Vårljuset och yogautmaningen

Det slog ner en liten energiblixt imorse när vårljuset tittade in. Jag fick en dos ny livsglädje som jag saknat den senaste tiden. Ljuset! Måste snart dra igång nån vårlänk snart. Eller tänka på det - så kanske det blir av i april.. eller nåt.

Något av det jag älskar mest med vårt hus är hur kvällsljuset kommer in.Jag minns när vi höll på renoverade och jag peppade mig själv med att tänka att sen, sen får jag sitta här i mitt hus och njuta av att det här ljuset lyser upp mina möbler istället för renoveringsatteraljer.
 Ikväll var det helt otroligt - det brann nästan på väggen. Kvällssolen har total access in i vår matsal och till och med in i köket. Njut!

Ni som hänger på instagram vet att jag är med i en yoga-utmaning den här månaden. Det är otroligt nötigt med 30 dagars utmaningar - jag veet! Men jag tyckte den här var passande. Jag vill försöka få in yoga i mitt liv och vad är då bättre än att köra en utmaning där man gör en ny pose varje dag. Ibland hinner jag inte mycket mer än testa den när fotot tas - men jag försöker verkligen få in en yogastund per dag. Jag tycker också att jag blir rörligare - så i onödan är det inte.

Nu ska jag dra iväg på taekwondoträning. Det är ju det måndagskvällar är till för! Vårpussar på er! :)4 kommentarer:

 1. Oh, det där måste jag fixa någon helg! Min favorit hittills är med getost/pharmaskinka/honung/tunntunna strimlor av pepperoni. OMG vad gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamen det måste jag också pröva! För mig själv - Kim äter ju inte getost. ;) Kanske kan göra en annan variant åt honom...

   Radera
 2. Instämmer med vårljuset!! Ljuuuvligt!! Man känner hur allt liv bara flödar in i en och märker att dygnet har alltför få timmar! Speciellt jobbigt är det just nu då jag jobbar natt och "måste" lägga mig och sova då solen kommer upp och det är så vackert!!

  SvaraRadera