New York // första morgonen

Hej Marklars!

Nu har vi landat i New York och jag har till min stora gläde hittat hotellets trådlösa nät. Så nu kan jag blogga! Vad är bättre än det? Heh. Min dag som följer kanske.

Flyget hit gick bra. Det var ett dylikt plan (eller kanske samma) som när vi flög från New York ifjol så det var i fint skick och vi hade alla varsin skärm med ett internainemt system så jag fick se på film hela vägen. Toy story 3,  Knight and Day och Sex and the city 2. Toy sotry 3:an var bra. Den rekommenderar jag!  Tyvärr började jag må dåligt av att skärmen var så nära ögonen och sen när vi kom in i nån turbulens blev jag riktigt "åksjuk". Det gick inte om före vi var på hotellet. Så lite pärs blev det och jag ser inte framemot planet till San Fransisco sen.

Jag får en dag för mig själv idag, mannen är och träffar en kampsportsman. Det här betyder att jag får gå i vilka butiker jag vill!! Härligt. Jag ska ta mig ner till Soho idag tror jag. Jag har några adresser jag ska kolla upp och sen hoppas jag hitta annat intressant på väg.
Supershopping ska jag undvika. Kan inte bränna hela kassan på första dagen. Men ett eller annat fynd hoppas jag på.

Så, nåt viktigt hänt därhemma? Mamma avslöjade att Elin gått vidare i idol, så det var ju bra. Vem åkte ut då?

Ha en bra dag. Nu är klockan 07:04. Börjar bli dags att gå ut och hälsa godmorgon till det stora äpplet nu!
Ha det bäst så hörs vi säkert sen.

3 kommentarer:

 1. Härligt att ni kom er iväg. Jag blev ju lite orolig att vikingline skulle ställa till det ett tag. Viktigt att ni kom er iväg nu när jag redan slösat energi på att va avis. Tungt sånt. Enjoy!

  SvaraRadera
 2. Minnah åkte ut. Ha det så härligt i NY! Kram på er.

  SvaraRadera
 3. Va gullig du e Kaaja som oroar dig. Du ska veta att jag slösade energi också. Sen när jag ringde och frågade till Viking LIne före så svarade killen i luren "ja, de går väl som vanligt dom" med en röst som sa att jag var dumihuvudet. haha. Så det var nog inga problem för Viking line dedär inte. Silja hade däremot krångel.

  Ann: jo! vi har det supertrevligt! :) Tack för idol-infon! ;)

  SvaraRadera