Gymmet klart och otestat


Jag har dokumenterat dagens träning! Det här gjorde jag hela tre gånger. Som ni ser stannar jag där. halvvägs. Nåja - övning ger träning.

Vårt gym i källaren blev klart idag! Tjohoo!  Vi storstädade hela eftermiddagen och försökte med all vår makt få bort så mycket byggdamm som möljligt. Det ser väldigt rent och prydligt ut där nu åtminstone.
Stången i taket var där sen tidigare och vi har ingen aning vad den används till tidigare. Vi fick inte bort den, så då målade vi om och använder den såhär istället. Enkelt!
Den stora spegeln var också ett hittegods i källaren - den passar  perfekt i gymmet!

Testade gymmet gjorde vi aldrig. Jag var trött och ville sova en stund - så jag bäddade ner mig med katten i soffan. Sen föreslog Kim att vi skulle se vidare på serien "Hunted" som vi började se i fredags och det slutade ju förstås med att vi såg två avsnitt och vi halvsomnade båda två.
När jag vaknade kände jag mig konstig och kunde konstatera att jag hade feber. Tss. Det var alltså inte bara vanlig söndagströtthet. Jag kände mig lite snuvig i morse - nu gäller det bara att superkurera det här. Nolltolerans!

2 kommentarer:

 1. Vilket najs gym!! Någongång när jag äger ett hus skall jag oxå ha ett eget källargym! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, lite lyxigt känns det faktiskt. En bra investering! Kommer nog antagligen att träna mest på gymmet ändå - men det blir ett bra komplement när jag inte hinner dit.
   Och ett ställe där jag får testa mig fram med nya tekniker i lugn och ro. ;)

   Radera