Träna på arbetstid

Måste ännu skriva några rader om idag.. vi hade hälso-eftermiddag på jobbet. Gångtest och sallads-middag var utlovat. Roligt med sådant tema tycker jag. Vi fick dessutom 35 minuter jumppa på köpet av en instruktör från Sports club. Det var jätteroligt! Hon var helt crazy hon som drog jumppan, vi värmde upp till Andra Bocelli och dansade som värsta rockarna och spelade luftgitarr till Elvis. Sen hoppade vi och snurrade till Rednex. Så kul! jag kunde inte annat än skratta flera gånger.. förutom att det var roligt var det helt klart tungt också. Jag förstod att hon skulle börja dra detdär programmet fast i entimmes form på gymmet också. Skulle vara roligt att pröva på fler gånger faktiskt...
Intressant sak detdär med att spela luftgitarr. Det är verkligen inte enkelt. Att våga sig på det alltså.. :) För hur löjligt är det inte? Det tog nog en bra stund innan det gick hem att vi skulle göra det och sen ännu en stund att faktiskt släppa sig så löjlig att man vågar! Jag försökte verkligen släppa mina hämningar med måttliga resultat, men många vågade inte. Tänk vad fjantiga vi vuxna människor är egentligen. Vågar inte spela luftgitarr enst. Vad allt vore roligare ifall folk inte skulle ha den där rädslan för att göra bort sig.

2 kommentarer:

  1. Hmm.. Jo, det har du så rätt i! Folk borde våga göra bort sig mer. Men man kanske måste börja med att sluta skratta åt folk som vågar först.

    SvaraRadera
  2. Haha! Jå..hmm, det tänkte jag inte på.. :P

    SvaraRadera