springa till träningen

Jag fortsätter hitta sätt att lura mig att springa eftersom jag fortfarande har motivationsproblem med löpningen. Förstår inte riktigt varför eftersom det är sällan jag tycker det är jobbigt när jag gör det sen. Måste vara nåt som ligger i sen gammalt.
Jag är nöjd åtminstone att tiden mellan idén att jag ska springa och att jag faktiskt gör det håller på minskar. Idag kom jag på ganska sent att jag skulle springa till träningssalen som uppvärmning. Jag har gjort det ett par gånger tidigare i vår också så jag börjar ha vanan inne. Jag funderade inte så mycket på det utan la på mig löpardojjorna och sprang iväg.
Jag trodde att jag skulle vara trött efter gårdagens resa från österbotten men det gick bättre än tidigare till och med. 17 minuter sprang jag de knappa 3 kilometrarna på. Nästan en hel minut snabbare än mina tidigare försök. Det är en bra start på träningsveckan!

Sen fortsatte det med en riktigt trevlig taekwondoträning också. Humöret är på topp nu! TGIM!

1 kommentar:

  1. Det där är intressant, för jag har så svårt att motivera mig till styrketräning. Just när jag utför det tycker jag att det är skoj, precis som du skriver om löpningen. Men springa skulle jag kunna göra fast varje dag :)

    SvaraRadera