Min trädgård

Ja, med huset vi köpte så kom det ju med en stor jävla trädgård. Jag börjar en ny resa, som det så vackert heter, nu. Ikväll ska jag och andra Jenny på trädgårdsföreläsning. Jag hoppas på underverk och att jag kommer därifrån med massa inspiration och kunskap. Den är inte så hög nu just. Eller, jag är lite nyfiken - men kunskapen är ganska noll. Det är väl bara att rusa in i det och inte tänka så mycket gissar jag.

håhhåå.

För att citera kär kollega på jobbet idag: Det är så jävla mycket man ska kunna!

10 kommentarer:

 1. Jag har precis samma känsla inför trädgårdar. Vi söker hus för tillfället och ett av kriterierna är enkel och lättskött gård. Jag kan klippa gräs, men ungefär där går gränsen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nå, det är ju roligare när det är ens eget. Så jag räknar med att ha en trevlig vår i min trädgård. Hoppet är stort iaf. ;)
   Klippa gräs ja.. jag håller på överväger grus som alternativ. :D

   Radera
 2. Oooh, den som finge ha en trädgård alltså! Jag skulle löpa amok och plantera massa blommor och buskar och göra trädgårdsland. Sen skulle jag visserligen tappa intresset för det och tvinga Jens till att rensa ogräs eftersom jag inte vågar ifall någon spindel eller så skulle ha råkat bosätta sig där. Sen skull ejag ändå at all credit för allt. Åh, helt underbart.

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha! Stackars Jens. :D Men han skulle passa att jobba i trädgården: Jag får en fin bild över hur idyllisk er trädgårdsvärld skulle vara. ;)
   Spindlar är ok.. jag är mest rädd för alla mördarsniglar. :(

   Radera
  2. hehe! Ja, idyllisk skulle den vara!!! Jag har redan bestämt att jag ska ha en berså där jag ska bjuda på småkakor och nån likör på söndagarna. Eventuellt kommer kakorna alltid råka vara slut för tillfället.
   Vi borde samarbeta. Jag har inget problem med sniglarna. Spindlar kan jag inte befatta mig med.

   Radera
  3. Du får gärna komma hit och öva med likören. Du är varmt välkommen. :)

   Radera
 3. Jag erbjuder åter min hjälp om det krisar, inget utbildat proffs, men kan en hel del nog ;). Dvs jag kan säkert säga VAD och HUR saker ska göras men jag GÖR det inte, det har jag alltför lite tid till :). Det nöjet får ni ha själva :)!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi får ta en instagram-support. ;) Det känns tryggt att ha ett proffs i närheten. :)

   Radera
 4. Haha, lycka till!:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack syster! Jag känner ett innerligt stort stöd här. ;)

   Radera