Att våga sig på en LOB!

Jag har den senaste tiden varit väldigt trött på många saker. Nu pratar jag om ytligheter som min garderob och sen även hur jag känner mig. Eller hur jag sett ut på foton med mitt långa hår i en tråkig knut i nacken. Eller hur jag varit. Jag är en annan nu när jag är mamma. Jag har börjat fundera mer på vad jag vill, ser fokuserat på andra saker. Det är sånadär mamma-powers har jag kommit fram till. Det är som att man får en uppdatering med ledarskapsskills när man blir mamma. Eller så är det bara att det krävs av en och man får helt enkelt ta sig i kragen och verkställa. Nu är jag inte säker på att mina nya skills syns på utsidan ännu - men jag känner att hur jag tänker och ser på mig själv har ändrat.

Självklart måste utsidan matcha insidan så jag steg modigt in på Hair by Julia i tisdags och bad Rebecca kapa sådär 40 centimeter och drämma till med så många ljusa kalla slingor hon får dit samtidigt som hon också kunde färga ögonbrynen när hon ändå var på gång.  3,5 timmar senare gick jag ut som en ny människa! En väldigt nöjd sådan.



Jag tog bilderna igår när jag ännu trodde jag var på väg på taekwondoträning. Sen blev Minni gnällig och somnade så jag stannade hemma. Sånt händer!






2 kommentarer: