spinning-yra


Ah! Nu sitter jag här med en übernyttig matig räksallad och en god smörgås och ser avslutningen på project runway. Perfekt eftermiddag efter att ha genomlidigt två spinningklasser.
Petri levererade igen! Vi började med en intervallspinning där vi letade några pulstoppar och sen lät pulsen gå ner mellan varven. Efter föreläsning och lunchpaus så hade vi en partyspinning där vi lade oss på ca 70% av pulsen och höll oss där under nästan en timme. Till schlagermusik! Jag fick sjunga och spinna på samma gång, hur bra är inte det? Petri sjöng högt till alla låtar nästan.. speciellt till "Manboy" som han tyckte skulle vinna i kvällens melodifestival... eller så skulle Anna Bergendahl vinna. Hennes låt spelades i nedvarvningen. Perfekt !

Föresläsningen handlade om hjärtat och var i och för sig nästan samma som förra året, men det passade ju in med spinning-temat och många som deltog idag gjorde det inte förra gången så det var många som hörde allt första gången. Dessutom går det alltid att höra det en gång till. Det är så viktigt att hålla kroppens viktigaste muskel i skick och det är nyttigt att faktiskt få höra varför. Det är alltid många bitar som man inte tänker på.

Så, inspirationsdagen funkade ännu en gång! Och så har jag fått en bra start på melodifestivalkvällen på samma gång!
(JAA! Det blev rätt vinnare i project runway! )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar