Lördagens fest.


Jag tänkte blogga om det här i söndags men då sov jag (kunde inte gå så bra efter kanonloppet) och såg teve. Igår tränade jag och såg på film så då hann jag inte heller. Vet inte om det är lagligt enligt bloggetiketten att skriva ett inlägg om  lördagens lilla fest så sent som på en tisdag? hmm...? Anyway.

Vi spelade en födelsedagspresent. Förfest-spelet. Det gick mest ut på att man skulle klä av sig. Känns
lite fel tycker jag. På förfesten har man ju just klätt sig färdigt och gjort sig fin. Är det inte på efterfesten stripp-cravingsen brukar dyka upp?

Sen skulle man dricka lite emellanåt också. Shot-dueller och ölhävningar. Det gick semibra eftersom ingen av oss hade lust att dra i oss starkare vodkashottar utan fyllde glasen med öl/lonker/vatten/cocacola.

Jag har lite roliga foton på när jag och Fabbo duellerar och ser vem som kan ta en shot (jag lonkero, Fabbo
den svarta drycken (cokis)) utan att använda händerna till hjälp, men jag fick inte dela med mig de bilderna med hela internet. Så ni får bara jag
då. Det var inte jag som var rolig på fotot.. men ni kan ju se delar av min klädsel*. Till outfiten hörde också ett bälte och svarta strumpbyxor men de har jag vid fototillfället förlorat i en stripputmaning.

Tanke med klädseln: Ska man använda en tajt leopardmönstrad klänning ska man se till att göra det den
dagen man sprungit 20 kilometer och förbrännt 1615 kCal.

*tillägg lite senare: jag menar inte att min klädsel var rolig. fast jag vet att leopardmönstrat går att skämta om i evigheter.

Mannen hade hittat dino-ljus till sin födelsedagskaka. (som han bakat själv obs obs)


2 kommentarer: