Kick it!Vilken träningsvecka det här blev! Fått in tre träningar redan och börjar känna mig lite mör. Idag ska jag inte göra annat än renovera.
Igår hade vi en liten tematräning med kickboxningsinslag. Riktigt roligt. Dödstungt var det inte, som jag var rädd för, utan på riktigt skön nivå - man höll pulsen uppe men kände att man orkade. Vi var inte stilla en minut under 70 minuter. De sista tio så städade vi träningssalen - så det blev ingen grym slutkläm på träningen.

Kim tog många fina foton under kvällen. Här är några. Jag kan säga att jag fick stryk av Christian när vi boxades. Jag är verkligen inte van med att få slag mot huvudet. Kan säga att när jag mesar till det så gör jag det ordentligt - jag sprang nästan undan hela tiden. Ojoj. Jag föredrar lätt att luftboxas i en trygg Bodycombatsal med Christians fru istället.
Äh, så farligt var det inte. Förutom min rädsla för slagen då: Borde göra något åt det där. Dra ner självbevarelsedriften en aning.

Nu ska jag cykla till jobbet! Där bjuds det på frukostbuffé idag. Det är inget jag klagar på precis.
Ha en bra en marklars!

4 kommentarer:

 1. LoL! Men jag vill nog inte heller bli slagen i huvudet....;)! Så jag förstår din rädsla...:)

  SvaraRadera
 2. Gilla min sida på facebook för att få den senaste uppdateringen av min blogg! :)
  http://www.facebook.com/Emmanilssonz

  Eller bara kolla min blogg och läs om en tonåringsliv som har kärlek till mode! Och en massa intressanta saker om min 16åriga vän som ska bli mamma!:)

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamen visst är det en underbar sport! :) Jag beundrar också tjejer som tränar kampsport. ;) Alla borde testa tycker jag.. inte bara tjejer då.
   Jag har inte tävlat annat än i tävlingar som egna klubben anordnat. Har inte haft det drivet - men man vet ju aldrig vad framtiden utlovar?

   Radera