Back from London

Jaha, så var man tillbaka och livet forsätter som vanligt. *gäsp* Skönt att få komma bort några dagar iallafall.
London var trevligt. Jag och mamma gjorde precis som vi ville. Det kan man göra när man bara är två stycken. Inget gnäll och inga bråk över hur schemat skulle se ut.. vi fick bara vara. Fast.. det var vi inte. Vi sprang på som skållade hustomtar till en massa ställen. :) Har man bara två dagar på sig så krävs det att man ligger i ifall man ska hinna se nåt.

Vi hann iallafall med
 • Buckingham Palace (Bettan ville inte bjuda på te.. surkärring..)
 • Notting Hill. Trevlig marknad de hade där. Är på riktigt loppis-humör är detta ett utmärkt ställe att vara på. Många häftiga secondhand-affärer. Hugh var inte hemma. Eller vi vet ju inte för vi hittade inte hans hus juh.. :(
 • Kensington Gardens och The Diana Memorial Playground. Skojsiga halvtama ekorrar. :) Gosigooos! *paranoidar*
 • Piccadilly circus och mycket där runt omkring
 • Oxford street. Tittade in på en jättemysig superengelsk (som jag har föreställt mig att de är iaf) och provsmakade bittert engelskt öl. Vi konstaterade att vi ville dricka Amstel istället. Där råkade vi också på ett par svenska fotbollskillar. Kanske berättar mer om det sen :)
 • London Underground. Såg himla mycket av tunnelbanan.. verkligen :)
 • Harrods!! Jisses vilken skoavdelning. Eller deras Food hall! Eller alla designerklänningar för flera tusenlappar.. eller ...*torkar dregel* Dit for en halv dag säkert!
 • The Prince of Wales theater. Ooooo yes! Vi såg "Mamma Mia". Jag kan inget annat säga än att jag kommer sent att glömma den showen. Otroligt proffsiga skådespelare och enormt rolig show! Jag rekommenderar varmt.
...ja. Detdär var en superkort rapport om London då. Kanske skriver mer sen. Nu just orkar jag inte.. :P Det var iaf en väldigt trevlig resa och and I am absolutely coming back!

2 kommentarer:

 1. haha! ja fundera just når e sku byri koma nain rapport! he låter ju naati bra hedi london! :)
  //Sandra

  SvaraRadera
 2. He va ganska hyvens aktot faktiskt! ;)

  SvaraRadera