Mariehamns taekwondoklubb 5 år!

Mariehamns taekwondoklubb har haft verksamhet i 5 år nu och det är såklart nåt som ska firas! Vi offrade vår träningstid ikväll och hade fest istället! Inledde med en powerpoint-presentation som Kim fixat ihop där han hade samlat ljusglimtar ur klubbens korta historia, sen visade han också lite videoklipp från olika händelser. Mycket hade jag glömt, som inslaget Åland 24 hade om oss, artiklar i lokaltidningar osv. Vi uppmärksammande de som tävlat i klubbens namn och de som fått medalj så kommer att uppmärksammas i klubben "Hall of fame" som Kim instiftade ikväll. Kim hade också fixat tygmärken av olika slag. Bland annat ett Original member-märke som aktiva medlemmar från första och andra året fick. Med vår inofficiella maskot Skeletor på då förstås!

Sen har vi ju hunnit med så mycket annat än tävlingar: läger, uppvisningar och sen 100-tals timmar av skratt. För det är vi väldigt bra på. Svart bälte i galenskaper har vi alla!

Därefter åt vi 3 olika tårtor + taekwondomuffins och efter det blev det 5-kamp! Det var oliiidligt jämnt den här gången igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar