Heath

Jag satte nästan gröten i fel hals när jag surfade in på aftonbladet just. Heath Ledger är död! Överdos... Usch vad ledsen jag blir. Det är inte roligt när unga människor gör dylikt mot sig själv. Ännu en gång ser man att en lyckad Hollywoodkarriär inte är en garanti för lycka.
Heath var inte någon av mina storfavoriter, men jag har alltid tyckt att han har haft stor karisma och härlig mysig utstrålning. Jag tänkte faktiskt när jag såg trailern till Batmanfilmen där han har rollen som Jokern : "Heath.. han kommer nog att bli hur stor som helst. "Så blev det inte nu. Han blev en ung skådespelare som dog alldeles för tidigt. Hur gammal blev han? 27...?

3 kommentarer:

 1. Nämen, inte en till.. Och usch, han hade en dotter på 2 år! Tur att man inte är en megastjärna. Fast de får super duper uppmärksamhet verkar det endå som om de flesta är vekligen ensamma. Tragiskt. Endast 28 år gammal...

  SvaraRadera
 2. Min pluggpolare var helt förstörd imorse när hon berättade nyheten. :) Själv hade jag inte superkoll på vem han var måste jag erkänna...ack så vacker dock. RIP

  SvaraRadera
 3. 28 blev han. har kollat in på det där ganska mycket, kom som en komplett shock. skitstor nyhet här i london, fast det är det väl i hela västra världen. dom gjorde en autopsy idag för att fastställa dödsorsaken, men dom tror inte det var självmord och inget tyder på det. han vänner och familj säger också starkt att han inte var den typen. tydligen var det ångeststillande mediciner plus sömntabletter han tagit, han hade inte kunnat sova mer än två timmar per natt en tid pga stressen över batman-filmen, plus att breakupen från michelle tydligen tog hårt på honom. allt han tagit var dock receptbelagda mediciner. hans maid sa att hon hörde honom snarka några timmar innan hon hittade honom död. så OTROLIGT sorgligt. jag har inte ansett honom vara en av mina favoriter, fastän jag diggade honom ganska mycket som 15-åring. ritade ett porträtt av mig själv med honom bredvid mig, den kommer väl kännas extra speciell nu... fy fan. en del av mig känner sig dum som tar så hårt att nån man inte ens känner dött, men det är ju bara mänskligt. därför kändislivet är så konstigt och betydelsefullt också- mänskor känner samhörighet med en.

  hursomhelst, inget jag såg coming.

  SvaraRadera