kettlebell thrusters

Mina morgonpass flyter på nu. Jag är riktigt taggad att styrketräna och att utvecklas. Väntar bara på att få testa att öka på vikterna. Det finns så mycket jag vill lära mig. Jag har snöat in mig på crossfit-bilder på instagram och blir så sugen på att öva på att bli stark i just marklyft, knäböj, chins osv..

Jag var in och kikade på sidan myomytv.com igår och kollade en instruktionsvideo på kettlebell thrusters och blev sugen på att testa. Så jag avslutade dagens träningspass med att nöta såna.Jag övade också marklyftsteknik idag. 40 kg lyfte jag idag - ska nöta säker teknik och sen ska vi börja testa mera vikter där också. Jag hade styrkelabbets marklyftspointers som hjälpt mig mycket. Speciellt punkt 3 på listan var ett riktigt aha-moment för mig. Tekniken känns mycket bättre än i somras när jag bara fick ont i ryggen. Så det var med gott humör jag lämnade gymmet idag. Jag ska bli grym på marklyft!

2 kommentarer:

  1. Märker vi har snöat in oss på samma saker då :) kollar också mest crossfit-bilder och fantiserar om tunga marklyft :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. haha! ja, jag har känt på mig det att vi är inne på samma spår när jag läst ditt funbeat. ;)

      Radera