tre bra tv-serier och alla är snart slut.

Det är en tung period nu just i mitt lilla tv-liv. Hela hösten har 3 kvällar i veckan förgyllts av 3 otroligt bra serier. Måndag har varit "the Walking dead"-dagen, tisdag "Revolution"-dagen och onsdag "Sons of Anarchy".

I måndags var det "midseason finale" i Walking dead och de lämnade oss stackars tittare förstås med världens cliffhanger. I februari är nästa avsnitt. Hur kan man plåga folk på det här viset? Om du hör till dom som gav upp serien i säsong två, som mest liknade ett "hem till gården - the zombie edition" så kan jag säga att säsong 3 är lika bra som säsong 2 var tråkig.


the guvernor - en ny spännande karaktär i the walking dead

Förra veckan slutade säsong 1 av Revolution. Det är ett nytt påfund av "Lost"-skaparen och den har visat sig vara riktigt spännande. Det handlar om att strömmen försvinner i början på avsnitt 1 och sen hoppar handlingen 15 år framåt i tiden. En militär har tagit över USA och hela världen har gått tillbaka till häst och kärra-åldern. Vi får följa med Charlie som försöker med hjälp av sin farbror och andra vänner försöker rädda sin bror som tagits av militären. Charlies föräldrar är delvis ansvariga för "the blackout" och har kunskapen att få strömmen tillbaka - vilket militären givetvis är ute efter. Spännande är det mest hela tiden och här har de också lämnat oss med värsta cliffhangern.
... och så har jag ännu inte sett sista avsnittet av Sons of Anarchy säsong 5. Det visades igår i amerikansk teve. Här är allt missär för tillfället, Jax är förbannad, gänget förvirrat och jag gissar att sista avsnittet slutar med nåt riktigt häftigt.  Iih! Spänningen!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar