Hyllningen till amnings-sportbehån

Det är skönt att det ändå utvecklas och funderas ut bra amningskläder. Amningssportbehån t.ex. Den är väldigt praktisk att ha på sig när det vankas barnvagspromenad. Om inte annat så håller den bysten på plats och transporterar bort svett så att man inte känner sig alltför ofräsch.  Det behövs förstås inte tas pauser i en promenad varje gång -men ibland hinner man inte byta om när man kommer hem innan babyn skriker som att den inte ätit på 5 dagar och då är den också praktisk.

Idag var faktiskt första gången jag fick testa behån ut på fältet. Vi hade sällskap av Jane, men eftersom jag och lillfröken tagit sovmorgon så hade vi inte hunnit äta så mycket innan vi gick iväg så hon var väldigt kinkig och ville inte sluta gråta. Så vi fick stanna till på en liten picknick helt enkelt. Fem minuter senare gick vi vidare med en tyst bebis som somnade ganska snabbt.


Jag var sen även ut på en promenad med Kim när han kom hem från jobbet. Så saldot för idag blev hela 8 kilometer till sist.  Det gäller att passa på när vädret är underbart som idag!
Jag körde också några nya övningar i MammaMage-appen eftersom jag nu  börjat på nivå 6. Den har sammanlagt 7 nivåer så jag är snart igenom.


Jag har beställt två sportbehåar från GlamMom.se och kan helt klart rekommendera den. Jag vet också att boobdesign.se har en annan modell som säkert är riktigt bra. Det här är inget sponsorerat inlägg utan jag vill bara rekommendera för jag tycker det har varit en bra investering.


2 kommentarer:

  1. varför visste jag inte det fanns en sån... nå fröken har ju passerat 8 månader nu så skall väl klara sista tiden också :) var bara försiktig så du inte drar på dej mjölkstockning inget att rekomendera

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det känns nog inte värt att investera i en sån om du klarat dig så långt. ;) Jag försöker nog tänka på att undvika mjölkstockning, det låter inte så mysigt att drabbas av det. :/ Det hör ju inte till vanligheterna att jag ammar utomhus precis, sen försöker jag också undvika att gå med sportbehån på hela dagen med tanke på att de sitter åt lite hårdare än andra behåar.

      Radera