Vardagslyxen

Mina måndagar har blivit mycket bättre sen jag började gå på morgonyoga före jobbet. Det är en av mina favoritstunder i veckan - jag nästan längtar till måndagmorgon nuförtiden.
 Jag och Tabita (som är yogainstruktören på passet) diskuterade det här med vardagslyx efter passet imorse. Hur man kan ändra sin åsikt om att en dag är värst till att man längtar bara för att man får in en sak man gillar just den dagen. Som att gå och träna och sen ta en varm dusch med bastu på det. Och kanske ett extra gott mellanmål eller en fet kopp kaffe på det. Alla har oftast en dag som är dendär trista dagen. Jag har länge varit oförtjust i tisdagar. Så idag funderar jag på hur jag ska få till en vardagslyxig rutin på tisdagar som gör att jag längtar dit också? jag har inte hittat nåt bra svar ännu - men vetja jag ska komma på det.

 Vardagslyx är också ett besök till frisören. Fast i mitt fall är det mer halvårslyx. Julia på Hair by Julia klippte några cm av mitt långa svall i lördags. Fast det inte blev någon märkvärdig ändring den här gången så är det lika skönt att bli ompysslad för det.1 kommentar:

  1. Vilken bra ide!! Sen har jag själv inga tråk-dagar och det beror mycket på mitt skiftesjobb. Har inget måndag-fredag-jobb och slipper därav måndagsångesten. Ingen vecka är den andra lik... Thats how I like it! :)

    SvaraRadera