Jag ska resa till andra sidan världen!

Imorgon bär det av. Jag och mannen åker iväg på äventyr. Ett äventyr som jag har offrat flera shoppingrundor för de senaste månaderna.

Vi ska åka till New York. JAJAJAJA JIHOOO!!!  Sen efter en alltför kort stund (man kan aldrig vara för länge i new york) så åker vi iväg till San Fransisco. Där är vi några dagar för att sen flyga iväg till slutdestinationen: HAWAIII!
Fyfasiken vad det ska bli roligt!

(Det är bara ett litet problem nu. Eller det kan bli ett problem. De har lovat en väldigt stark vind till imorgonkväll när vi ska ta färjan till Helsingfors. Så nu hoppas jag med alla mina krafter att viking line anstränger sig till det yttersta att plocka upp mig. För slipper jag inte bort från den här holmen imorgon kan nån få se på sånt oväder att de aldrig glömmer. )

Ni kan lämna avundsjuka kommentarer i kommentarsfältet tack. Jag lovar att ge ett svar. *ler ödmjukt*

14 kommentarer:

 1. Klart vi e! Men jag får ett hus och stort banklån istället! ;)
  Ni ska ha så skön resa!

  SvaraRadera
 2. Ja, men huset är jag nog lite avundsjuk på.
  Vi ska ha det bäst! Puss!

  SvaraRadera
 3. Jag är avundsjuk så att blommorna vissnar här. Men jag härmar Ann lite och mumlar att jag faktist har ett lägenhetslån i "storstaden" istället. ...och en jävligt fin Tiger-kappa. Jag ska gulla med den hela kvällen som någon slags tröst. Jag har inget bättre att komma med. Förutom, ha det super kul!

  SvaraRadera
 4. ..förresten. När vi nu en gång pratar. Riktigt kul Viking bild. Men jag undrar.. Vad ville dom med den reklamen egentligen!?

  SvaraRadera
 5. Ja, Kaaja. Det har jag funderat också. De kan ju inte mena att man ska tycka deras båt är liten, för det lockar väl inte folk precis. Nä, vete fan.
  Men jag hoppas du har en gullig stund med din fina kappa. Vi ska ha roligt för dig också! :) Kram!

  SvaraRadera
 6. Jenny jag å vill!! Är 6 år sen jag var i NY sist alldeles för länge sen med andra ord :)

  SF och Hawaii står oxå på listan över ställen jag ännu ska besöka! :)

  Shoppa inte ihjäl dig, njut lite i Victoria S, Guess och Abercrombie butikerna för min del :D

  Å ja jag får ju åka till Egypten över nyår och så får jag ju gosa med lill tjejen hela dagarna så jag ska inte klaga, bara vara liiite avundsjuk :)

  Trevlig Resa!

  SvaraRadera
 7. Tack Eva! :)

  jag önskar att jag hade en stor shoppingbudget men den är så minimal så jag gråter nästan. Själva resan har kostat skjortan.
  Så jag vet inte hur jag ska få en årsranson undisar från Victorias secret, 5 par skor, 3 handväskor och tonvis med kläder i en budget på ca 500 e. Jag förutspår att jag spränger budgeten och alla blir utan julklappar. ;)

  Jag ska njuta åt dig också! Ha de så bra med lilltjejen och hälsa Toffe! :)

  SvaraRadera
 8. Jag är helt fruktansvärt avundsjuk! Alla ställen jag vill till åker du till! Istället får jag sitta hemma och drömma mig bort. Lova att du uppdaterar nu som då så att jag får bli ännu mer deppad här hemma i Finland.

  SvaraRadera
 9. Jo, jag ska försöka uppdatera så fort jag hinner. Men jag kan inte lova hur ofta. ;)

  SvaraRadera
 10. Men lägg aaaav! Du skämtar va?!?! :-/ Själv ska jag resa 10 km ut till Runsor i slasket.

  SvaraRadera
 11. Hehe, Nope! Jag skämtar inte. Jag försöker hitta på nåt uppmuntrande med din Runsor-resa.. men kommer inte på. Det är fredag snart Tomas! :)

  SvaraRadera
 12. Iiiiiih! NY? Hur mångte gången är det nu? Och Frisco? Och Hawai?
  Jag ska till kanarieöarna...
  Pus och kram! Ha en toppen resa! :D

  SvaraRadera
 13. Det blir 3:e gången gillt! Härligt! Ser framemot det mer för varje gång.
  När ska du till kanarieöarna? nu snart? Ha det bäst iaf! :) Det ska jag ha.

  SvaraRadera
 14. I november åker vi! Har aldrig varit där dock, så det blir ju kul, och ett barnFRITT hotell har vi lyckats hitta också! Inge fel på barn, men på semesterställen kan det bli lite odrägligt... ;)

  SvaraRadera