veckan V

Kaaja tog ett allvarligt snack med mig i kommentarsfältet i förra inlägget och påpekade att jag inte blir tuff av att använda 3 kilos hantlar. Haha! Det är bra. Jag lovar och svär att det inte händer igen. Men det är ett bevis på att jag försöker vara ärlig här. Inte försköna eller förstärka något. Nu gick det lite fel i fredags och det rättar vi till den här veckan. Inga 3 kilos vikter - check!

Jag har länge upplevt dendär "nybörjarkänslan" i gymmet. Nu fyllde jag ju 31 år igår och det är för hög ålder för att va osäker tycker jag. Nu kör jag på bäst jag kan och försöker bli bättre på att våga misslyckas. Hur ska jag annars lära mig nåt?  Det går inte att leva sitt liv med att vara rädd hela tiden.
Jag läste en gång att Madonna hade sagt: Är jag rädd för något så gör jag det.  Så vill du "madonnaisera" dig så sluta mesa.

Den här veckan inleddes som vanligt med ett ryggpass. Men jag började med att öva på mina pull-ups. En stadig och säker halva klarar jag. Det kändes som att det är på väg att lossna lite till snart. Jag hoppas. Ska försöka få in lite pull-ups på onsdag och fredag också.

Annars var det latsdrag, skivstångsrodd och några kettlebellsövningar som jag tog mig igenom efter pull-upsen.  32.5 kg i skivst.rodden. Ska komma ihåg att höja nästa vecka.

Passet var lite medelmåttigt - men helt ok start på träningsveckan. Imorgon blir det en ny rutin - ett 30 minuters morgonpass med taekwondoklubben. Cirkelträning av något slag blir det antagligen. Svett och hög puls är målet. Det ska bli skönt!

Annars så är det här en väldigt betydelsefull vecka. Vi ska flytta in i vårt hus! Helt obeskrivligt - jag fattar inte att det händer.

Här är en bild från vårt blivande kök:

2 kommentarer:

 1. :D Bra där! Att våga vara ärlig, det är tufft! Själv har jag ju lyft med böjda armar i 10 år, tills funktionell styrka träningen lärde mig att man visst kan lyfta med raka armar. Men jag är ju inte lika stark då. Så nu övar jag på att lyfta med raka armar. Men, 3 kilos vikterna använder jag när jag gör någon slags rörelseövning för att få upp armarna rakt. Du kan helt säkert mer än 3 kg bara du tror och pressar.

  Däremot är jag full av beundran över att du tar dig till träningen trots att ni renoverar. Hur många har man inte träffat som låter hela livet förfalla för att de ska renovera?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just det där förfallet gav jag mig fan på att inte skulle hända. Sen hjälper det tydligen att vara extra struktrerad och planera in träningen ordentligt när det är mycket på gång - så det är väl därför jag lyckats så bra nu då.. hmm.
   Jo, klart jag orkar mera. Det är många områden jag mesar på ännu - men jag jobbar på det! :)

   Radera