Gårdagens pass

Igår tog jag en eftermiddagslänk i solskenet. Det var inte jobbigt att fa iväg utan jag var riktigt förväntansfull. Jag hade bestämt att ta det lugnt så det var väl det som lugnade mig. Jag kände mig lätt från första början - bodycombatmusiken i lurarna hjälper ganska bra till skulle jag säga.
Jag hade ingen plan på hur jag skulle springa utan jag sprang på en bra stund in mot stan innan jag bestämde hur jag skulle ta mig hem. Till min förvåning valde jag inte den kortaste vägen utan bestämde att springa så det ändå tog en stund innnan jag kom hem. Det flöt på så underbart bra. Det var bara nån uppförsbacke i slutet som var lite jobbig.
Årets andra runda och jag hade sån tur. Jag var förberedd på en jobbig skitrunda. Bra där!

6,5 kilometer sprang jag på 43 minuter.

6 kommentarer:

 1. Hur hittar du combatmusik? Via spotify? Har sökt i evigheter..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är bodycombatinstruktör så jag får ju musiken genom Les Mills. :/ Så kan tyvärr inte hjälpa dig. Har inte hört nånstans om var den finns att ta tag på. Tror de flesta inst

   Radera
  2. ...instruktörer inte vågar publicera låtlistorna officiellt heller.

   Radera
 2. Jaja förstås de tänkte jag inte på :) det verkar så nog, eftersom man inte hittar de rätta coversen nånstans. Gäller alla les mills timmat tydligen. Synd, man får så mycket pepp av dem!

  SvaraRadera
 3. Bra jobbat Jenny! Skön känsla då allting flyter och man känner flow i kroppen! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja det är det! Perfekta turen helt enkelt :)

   Radera