Min nya mössa

Som sagt så har jag lite shoppingsvårigheter nuförtiden. Jag klarade nästan av en hel dag i Stockholm utan att köpa något. Jag gick och letade klänning till min systers bröllop - men hittade inget. Ångrar djupt att jag inte prövade den här klänningen som jag stod och såg på en bra stund. Sen prövade jag ett par asläckra boots på Bianco men efter typ 10 minuters stampande framför spegeln och utan shoppingsupport så lämnade jag dom kvar i butiken.

Just före jag gick mot bussen som skulle ta mig till Kapellskär så gick jag via Åhlens mössavdelning och köpte en mössa som jag prövat tidigare som jag tyckte var ljuvlig. Nåt måste jag ju få ha med mig hem tyckte jag. Bråttom var det och jag snappade åt mig mössan och stegade mot kassan.
När jag gett mössan åt kassörskan så kom jag på att jag hade ju INTE kollat priset på mössan. En snabb tanke var att nu kan det sluta hursomhelst. Jag var på Åhlens.. det kan bli billigt och det kan bli dyrt. Å-åoo!
Direkt efter att jag tänkt det såg jag att det står DAGMAR i kassadisplayen. Såklart. 699 kronor - det är personligt rekord i mösspris kan jag säga.

Nåja. Den är attans fin ändå.

3 kommentarer:

 1. Som Montazami skulle ha sagt; "..ojdå. Dyrt. Det får bli min favorit(kudde)mössa"
  Attans fin var den ja! :)

  SvaraRadera
 2. Ooo shit! Men tröstar dig med att jag köpt prydnadskuddar till jul för ungefär samma kostnad :0....

  SvaraRadera
 3. Fin var den! Det var nog meningen att du skulle köpa den. :)

  SvaraRadera