vi planterat själva. Dessutom hittade jag en hallonbuske också, men den var nog för ynklig för att räkna med.

Så. Hmm. Blev kanske ett lite drygt inlägg det här, men såhär bra är det ibland! hehe.


2 kommentarer:

  1. Du är så fin vännen! Puss och kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nämen gullevännen! :) tack! Kram på dig - hoppas du mår bra!

      Radera