Uddevalla-killar

När jag och morsan tog del av den brittiska pub-kulturen i helgen så stötte vi, som jag nämnde tidigare, på två killar. Eller egentligen så råkade vi bara sätta oss bredvid dem efter att vi hade haft en liten trevlig diskussion med bartendern. Vi bad om att få smaka på det mest engelska ölet han hade, varefter han hällde upp ett halvt glas åt oss med attityden "aldrig att ni vill ha det här efter att ni smakat". :) Han hade så rätt och roligt fick han. En aaaningen bittert! Tur att han hade Amstel och Carlsberg på kranen också.. :)
Änniway. Vi satte oss ner på enda lediga platsen bredvid två unga killar.Efter en stund konstaterade vi att de var svenskar och de blev efter en stund lite finurliga tills de till sist måste ta kontakt. De berättade att de hade suttit och funderat över oss. Vi var svenskar, så mycket visste de, men de hade inte på klart ifall JAG bodde i London och mamma var och hälsade på eller om vi var dit på semester.
Då sa vi att vi var från Finland.
Hehe. Paffa blev de och konstaterade att hela deras fundering for åt skogen direkt. Sen hamnade man då ännu en gång förklara att det finns en hel del som har svenska som modersmål i Finland ...yada yada yada.. De var ju från Uddevalla, det är ändå ganska långt från Finland, så jag förlät dem ganska snabbt för deras ovisshet. :)
De hade roat sig dagen före med att ta cykeltaxi från centrum till hotellet och de skrattade gott när de förklarade hur svettig den stackars taxi-cyklisten hade varit när de kom fram ... hehe.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar